تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 36 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 357

نام تاپيک: Game Development [ UDK ] TesT

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب من یه چیزی اومد توی ذهنم اومدم نقاشیشو کشیدم
    حالا بهتر شد ، الآن میدونم که چی قراره بسازم : )

بنظرتون اینطوری خوبه ؟
    اون یه گاراژ یا یه انبار قدیمیه ، یه همچین چیزیه

نقاشیتون که خیلی عالیه.مدل سازیتون هم که قبلا دیده بودیم(کانتینر) اون هم از نقاشیتون بهتر .
    واقعا کارت خوبه.

اما اگه فقط میخوای این مپ رو درست کنی که یه چیزایی یاد بگیری فکر کنم بهتره که به پیشنهاد محمد جان زیاد روش وقت نزاری.چون این چیزایی که شما الان داری روش تمرکز میکنی میره تو مایه های مدلینگ و شما هم که حرفه ای هستی توش.
    من نظرم اینه که کارایی بکن که یه موتور بیشتر مربوط بشه.
    مثلا بیا ایده بده که کاراکتر چه کارایی بکنه و یا دوربین چطور حرکت کنه یا فضای داخل مپ چطوری باشه که بتونم با درست کردنشون چیز جدید یاد بگیرم، اون وقته که شاید یه کم لازم داشته باشی چند خط یا چند صفحه داستان برای مپ بنویسی
    مثلا چند تا نمونه میگم که به ذهن خودم میرسه.
    البته من نمیدونم شما دقیقا چه چیزایی رو بلدی یا میخوای تمرین کنی.پس این مثال ها ممکنه برای شما صدق نکنه ها!

مثلا فرض کن کاراکتر شما رو یه سری آدم شرور توی اون انبار که نقاشی کردی زندانی کردن و بعد اونجا رو آتیش میزنن و اون میخواد فرار کنه و در همین هین داره آتیش میگریه و احتمالا فرو میریزه! اینطوری چند تا چیز میتونی توش پیدا کنی که به دردت بخوره و یاد بگیری

2. 2 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

چیزه
    این lens flare که توی این آموزش هست آمادست فقط گزاشته توی صحنه ، اما این lens flare که توی udk اماده نست !
    من چطور باید بسازمش ؟
    من کلیک راست کردمو لنزو انتخاب کردم
    خوب آموزشی هست که بگه باید چطوری بسازمش ؟
    آموزش چیلتر شده که زیاده
    من آموزش خاصی پیدا نکردم خودت تو گوگل سرچ کنی هست مخصوصا فیلماش تو یوتوب زیاده....

4. 2 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خب واسه قبله عید یه چند تا روش دیگه رو هم بهت می گم . بقیش هم میره تا بعد از عید .
    ============================
    1-Light Shaft
    اینرو گفته بودی که بلد نیستی ازش استفاده کنی. یه کار کن . مپ ExampleMap رو توی یو دی کی باز کن . این Light که تصویرش رو برات گذاشتم Light Shaft روش اعمال شده . واد تنظیماتش شو و هرکاری اون کرده تو هم بکن .

----------------------------------------------------------------------------------
    2-توی این تصویر پایینی هم قسمتی که برات مشخص کردم رو دستکاری کن .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
    3-دیدم که می خوای لنز فلار یاد بگیری . توی content browser راست کلیک و New Lence Flare رو انتخاب کن . واسه یادگرفتنش هم کافیه به مدل های اماده توی یو دی کی نگاه کنی .
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    4-توی این تصویری که اینجا برات گذاشتم هم با دستکاری این قسمت کیفیت به طور کاملا محصوصی بالا میره . البته چون الان وقت ندارم نمی تونم برات توضیح بدم اصلا این چیه و باید باهاش چیکار کرد . خودت یه کاری بکن. در ضمن این قسمتی که دیدی خیلی حساسه و با دستکاری به شدت سرعت رندر رو پایین میاره . ولی به کیفیتش میارزه.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    5-***هشدار: لطفا هر کسی کنجکاوی نکنه و اینجا رو دست نزنه . این کار به شدت میزان پردازش رو زیاد می کنه و امکان داره به سیستم اسیب بزبنه . ((این رو از روی تجربه شخصی می گم))
    وارد این مسیر شو:
    UDK\UDK-2011-01\UDKGame\Config
    فایل udkengine.ini
    رو باز کن . برو به قسمت [SystemSettings]
    این چیزهایی که این پایین میبینی همگی معرف تنظیمات بصری توی انجین و بازیتن .که اینجا می تونی از رزولیشن تا کلی تنظیمات دیگه رو دستکاری کنی. حالا این چه فایده ای داره . شما می تونی نمونه همین فایل رو توی بازی های دیگه پیدا کنی .
    که البته توی بازی های دیگه اسمشون شاید فرق کنه ولی فکر کنم engineاسم شون یکی باشه . همون فایل ها رو اگه باز کنی و به این قسمتش رجوع کنی می تونی حتی بازی و انجین خودت رو مثل اون تنظیم کنی . البته گزینه هایی که توی هردوتا مشترکه .
    خب این یکی از راه های غیر استاندارد و خطرناک من بود بقیق باشه بعد عید .

