تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 79

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Need For Speed Shift 2:Unleashed

اگه نباشه جاش خالی می مونه prong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.من قبلا رو سيستمم ويندوز هفت 32 بيت داشتم الان كه 64 بيت ريختم ديگه نميتونم شيفت 2 رو اجرا كنم....ميره تو بازي اما تا مياد لود كنه از بازي ميپره بيرون...درايور گرافيك هم مشكلي نداره...ميشه راهنمايي كنيد؟؟...كرك نداره اين بازي؟چون تو سي ديش چيزي نبود...

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام.من قبلا رو سيستمم ويندوز هفت 32 بيت داشتم الان كه 64 بيت ريختم ديگه نميتونم شيفت 2 رو اجرا كنم....ميره تو بازي اما تا مياد لود كنه از بازي ميپره بيرون...درايور گرافيك هم مشكلي نداره...ميشه راهنمايي كنيد؟؟...كرك نداره اين بازي؟چون تو سي ديش چيزي نبود...
    اگه بازی رو از ویندوز قبلی میخواین اجرا کنید احتمالا جواب نمیده باید از نو نصبش کنید...
    ولی اگه با نصب دوباره هم جواب نگرفتی درایور گرافیکت رو با توجه به نوع ویندوزت به روز کن ببین جواب میده....

3. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه prong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه بازی رو از ویندوز قبلی میخواین اجرا کنید احتمالا جواب نمیده باید از نو نصبش کنید...
    ولی اگه با نصب دوباره هم جواب نگرفتی درایور گرافیکت رو با توجه به نوع ویندوزت به روز کن ببین جواب میده....
    بازي رو از نو نصب كردم...درايور 64 بيتي نسخه 11.2 هم نصبه ....كارت گرافيك هم 5770 هستش...كرايسيس رو بدون مشكل اجرا ميكنه با آخرين گرافيك....ولي تو اين بازي همين كه ميره واسه لود مرحله از بازي ميپره بيرون....كرك 64 بيتي نداره؟؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

بازي رو از نو نصب كردم...درايور 64 بيتي نسخه 11.2 هم نصبه ....كارت گرافيك هم 5770 هستش...كرايسيس رو بدون مشكل اجرا ميكنه با آخرين گرافيك....ولي تو اين بازي همين كه ميره واسه لود مرحله از بازي ميپره بيرون....كرك 64 بيتي نداره؟؟
    نه عزیز نداره!
    ولی بازی با نسخه_ی 64 بیتی هم نباید مشکل داشته باشه!
    از طریق گزینه compatibility بوسیله_ی ویندوزهای مجازی یه تستی بزن ببین جواب میده...

6. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - یزد

پيش فرض

سلام دوستان
    من وقتی که کل بازی رو نصب میکنم و بعد هم کرک رو کپی میکنم بعد از اجرای بازی این ارور رو میده
    چی کار باید کنم؟
    با دوباره نصب کردن هم مشکل حل نشد

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اقا نمیدونم چرا وقتی میرم تو بازی و یه مسابقه که میدم و میام تو منو تا برم مسابقه دوم . بازی شروع میکنه به لگ زدن خیلی شدید . به صورتی که اصلا دیگه نمیتونم ادامه بدم و باید بیام بیرون و دوباره بازیو ران کنم .
    اول اینجوری نبود بعد از یه مدت یه دفعه شد . ویندوزم عوض کردم ولی درست نشد

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

دوستان من این بازی رو روی یه دیسک 9گیگی خریدم.لب تابم از این 9گیگی ها نمیخونه.مجبور کلشو ریختم روی هارد اکسترنال و رفتم برای نصب وسطاش یه پیغام میده و retry که میزنم قبول نمیکنه و قطع میشه.یه پیغام courrupted میده.خواستم بدونم مشکل از اینه که ریختم رو هارد یا کلا بازی مشکل داره؟؟؟متاسفانه سیستم دیگه ای دم دست نیست ببینم از طریق DVD rom نصب میشه یا نه.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان من این بازی رو روی یه دیسک 9گیگی خریدم.لب تابم از این 9گیگی ها نمیخونه.مجبور کلشو ریختم روی هارد اکسترنال و رفتم برای نصب وسطاش یه پیغام میده و retry که میزنم قبول نمیکنه و قطع میشه.یه پیغام courrupted میده.خواستم بدونم مشکل از اینه که ریختم رو هارد یا کلا بازی مشکل داره؟؟؟متاسفانه سیستم دیگه ای دم دست نیست ببینم از طریق DVD rom نصب میشه یا نه.
    فکر کنم فایل currupted هست، پس احتمالا اگه با دی وی دی هم میریختید همین ارور رو میداد، مگر اینکه در حین پروسه ی ریختن دی وی دی روی هارد خراب شده باشه. در مجموع این روش نصب جواب میده، منم بعضا دی وی دی رو میریزم روی فلشم با فلش نصب میکنم

11. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

فکر کنم فایل currupted هست، پس احتمالا اگه با دی وی دی هم میریختید همین ارور رو میداد، مگر اینکه در حین پروسه ی ریختن دی وی دی روی هارد خراب شده باشه. در مجموع این روش نصب جواب میده، منم بعضا دی وی دی رو میریزم روی فلشم با فلش نصب میکنم
    دادم دوستم از رو دی وی دی نصب کرد.ظاهرا حین انتقال از دی وی دی روی هارد فایل خراب شده و نصب نمیشه:(

اگه نباشه جاش خالی می مونه moas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من یه مشکلی پیدا کردم تا حالا 30% بازی رو تمام کردم وسط یکی از مسابقه ها بازی هنگ کرد دوباره که برگشتم 3تا مرحله پشت سر هم بهم داد و بعدش همه مراحل قفل شده چه کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •