تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 15 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 141

نام تاپيک: شرکت i-net / اینترنت وایرلس

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

قضیه اون اقا با اینا فرق داره . پینگ این isp ثابت شده که فیک هست . اون بحث هم اونور دنبال کن
    یعنی چی فیک دوست من ؟ فیک یعنی با تقلب و غیره این کار رو کردم؟
    من از اسپید تست سات گذاشتم و فکر نکنم بشه تو اسپید تست تغلبی کرد!!! پس فیک نمیدونم چه معنی میده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

salam dadashe gol sina jan
    agha lotf mikoni biyaei yahoo in id mane add kon kare vajeb rajebe in service bahat daram mamnoon
    sorry babate engilisi
    my yahoo id : ghasede_del

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

salam dadashe gol sina jan
    agha lotf mikoni biyaei yahoo in id mane add kon kare vajeb rajebe in service bahat daram mamnoon
    sorry babate engilisi
    my yahoo id : ghasede_del
    پی ام دادم دوست عزیزم خدمت اتون در خدمت ام

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درود
    دوستان اگه کسی از این شرکت سرویس گرفته بگه هزینه نهایی برای یه سرویس ۱۲۸ یا ۲۵۶ چقدر شد ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درود
    دوستان اگه کسی از این شرکت سرویس گرفته بگه هزینه نهایی برای یه سرویس ۱۲۸ یا ۲۵۶ چقدر شد ؟
    این شرکت فقط به صورت وایرلس سرویس میده بسته به منطقه تجهیزات وایرلس اش فرق میکنه از 150 تا 300 هست تجهیزات (انتن وایرلس) هزینه های اشتراک اش هم تو سایت اش نوشته دوست من

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این شرکت فقط به صورت وایرلس سرویس میده بسته به منطقه تجهیزات وایرلس اش فرق میکنه از 150 تا 300 هست تجهیزات (انتن وایرلس) هزینه های اشتراک اش هم تو سایت اش نوشته دوست من
    تو سایتش رفتم ولی هزینه ها رو دقیق ننوشته، قیمت ها رو هم به صورت بازه ای گفتن
    من می خوام کسی که ازشون سرویس گرفته بگه دقیقا چقدر هزینه کرده وگرنه بین ۱۰۰ هزار تومن تا سیصد هزار تومن خیلی فرقه.
    یه هزینه ای هم توی سایتشون نوشتن که شفاف نیست : "هزینه کابل کشی، ارتباط داخلی (شبکه داخلی) جداگانه محاسبه می گردد."

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو سایتش رفتم ولی هزینه ها رو دقیق ننوشته، قیمت ها رو هم به صورت بازه ای گفتن
    من می خوام کسی که ازشون سرویس گرفته بگه دقیقا چقدر هزینه کرده وگرنه بین ۱۰۰ هزار تومن تا سیصد هزار تومن خیلی فرقه.
    یه هزینه ای هم توی سایتشون نوشتن که شفاف نیست : "هزینه کابل کشی، ارتباط داخلی (شبکه داخلی) جداگانه محاسبه می گردد."
    میگم دلیل اش رو خدمت اتون
    1- هزینه تجهیزات 2 هزینه کابل کشی و نصب

