دقیقا مقایسه یک مترجم با یک اسطوره اشتباه هست
![]()
دقیقا مقایسه یک مترجم با یک اسطوره اشتباه هست
![]()
صحبت سر همین حرفهاست که همیشه سعی دارید حریف رو تحقیر بکنید...
با مترجم خطاب کردن چیزی ار ارزش مورینیو کم نمیشه ...
به نظرت اسطوره تیم پورتو کی می تونه باشه؟!
بله ، اینم سمبولشونه![]()
خدای منطق و اصلا هم تو کاره تحقیر نیستندلول
آره دیگه دقیقا زدی تو خالبله ، اینم سمبولشونه![]()
خدای منطق و اصلا هم تو کاره تحقیر نیستندلول
اگه اونو الان به عنوان یه مترجم قبول دارین () پس چه قدر تیم شما حقیره که یه مترجم تونست پارسال با اینتر شما رو حذف کنه
+
پست قبل هم خیلی جالب بود
اینا فکر کردن مردم مثل خودشون نفهم تشریف دارن!![]()
چرا یکطرفه میری به قاضی عزیزم ؟
وقتی ایشون میگن نباید اینا رو با هم مقایسه کنیم مشکلی نداره وقتی من میگم مشکل داره؟ شما فقط دوست دارید یک طرفدار بارسلونایی حرف بزنه همه پست quote کنید؟
این منطق شما منو کشته
باشد که همه ضد بارسایی ها به راه راست هدایت شوند :ی البته این رویایی بیش نیست
بازم تاکید میکنم هرگز نمیشه یک مترجم را با یک اسطوره مقایسه کرد
حقیقتم تلخ هست مثل ته خیار
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
لطفا از الفاظ بهتری استفاده کنید
اگر بارسلونا حقیر هست چلسی چی هست ؟
یکم فکر کنید بعد با بیاناتتون دل امثال منو شاد کنید .
تو که نمی فهمی چی رو باید با چی مقایسه کنی چرا پست میزاری اخه ؟وقتی ایشون میگن نباید اینا رو با هم مقایسه کنیم مشکلی نداره وقتی من میگم مشکل داره؟ شما فقط دوست دارید یک طرفدار بارسلونایی حرف بزنه همه پست quote کنید؟
منظور اینه که مورینیو از جانب خودش تحقیر میکنه نه تیم
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
تو راست میگیاگر بارسلونا حقیر هست چلسی چی هست ؟
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
تو راست میگیاگر بارسلونا حقیر هست چلسی چی هست ؟
![]()
دوست عزیز نمیدونم منطق این پستتون چی بود که نقله قول کردم؟!
راستشو بگم علاقه ندارم وارد این بحث شما بشم ولی خب....
خب ببین الان مورینیو کسی که هر کشوری رفته جام گرفته.ایتالیا...انگلیس.....پر غال.به نظرتون درسته الان به ایشون بگی مترجم وقتی طرفدارای تیمای سابقش آرزو میکنن برگرده تیمشون.
- در این صورت بنده هم میتونم سابقه گذشته گواردیولا رو دربیارم و به ایشون بگم یک بازیکنه کاملا ساده یا هر چیزه ناخوشاینده دیگه... چطور شده یک مربی خوب.امکان نداره .چون بازیکناش خوبن داره میبره و......
- -(ولی بنده هرگز این کار رو نمیکنم چون میبینم تیمه جناب گواردیولا یعنی بارسا داره نتایج خوبی میگیره و زیبا بازی میکنه و به روشنی اثرات کارش رو تو تیم میبینم.)-
خودتون میدونید منظورم چیه و چی میخوام بگم .هر دوشون به سرعت تو حرفه خودشون رشد کردن تا به اینجا رسیدن.گواردیولا اولش گواردیولا نبود همون طور که مورینیو اولش مورینیو نبود.
موفق باشید![]()
مهم نیست ادم چی بود مهم این چی هست
مورینیو زحمت کشید به حقش هم رسید یکی از بهترین مربی ها شد
البته من بارسایی هستم
مثل ایران نیست که![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)