البته اون NSA آمريكا هست كه ميگفتن بسياري از داده هاي اينترنت اول به اونجا سر ميزنه بعد به مقصد ميرسه
National Security Agency
آژانس امنيت ملي
البته اون NSA آمريكا هست كه ميگفتن بسياري از داده هاي اينترنت اول به اونجا سر ميزنه بعد به مقصد ميرسه
National Security Agency
آژانس امنيت ملي
قضیه NSA مربوط به 2006 بود.
دوستان لطفا تاپیپک رو به انحراف نکشونید
تا اونجایی که من میدونم میشه با استفاده از پرا*کسی به راحتی IP رو تغییر داد و احتمال اینکه این کار از طرف کشور دیگری هم باشه هست اما باز هم طبق اطلاعاتی که من دارم امکان شناسایی IP اصلی حتی با استفاده از چند لایه پرا*کسی وجود داره و یا اینکه حداقل میتونن متوجه بشن این IP مربوط به پرا*کسی هست یا نه
به هر حال این کار خیلی جدی بوده که مایکروسافت به سرعت بسته امنیتی براش منتشر کرد و حتی اگر خود کار از ایران نبوده باشه و 100% برای نفوذ به اکانت های افراد ایرانی بوده
و به نظر من چون این حرکت توسط شرکت های امنیتی سریعا شناسایی شده پس به احتمال زیاد یا هکـر در این کار ناشی بوده و پیشبینی این رو نمیکرده و یا اینکه عمدی در کار بوده
البته این ماجرا رو یه جور دیگه هم میشه تحلیل کرد
که آمریکا توی یه گاوبندی با شرکت های امنیتی و ارائه دهندگان موتورهای جستجو ، ابزار جاسوسی رو توی مرورگرها تعبیه کرده
چیزی شبیه استاکس نت که هدفش ایران بود
این بسته که توسط خود مایکروسافت هم به صورت آپدیت ارائه شده ، میتونه حاوی کی لاگر باشه و بعد از عوض کردن پسورد ، پسورد جدید به سرور مورد نظر ارسال بشه . به اسم هکر های ایرانی و سازمان های خاص خبر رو پخش کردن که ایرانی ها حساس بشن
به هرحال همه احتمالات رو باید در نظر گرفت .
اون وقت این همه شرکت بزرگ میان امنیت و اعتبار خودشونو زیر سوال میبرن که بیان پسورد ایرانیا رو بدزدن؟ بقیه مردم دنیا چی فکر میکنن در مورد این شرکتا پس؟ میدونی تا همینجاشم تو دنیا مثل بمب صدا کرده؟ اینجوری از اعتبار و امنیت همه این شرکتا کم میشه.
دوست من نظر شما اصلا درست نیست و خیلی خهیال پردازانه هست
آمریکا بدون نیاز به پسورد میتونه تمام ایمیل ها رو چک کنه
ظاهرا فراموش کردید که گوگل و مایکروسافت و ... جزو آمریکا هستند
Last edited by satttanism; 26-03-2011 at 00:37.
اگر این عکس معتبر باشه قضیه ابعاد جالبی پیدا میکنه . البته مطمئنا گروهی یا فردی که اینقدر ماهر باشه که از کومودو دزدی کنه ، مکان و Ip واقعیش رو هم بلده جعل کنه ، ولی باز هم جالبه .
لینک معتبری برای این عکس نیست ؟ من تو سایت کومودو و وبلاگش همچین گزارشی ندیدم .
100% قبول دارم.ولی این جهته خیلی مهمه کدوم وری باشهیاد اون جمله معروف افتادم که میگه هیچ رسانه ای نیست که جهت دار نباشه
opera 11.01 هم مشکل داره؟
دقیقا.گوگل و یاهو ومایکروسافت و .. موظفن با سازمان های امنیتی در امریکا همکاری داشته باشن و کاملا دسترسی دارن
البته من فکر نمیکنم این موقعیت دقیق باشه مخصوصا برای ایران چون خود من چند باری این سیستم گوگل رو امتحان کردم هر دفعه یه جا نشونم داده حتی وسط بیابون!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)