اولی اینکه : بسته به موقعیت مکانی شما و فاصله شما نسبت به فرستند های شرکت فوق الذکر خوب قطعا تجهیزات اش فرق میکنه مثلا کسی که تو فاصله 2و3 کیلومتری فرستنده هست و دید داره میتونه از تجهیزات 100 تومانی استفاده کنه و کسی که مثلا مسافت بیشتری داره خوب قطعا تجیهیزات پیشرفته تر . مثلا من اول که خودم از شرکت اشون تجهیزات خریدم مسافت ام تا فرستنده اشون تقریبا 7.5 کیلومتر بود و تجهیزات 300 تومان رو گرفتم پس این مورد مرتبط هست با فاصله شما تا فرستنده
    مورد دوم هزینه کابل کشی کابل هر متری ایش تعرفه مشخصی داره که نسبت به محل قرار گرفتن تجهیزات وایرلس تا کامپیوتر شما باید سیم کشی بشه به این صورت که یک کابل لن از خوده انتن وایرلس تا پشت کارت شبکه کامپیوتر اتون میاد حالا بسته به متراژ اش خوب کابل میخواد.
    موارد دیگری ایی که فرمودید ارتباطات داخلی خوب مثلا یکی میگه من همین یک سیستم رو دارم همون کابل از بالا بیاد برام کافی هست یکی میگه من دو تا کامپیوتر دارم و میخوام هر دو به نت وصل بشند یک سوئیچ قرار داده میشه یکی میگه میخوام تو خونه هم وایرلس داشته باشم باید اکسس پوینت بزاره و الی اخر که هم نیاز مشتری و یوزر هست امیدوارم درست تونسته باشم توضیح بدم

8. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی چی فیک دوست من ؟ فیک یعنی با تقلب و غیره این کار رو کردم؟
    من از اسپید تست سات گذاشتم و فکر نکنم بشه تو اسپید تست تغلبی کرد!!! پس فیک نمیدونم چه معنی میده؟
    fake یعنی وجود خارجی نداره . منم نگفتم شما تقلب کردین ، گفتم ؟
    اون پینگ هایی که میذارید خودتونم میدونید که به هیچ عنوان ندارید

10. این کاربر از qosmio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

میگم دلیل اش رو خدمت اتون
    1- هزینه تجهیزات 2 هزینه کابل کشی و نصب

اولی اینکه : بسته به موقعیت مکانی شما و فاصله شما نسبت به فرستند های شرکت فوق الذکر خوب قطعا تجهیزات اش فرق میکنه مثلا کسی که تو فاصله 2و3 کیلومتری فرستنده هست و دید داره میتونه از تجهیزات 100 تومانی استفاده کنه و کسی که مثلا مسافت بیشتری داره خوب قطعا تجیهیزات پیشرفته تر . مثلا من اول که خودم از شرکت اشون تجهیزات خریدم مسافت ام تا فرستنده اشون تقریبا 7.5 کیلومتر بود و تجهیزات 300 تومان رو گرفتم پس این مورد مرتبط هست با فاصله شما تا فرستنده
    مورد دوم هزینه کابل کشی کابل هر متری ایش تعرفه مشخصی داره که نسبت به محل قرار گرفتن تجهیزات وایرلس تا کامپیوتر شما باید سیم کشی بشه به این صورت که یک کابل لن از خوده انتن وایرلس تا پشت کارت شبکه کامپیوتر اتون میاد حالا بسته به متراژ اش خوب کابل میخواد.
    موارد دیگری ایی که فرمودید ارتباطات داخلی خوب مثلا یکی میگه من همین یک سیستم رو دارم همون کابل از بالا بیاد برام کافی هست یکی میگه من دو تا کامپیوتر دارم و میخوام هر دو به نت وصل بشند یک سوئیچ قرار داده میشه یکی میگه میخوام تو خونه هم وایرلس داشته باشم باید اکسس پوینت بزاره و الی اخر که هم نیاز مشتری و یوزر هست امیدوارم درست تونسته باشم توضیح بدم
    یه دنیا ممنون بابت توضیحاتتون، فقط اگه زحمتی نیست اینا رو هم توضیح بدید ( الیته می دونم که میشه از خود شرکت هم پرسید ولی دوست دارم از یه مصرف کننده ی عادی بپرسم که خیالم راحت باشه)
    این تجهیزاتشون شامل چه چیزهایی هست و چه ابعادی دارن و معمولا کجا نصبشون می کنن ؟
    توی سایت نوشته که میشه مودم وابرلس رو به کابلی که روش اینترنته وصل کرد و اینترنت وایرلس داشت، اگه این جوری باشه که دیگه نیازی به سوییچ نیست !!!
    اگه قرارداد رو بخواهیم فسخ کنیم تجهیزات رو پس می گیرن ؟
    اگه امکان داره یه تست از اینترنتتون اینجا بزارید
    با سپاس.
    Last edited by sarukhan; 25-08-2011 at 01:15.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