سال نو مبارک
    Last edited by silsin; 20-03-2011 at 20:22.

6. 3 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

نقاشیتون که خیلی عالیه.مدل سازیتون هم که قبلا دیده بودیم(کانتینر) اون هم از نقاشیتون بهتر .
    واقعا کارت خوبه.

اما اگه فقط میخوای این مپ رو درست کنی که یه چیزایی یاد بگیری فکر کنم بهتره که به پیشنهاد محمد جان زیاد روش وقت نزاری.چون این چیزایی که شما الان داری روش تمرکز میکنی میره تو مایه های مدلینگ و شما هم که حرفه ای هستی توش.
    من نظرم اینه که کارایی بکن که یه موتور بیشتر مربوط بشه.
    مثلا بیا ایده بده که کاراکتر چه کارایی بکنه و یا دوربین چطور حرکت کنه یا فضای داخل مپ چطوری باشه که بتونم با درست کردنشون چیز جدید یاد بگیرم، اون وقته که شاید یه کم لازم داشته باشی چند خط یا چند صفحه داستان برای مپ بنویسی
    مثلا چند تا نمونه میگم که به ذهن خودم میرسه.
    البته من نمیدونم شما دقیقا چه چیزایی رو بلدی یا میخوای تمرین کنی.پس این مثال ها ممکنه برای شما صدق نکنه ها!

مثلا فرض کن کاراکتر شما رو یه سری آدم شرور توی اون انبار که نقاشی کردی زندانی کردن و بعد اونجا رو آتیش میزنن و اون میخواد فرار کنه و در همین هین داره آتیش میگریه و احتمالا فرو میریزه! اینطوری چند تا چیز میتونی توش پیدا کنی که به دردت بخوره و یاد بگیری

خوب حرف شما که کاملا درسته
    اما مشکل اینجاست که اینکه کاراکتر بخواد کاره جدید کنهو اینا باید با کیسمت کار کنم ، که من فقط میخوام با گرافیک این موتور کار کنم و برای همین دارم روی ساخت مرحله کار میکنم

آموزش چیلتر شده که زیاده
    من آموزش خاصی پیدا نکردم خودت تو گوگل سرچ کنی هست مخصوصا فیلماش تو یوتوب زیاده....
    من خیلی سرچ کردم معمولا میاد تصاویرشو نشون میده
    آموزش نمیده

خب واسه قبله عید یه چند تا روش دیگه رو هم بهت می گم . بقیش هم میره تا بعد از عید .
    ============================
    1-Light Shaft
    اینرو گفته بودی که بلد نیستی ازش استفاده کنی. یه کار کن . مپ ExampleMap رو توی یو دی کی باز کن . این Light که تصویرش رو برات گذاشتم Light Shaft روش اعمال شده . واد تنظیماتش شو و هرکاری اون کرده تو هم بکن .

----------------------------------------------------------------------------------
    2-توی این تصویر پایینی هم قسمتی که برات مشخص کردم رو دستکاری کن .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
    3-دیدم که می خوای لنز فلار یاد بگیری . توی content browser راست کلیک و New Lence Flare رو انتخاب کن . واسه یادگرفتنش هم کافیه به مدل های اماده توی یو دی کی نگاه کنی .
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    4-توی این تصویری که اینجا برات گذاشتم هم با دستکاری این قسمت کیفیت به طور کاملا محصوصی بالا میره . البته چون الان وقت ندارم نمی تونم برات توضیح بدم اصلا این چیه و باید باهاش چیکار کرد . خودت یه کاری بکن. در ضمن این قسمتی که دیدی خیلی حساسه و با دستکاری به شدت سرعت رندر رو پایین میاره . ولی به کیفیتش میارزه.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    5-***هشدار: لطفا هر کسی کنجکاوی نکنه و اینجا رو دست نزنه . این کار به شدت میزان پردازش رو زیاد می کنه و امکان داره به سیستم اسیب بزبنه . ((این رو از روی تجربه شخصی می گم))
    وارد این مسیر شو:
    UDK\UDK-2011-01\UDKGame\Config
    فایل udkengine.ini
    رو باز کن . برو به قسمت [SystemSettings]
    این چیزهایی که این پایین میبینی همگی معرف تنظیمات بصری توی انجین و بازیتن .که اینجا می تونی از رزولیشن تا کلی تنظیمات دیگه رو دستکاری کنی. حالا این چه فایده ای داره . شما می تونی نمونه همین فایل رو توی بازی های دیگه پیدا کنی .
    که البته توی بازی های دیگه اسمشون شاید فرق کنه ولی فکر کنم engineاسم شون یکی باشه . همون فایل ها رو اگه باز کنی و به این قسمتش رجوع کنی می تونی حتی بازی و انجین خودت رو مثل اون تنظیم کنی . البته گزینه هایی که توی هردوتا مشترکه .
    خب این یکی از راه های غیر استاندارد و خطرناک من بود بقیق باشه بعد عید .

سال نو مبارک
    ممنونم از شما
    یه آموزشی هم در باره light mass دانلود کردم دیشب
    همونی که یکی از دوستان گفته بود
    حالا با کمک شما و اون آموزش ایشالله حلش میکنیم : )

ممنون
    من اون فایل ini ر. هم تغییر دادم
    مثلا رزولیشنو زیاد کردم
    تغییرات وقتی اعمال میشه که از بازی خارج برنامه play میگیری

ممنون بابت کمکات

8. این کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با 3d game studio هم بگذار ديگه .... ميخام فرقشون رو بفهمم

10. 2 کاربر از RatAtouille بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب حرف شما که کاملا درسته
    اما مشکل اینجاست که اینکه کاراکتر بخواد کاره جدید کنهو اینا باید با کیسمت کار کنم ، که من فقط میخوام با گرافیک این موتور کار کنم و برای همین دارم روی ساخت مرحله کار میکنم
    خوب میتونید روی گرافیک هم کار کنید.مثلا توی این مورد خاص که مثال زدم و گفتم ممنه برای هر شخصی با توجه به سطحش هر مثالی وجود داشته باشه، روی درست کردن آتیش کار کنی.

12. 2 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

با 3d game studio هم بگذار ديگه .... ميخام فرقشون رو بفهمم
    خوب آخه دوست عزیز طراحی این مرحله با 3dgs یه عالمه زمان میبره
    همینطوری ساده نیست که بخوام برای شما با اونم بسازمش

اما مطمئن باشید زمین تا آسمون فرق میکنن
    من خودم قبلا با اون موتور کار کرده بودم

خوب میتونید روی گرافیک هم کار کنید.مثلا توی این مورد خاص که مثال زدم و گفتم ممنه برای هر شخصی با توجه به سطحش هر مثالی وجود داشته باشه، روی درست کردن آتیش کار کنی.

اینم حرفیه
    عملیش میکنم

ممنون

14. 2 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

خوب طبق همون نصیحتی که دوستان کردن ، تصمیم گرفتم حالا برم سراغ محیط داخلی
    میخوام یه محیط داخلی ، یه جایی مثل یه شرکت البته سالن داخلی یه شرکت یا یه انبارو بسازم

فعلا دارم محیطو توی 3dsmax میسازم
    و بعد میبرمش توی udk

16. 2 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

خوب محیطش تموم شده
    البته فعلا فقط همین راه رو قراره ساخته شه
    وقتی این رفت توی موتور بعقیشم میسازم

گمونم فردا تمسچر میزنمو میبرمش توی موتور و بعدشم جزئیاتشو کامل میکنم

منتظر نظراتتون هستم
    ممنون

18. 2 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منتظر نظراتتون هستم
    ممنون
    خوب من فکر کنم که با توجه به نظر آقا محمد تو تاپیک UDK ، بهتره که اینا رو تو خود UDK مدل کنید.
    یعنی اگه من بودم شاید این کارو می کردم.

حالا شما اگه نظر دیگه داری بگو که ما هم استفاده کنیم.

20. این کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •