سلام به همه دوستان. ببخشید که دیر شد. من تازه الان فرصت کردم که بیام پای کامپیوتر و از استقبال دوستان واقعا خوشحال شدم. این. بگم که هم من به شخصه و هم تیم بازی ساز کلا انتقاد پذیر هستیم. شکی نیست که بازی مشکلات زیادی داره اما ما تمام تلاشمون پیشرفت از نظر کیفیت و برطرف کردن ایرادات هست. خب من یه سری نکاتی رو می خواستم بگم که فکر کنم برای دوستان هم دونستنش خالی از لطف نباشه.
خب من در اول یاداوری می کنم که اون تریلری که اول دوستان دیده بودن بسیار قدیمی بوده. اینم لینک تریلر جدید با حجم های مختلف برای دوستانی که مشکل داشتن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
خب، مباحث خیلی زیاد بود و من نمی دونم از کجا شروع کنم، اما از یه جایی شروع می کنم دیگه!
- قبل از این که بحث رو شروع کنم می خواستم یه نکته ای رو بگم که شاید خیلی خوشایند نباشه. توی اون تریلر قدیمی تمام اون انفجارهایی که می بینید کامپوزیت هست و بعدا روی تریلر اومده و داخل بازی به این صورت نیست. البته فقط انفجارها الکیه و بقیه چیزها تماما مال خود بازیه. البته توی تریلر جدیده دیگه این طور نیست و همه چیز تماما از داخل بازیه.
-
خب این موردی بود که تا حالا خیلی بهش اشاره شده و من یه سری توضیح می خوام در موردش بدم.
افت فریمی که توی اون تریلر قدیمی دیده می شد سه دلیل داره.
1. خب اون تریلر مال 8 - 9 ماه پیش بوده و هنوز مراحل تست Performance و Optimize روش انجام نشده بود و یه سری باگ هایی داشت که باعث افت فریم می شده.
2. کپچر همزمان از روی بازی باعث می شه یه بار اضافه ای به CPU وارد بشه و از نرخ فریم ریت بازی کم می کنه.
3. انجین Torque (تورک) MultiTread نیست و در واقع یک هسته CPU رو بیشتر نمی شناسه. بنابراینن اگه شما یک CPU یک هسته ای با فرکانس بالاتر در تک هسته داشته باشین بهتر از چهار هسته ای با فرکانس پایین تر در هر هسته توی بازی میرمهنا به شما کار می ده. در واقع اگه سیستم کم هم بیاره از CPU هست نه بخش دیگه. تست PerfHUD موید این مطلبه. در واقع این مشکل از انجین هست . ممکنه بعضی وقتها افت فریم به وجود بیاره.
-
اون که اصلا نمی دوید. در اون لحظه در حال تیراندازی به بازیکن سعی کرد یه قدم به سمت راست برداره و به اسلحه ای که کنار پاش روی زمین افتاده بود گیر کرد و نتونست مسیرش رو ادامه بده. مشکل گیر کردن به اسلحه ها بعدا حل شد.
-
خب این مقاله رو که خود آقای آقاجانی نوشته. اما اون موضوعی که شما گفتی رو من توش پیدا نکردم!
توی ایران سه تا استودیو هست که امکانات ضبط حرکات MoCap رو داره. شرکت با بررسی این سه شرکت، یکی از اونها رو انتخاب کرد و تمام حرکات مورد نیاز توی اون استودیو توسط خود بچه های شرکت ضبط شد. جالبه بدونید بازیگر MoCap خود آقای آقاجانی بوده.
آقای آقاجانی اصلا چنین آدمی نیست و فوق العاده شخصیت با اخلاق، صبور و انتقاد پذیری داره. احتمالا علت ناراحتیش مشکلی بوده که توی این چند روز براش پیش اومده و باعث شده چنین جوابی بده و گرنه در حالت عادی اصلا این جوری نیست.
خب اینا مواردی بود که تا قبل از پستی که صبح دادم مطرح شده بود. تا دوباره کامپیوترم هنگ نکرده، این پست رو ارسال می کنم و اگه شد همین امشب و اگه نشد تا فردا راجع به بقیه موضوعات با هم صحبت می کنیم.