fake یعنی وجود خارجی نداره . منم نگفتم شما تقلب کردین ، گفتم ؟
    اون پینگ هایی که میذارید خودتونم میدونید که به هیچ عنوان ندارید
    فیک یعنی جعل دوست من! درسته من هم میدونم اما خوب ممکنه باگه اسپدتست اشه یا تو لحظه ایی اون جوری بشه چون امروز همون تست رو گرفتم زد 105 میلی ثانیه تو تاپیک سرعت اسپد تست تو فروم هست
    به هر حال من شاید منظور شما رو درست نشدم اما خوب فیک همون جعل و تقلب برام معنا داشت و الان منظورتون رو فهمیدم
    یه دنیا ممنون بابت توضیحاتتون، فقط اگه زحمتی نیست اینا رو هم توضیح بدید ( الیته می دونم که میشه از خود شرکت هم پرسید ولی دوست دارم از یه مصرف کننده ی عادی بپرسم که خیالم راحت باشه)
    این تجهیزاتشون شامل چه چیزهایی هست و چه ابعادی دارن و معمولا کجا نصبشون می کنن ؟
    توی سایت نوشته که میشه مودم وابرلس رو به کابلی که روش اینترنته وصل کرد و اینترنت وایرلس داشت، اگه این جوری باشه که دیگه نیازی به سوییچ نیست !!!
    اگه قرارداد رو بخواهیم فسخ کنیم تجهیزات رو پس می گیرن ؟
    اگه امکان داره یه تست از اینترنتتون اینجا بزارید
    با سپاس.
    تجهیزات که تا دلتون بخواد هست هزار نوع استیشن وایرلس هست اما خوب عمدتا برای راحتی و کانفیگ راحت تر wisp ها یا همون ای اس پی های وایرلسی از 2 نوع تجهیزات پکیج شده نانو استیشن و پاور استیشن استفاده میکنند که انتن و رادیو سر خوده هست و نیاز متعلقات اضافی نداره و تجهیزات پیشرفته تر رادیو قوی تر مثل بولت و انتن قوی تر مثل دیش پارابولیک هست از نظر اندازه نانو استیشن اندازه جعبه کفش هست و پاور استیشن هم اندازه مثلا یک مانیتور 21 اینچ(چه تمثیلی زدم) .محل نصب تجهیزات وایرلس معمولا بالا پشت بام هست چون این تجهیزات به صورت پوینت تو پوینت هست یعنی باید دید مستقیم داشته باشه تا انتن فرستنده
    تجهیزات فقط شامل انتن و رادیو هست( که گفتم مثلا تو نانو استیشین و پاور استیشن این دو یکی هستند و توی کیس در بسته قرار دارند)
    فکر کنم منظور از مودم همون رادیو انتن باشه و اینکه گفتم خدمتتون سیمی که از رادیو میاد حاوی دیتا هست اگر یک سیستم بخواهد استفاده کنند میره پشت پی سی(کارت شبکه) اگر چند سیستم بخواهند استفاده کنند باید سوئیچی نقش تقسیم کردن و ادرس دهی به کامپیوتر ها رو به عهده بگیره
    در مورد فسخ قرارداد و پس گرفتن تجهیزات تو پست های قبلی گفتم قاعده این هست که پس بگیرند با کسر مبلغی اما خوب حرف بنده رو ملاک نکنید حتما زنگ بزنید و پرسید چون بالاخره نشه من حرفی بزنم و شرکت حرف دیگه من از طرف خودم میگم باید با خوده شرکت هماهنگ کنید
    در مورد تست هم تست از کجا میخواهید براتون میگیرم؟ تو تاپیک اسپید تست تست زیاد گذاشتم برای دوستان اما تست سرعت خاصی اگر مد نظر دارید مثلا اگر به جز اسپید تست بفرمایید در خدمتم

13. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •