باسلام وخسته نباشید من یک 6950خریداری کرده ام متاسفانه طریقه استفاده از internet tvرا بلد نیستم لطفا طریقه ورود به این قسمت رابگوئید باتشکر
باسلام وخسته نباشید من یک 6950خریداری کرده ام متاسفانه طریقه استفاده از internet tvرا بلد نیستم لطفا طریقه ورود به این قسمت رابگوئید باتشکر
ا سلام.من تازه 2روزه ال اي دي سامسونگ 6950رو خريدم.با گارانتي از نمايندگي.خيلي علاقه مندم از قابيلت اينترنت تي وي استفاده كنم.هم ميخواستم بدونم چه جوريه.هم اينكه چرا يكي از دوستان از لفظ "ریسک فعال سازی با منو مخفی" استفاده كرد!ريسكش چيه مگه؟
سلام من تی وی سامسونت ال ای دی سری 5 دارم البته بدون گارانتی گرفتم. سرعت اینترنتم هم 2 مگ هست میخوام بینم چطور میتونم تنطیماتشو درست کنم
دوست عزیز
منوال تلویزیون تان را مطالعه کنید
منو-----> پشتیبانی ----> e-manual
ایجاد حساب برنامه نویس SMART-HUB
1. را وارد کنید "SMART HUB" روی صفحه نمایش با فشار دادن دکمه smart hubاز روی کنترل
2. دکمه"ابزار"TOOLS را فشار دهید
3. برو به"تنظیمات" ورود در منوی Tools
3. فشار دهید"ایجاد یک حساب"
4. وارد کنید نام و نام خانوادگی در توسعهdevelop)) و هر رمز عبور
5. خروج از"SMART HUB و راه اندازی مجدد سیستمTV
نکته : اگر شما نمی تواند ایجاد کنید حساب کاربری وگزینه غیرفعال است . سپس مستقیم به سیستم دکمه قرمز یا (A) را وارد کنید . کد رمز تان باید شش رقمی باشد مثال (111111)
Last edited by matinpour; 08-03-2013 at 18:30.
دوست عزیز
اصلا لازم نیست که به منوی مخفی بروید.
منوال تلویزیون تان را مطالعه کنید
منو-----> پشتیبانی ----> e-manual
1. را وارد کنید "SMART HUB" روی صفحه نمایش با فشار دادن دکمه smart hubاز روی کنترل
نکته : اگر شما نمی تواند ایجاد کنید حساب کاربری وگزینه غیرفعال است . سپس مستقیم به سیستم دکمه قرمز یا (A) را وارد کنید . کد رمز تان باید شش رقمی باشد مثال (111111)
دوست عزیز
اول شبکه تان را راه اندازی کنید یعنی اتصال مودم با کابل یا با wifi به تلویزیون سپس
منو ----> شبکه ----> تنظیمات شبکه
بعد از اینکه تلویزیو نتان شبکه را شناخت و به اینترنت وصل شد سپس از روی کنترول دکمه اسمارت هاب یا همان دکمه مکعب رنگی روی کنترول را زده و وارد بخش اسمارت هاب می شوید و سپس ایجاد حساب میکنید
و بعداز آن می توانید از تمامی اپشنهای و اپلکیشنهای اسمارت هاب و در اینترنت لذت ببرید
سلام.
es8000 خریدم .
میخوام app دانلود کنم باهاش نمیشه !!!
smart HUB فیلتره !!!!!!!!!!!!
چه مرگشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
ما تازه تلویزیون گرفتیم. کلاً الان نمی دونم باید برای اتصال به اینترنتش چیکار کنم
شما بگید
وایرلس می خواد مودم میخواد چی میخواد آخه؟
خواهشا جواب این بنده درماندرو بدید
این توضیحات چندهزار شبکشم بدید که گفتید میشه شبکه های ماهواره ای هم گرفت
به ایمیلم بفرستید اطلاعاتو اگه میشه
مرسی
negar_fabrico@yahoo.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)