من قبلا n82jq داشتم خیلی راضی بودم
الانم میخواستم n53sv بگیرم که .....
بدبختی داریماااااااا
حالا باید چکار کنیم، تا کی منتظر بمونیم؟
کسی از تاریخ دقیق ورود سری جدید خبری نداره؟
اگه کسی خبری ازش پیدا کرد به ما هم خبر بده
من قبلا n82jq داشتم خیلی راضی بودم
الانم میخواستم n53sv بگیرم که .....
بدبختی داریماااااااا
حالا باید چکار کنیم، تا کی منتظر بمونیم؟
کسی از تاریخ دقیق ورود سری جدید خبری نداره؟
اگه کسی خبری ازش پیدا کرد به ما هم خبر بده
دوست عزیز تو تمام این پست ها بحث همین بوده.نوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالاً تا اوایل اردیبهشت وارد بازار میشه
خبر خبر
زنگ زدم سازگار میگفت تا آخر هفته میرسه
->امیدوارم بشه رو حرفش حساب کرد<-
سلام بر همگی.دوستان من حدود دو هفته پیش(12 فروردین)بعد حدود 6 ماه تحقیق وتفحص دل به دریا زدم و این مدل دوست داشتنی رو خریدم(n53sv-sx130v)با وجود بالا بودن معلوماتم سر دو نکته سرم کلاه رفت.یکی در مورد usb3 که بهم گفت هر 4 تا پورتش usb3 هست!!!!در حالیکه اون یه پورت رو هم نداشت(پورت آبی رنگ):دوم هم بهش تاکید کرده بودم مدل Revision باشه و واسم کلی قسم و آیه آورد که جنسام واسه 28 اسفنده و جدیده اما رو جعبش خبری از Revision نبود!!!
تو این آدرسی هم که دوستان گذاشتند رفتم و متاسفانه متوجه اصلاح شده نبودنش شدم
(نوشت:Your product is affected by this issue)
ولی خوشبختانه تا حالا مثل ساعت داره کار میکنه و تو حالت عادی خنکه خنکه.بازی Call of duty black ops رو هم با آخرین resolution و بدون هیچ کندی اجرا کرد والبته دمای vga تا 70 درجه بالا رفت که عادی به نظر میاد.
سوالی بود در خدمتم....
توصیه میکنم اگه زیاد اهل فیلم نیستید و عجله ندارید وایسید تا 2,3 هفته دیگه (و امید به خوش قولی فروشنده ها) مدل n43sn
که 14 اینچیه وارد میشه که هم اصلاح شدست و هم 2 تا مزیت نسبت به n53sv (لا اقل این لپ تاپی که من خریدم) داره.یکی usb3 و دومی داشتن 2GB رم گرافیک والبته بقیه کانفیگ مشترکه (Blueray,Geforce gt 540m,HDD 640Gb,Ram 4GBو......)
n53sv تها برتری هاش Full HD, Numeric Keyboardبودن (ولی متاسفانه Full Hd Progressive نیست) , و LCD بزرگتره
معنی ون پیام سایت ایسوز یعنی محصول شما تحت تاثیر این موضوع هست
امروز سری جدید به همراه n53sn وارد شده با گارانتی امرتات.
ASUS X5MSV-SX171
بدون سیستم عامل به قیمت 1.380.000 تومانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و
ASUS N53SV-SX130V
با Windows 7 Home Premium 64-bit به قیمت 1.410.000 تومانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو در سایت سازگار ذکر شدن..
کانفیگ دقیقا مشابه هست! جریان چیه؟
لطفا در مورد اصلاح مشکل پردازنده های سندی بریج شفاف سازی بفرمایید.
نکته جالب اینجاست که در سایت notebookreview.net وقتی مدل X5 رو جستجو میکنم عبارت Asus N53SV (X5MSV) Notebook ظاهر میشود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)