تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 66

نام تاپيک: میرمهنا

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان. ببخشید که دیر شد. من تازه الان فرصت کردم که بیام پای کامپیوتر و از استقبال دوستان واقعا خوشحال شدم. این. بگم که هم من به شخصه و هم تیم بازی ساز کلا انتقاد پذیر هستیم. شکی نیست که بازی مشکلات زیادی داره اما ما تمام تلاشمون پیشرفت از نظر کیفیت و برطرف کردن ایرادات هست. خب من یه سری نکاتی رو می خواستم بگم که فکر کنم برای دوستان هم دونستنش خالی از لطف نباشه.

خب من در اول یاداوری می کنم که اون تریلری که اول دوستان دیده بودن بسیار قدیمی بوده. اینم لینک تریلر جدید با حجم های مختلف برای دوستانی که مشکل داشتن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    خب، مباحث خیلی زیاد بود و من نمی دونم از کجا شروع کنم، اما از یه جایی شروع می کنم دیگه!

- قبل از این که بحث رو شروع کنم می خواستم یه نکته ای رو بگم که شاید خیلی خوشایند نباشه. توی اون تریلر قدیمی تمام اون انفجارهایی که می بینید کامپوزیت هست و بعدا روی تریلر اومده و داخل بازی به این صورت نیست. البته فقط انفجارها الکیه و بقیه چیزها تماما مال خود بازیه. البته توی تریلر جدیده دیگه این طور نیست و همه چیز تماما از داخل بازیه.

-

خب این موردی بود که تا حالا خیلی بهش اشاره شده و من یه سری توضیح می خوام در موردش بدم.

افت فریمی که توی اون تریلر قدیمی دیده می شد سه دلیل داره.
    1. خب اون تریلر مال 8 - 9 ماه پیش بوده و هنوز مراحل تست Performance و Optimize روش انجام نشده بود و یه سری باگ هایی داشت که باعث افت فریم می شده.
    2. کپچر همزمان از روی بازی باعث می شه یه بار اضافه ای به CPU وارد بشه و از نرخ فریم ریت بازی کم می کنه.
    3. انجین Torque (تورک) MultiTread نیست و در واقع یک هسته CPU رو بیشتر نمی شناسه. بنابراینن اگه شما یک CPU یک هسته ای با فرکانس بالاتر در تک هسته داشته باشین بهتر از چهار هسته ای با فرکانس پایین تر در هر هسته توی بازی میرمهنا به شما کار می ده. در واقع اگه سیستم کم هم بیاره از CPU هست نه بخش دیگه. تست PerfHUD موید این مطلبه. در واقع این مشکل از انجین هست . ممکنه بعضی وقتها افت فریم به وجود بیاره.

-

اون که اصلا نمی دوید. در اون لحظه در حال تیراندازی به بازیکن سعی کرد یه قدم به سمت راست برداره و به اسلحه ای که کنار پاش روی زمین افتاده بود گیر کرد و نتونست مسیرش رو ادامه بده. مشکل گیر کردن به اسلحه ها بعدا حل شد.

-

خب این مقاله رو که خود آقای آقاجانی نوشته. اما اون موضوعی که شما گفتی رو من توش پیدا نکردم!

توی ایران سه تا استودیو هست که امکانات ضبط حرکات MoCap رو داره. شرکت با بررسی این سه شرکت، یکی از اونها رو انتخاب کرد و تمام حرکات مورد نیاز توی اون استودیو توسط خود بچه های شرکت ضبط شد. جالبه بدونید بازیگر MoCap خود آقای آقاجانی بوده.

آقای آقاجانی اصلا چنین آدمی نیست و فوق العاده شخصیت با اخلاق، صبور و انتقاد پذیری داره. احتمالا علت ناراحتیش مشکلی بوده که توی این چند روز براش پیش اومده و باعث شده چنین جوابی بده و گرنه در حالت عادی اصلا این جوری نیست.

خب اینا مواردی بود که تا قبل از پستی که صبح دادم مطرح شده بود. تا دوباره کامپیوترم هنگ نکرده، این پست رو ارسال می کنم و اگه شد همین امشب و اگه نشد تا فردا راجع به بقیه موضوعات با هم صحبت می کنیم.
    ممنون که توضیح دادین!
    البته در مورد اون مواردی که من گفتم هیچ توضیحی ندادین و فقط راجع به ویدئوی قدیمی حرف زدید!
    اما یه نکته رو اشاره کردید.اون هم این بود که انفجار ها در تریلر جدید داخل بازی هستند!اگه متن من رو بخونید من گفتم که به نظرم همچنان انفجار ها مصنوعی هستند و آدم احساس میکنه تو یه لایه جدا از بقیه بازی هستش!

حسن جان این چیه!؟ یه منبعی چیزی!منظورت چیه از اینکه قرمزش کردی؟
    نکته خاضی تو اون 2 خط هستش که باید توجه کنیم؟

من آقای آقاجانی رو می شناسم توی دانشگاهمون یه کلاس آموزشی گذاشتیم از ایشون دعوت کردیم زحمت آموزش رو بکشن
    انصافا خیلی با اخلاق هستند و خیلی هم با معلومات
    جدا انتقاد پذیریشم بالاست چون باهاش سر بازی و سر صحبتای فروم بحث داشتم ولی فک می کنم مشکل براشون پیش اومده که عصبانی بودن هر چند که نمی تونم تصور کنم اصلا عصبانی شن
    ولی باور کنید من شخصیتی آروم تر تاحالا ندیدم
    حرف MR_sasma رو راجع به آقای آقاجانی کاملا تایید می کنم البته بازیو ندیدم که قسمت های مربوط به بازیو تایید یا رد کنم
    ممنون دوستان
    شاید حرف های شما و دوست عزیز mr_sasmaدرست باشه!
    من که از نزدیک و یا حتی در چت هم با ایشون رابطه نداشتم.
    من فقط چند تا نظر تو سایت ایشون دادم و مطالب بچه ها و نظرات ایشون رو تو سایتشون خوندم(تو مطلبی که راجع به UDK نوشته بودند).ایشون اونجا آنچان از موتور تورک پلاس که خودشون کد هایی بهش اضافه کرده بودند طرف داری میکردند و UDK رو کوبیدن که نگو! حالا همه که مثل ایشون سواد نوشتن کد و برنامه نویسی رو ندارن که! یه تازه کار میخواد با UDK کار کنه ولی اگه ندونه دقیقا UDK چه امکاناتی داره، با حرف های ایشون از انتخابش پشیمون میشه! در صورتی که باید قبول کرد که UE موتور قوی هست و UDK هم چیزی از اون کم نداره!

شما اگه تو نمایشگاه بازی های رایانه ای(برج میلاد) دقت میکردی، تنها موتوری که ازش بیش از 1 بازی تو نمایشگاه بود، همین UDK بود، فکر کنم حداقل 4-5 تا بازی درست و حسابی و چند تا هم مپ باهاش ساخته بودند، یه سری ها هم اومده بودن و خودشون موتور ساخته بودند، از بقیه موتور ها هم خبری نبود(از جمله تورک)
    اینکه ایشون UDK رو کوبیدن آدم رو ناراحت میکرد!

به هر حال الان ما (یا حداقل من)نمیخوایم غیبت ایشون یا هر کس دیگه ای رو بکنیم که!
    داستان سر اخلاق ایشون نیست که! ما داریم راجع به بازی صحبت میکنیم!

مثلا همین دوستمون mr_sasma ،که میفرمایند خودشون و تیم بازی ساز میرمهنا انتقاد پذیرند، میشه بگید کدوم انتقاد ما رو پذیرفتید؟ شما حتی متن من رو هم کامل نخوندین!اگه خونده بودین میفهمیدین که من گفتم انفجار ها در کلیپ جدیدتون هم مصنوعیه! اونوقت شما خیلی راحت قضیه رو دور زدید و نوشتید

توی اون تریلر قدیمی تمام اون انفجارهایی که می بینید کامپوزیت هست و بعدا روی تریلر اومده و داخل بازی به این صورت نیست. البته فقط انفجارها الکیه و بقیه چیزها تماما مال خود بازیه. البته توی تریلر جدیده دیگه این طور نیست و همه چیز تماما از داخل بازیه.
    خوب حالا داخل بازی بودن یا نبودن محور حرف من نبود! اصل حرف من مصنوعی بودن اون بود!
    شما یا متن منو نخوندین یا در خیلی راحت قضیه رو پیچوندین!

یه واقعیت رو میگم، خاستید قبول کنید و نخواستید هم که هیچی!
    بقیه رو نمیدونم، اما من فیلم یا بازی هایی رو که از نظر خودم متوسط و پایین تر باشن رو اصلا روشون فکر نمیکنم و دنبال ایراداتشون نمیگردم،چون ارزش ندارن! اما به نظر من بازی شما ارزش ایراد گرفتن داره!
    امیدوارم که درک کنید اگه چیزی میگم برای اینه که بازیتون فروش کنه!
    بالاخره این روزگاری که ملت میان بازی های ایرانی رو از روی کنجکاوی میخرن به سر میاد ها! اونوقت دیگه برای جلب اعتماد مردم دیره! باید الان که مردم مشتاق به بازی های ایرانی هستند، بازی ها رو عالی و رو به رشد بسازید تا بازار رو از دست ندید!
    خود من اگه از روی کنجکاوی 10 تا بازی ایرانی بخرم و یکی از یکی بدتر باشه، خوب خداییش یازدهمی رو نمیخرم دیگه!

2. این کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

عزیز توجه کن که Mr-Sasma گفتن که میان بقیه مطالب رو هم توضیح میدن . باید صبر کرد .
    درضمن از نکته های بارز UDK توی این جشنواره که من توی اینترنت دیدم بازی گرگین بود.
    یادمه توی یه دمویی که توی gameemag دیده بودم وقتی فیلم بردار به اون یارو گفت گرافیک بازی شما از گرشاسب بیشتره یارو کپ کرد احساس من می گفت یارو یه جورایی یه پوسخندی هم زد . بازی گرگین به راحتی می تونه از نمونه بازی های قدرتمند توی ایران باشه و حتی در جهان .
    انتخاب یک انجین اماده ضعف نیست با انتخاب ابزار های قدرتمندی مثل UDK بازی سازان کشور ما به جای فکر به تکنولوژی می تونن بیشتر رو گیم پلی کار کنن چون دیگه نگرانی واسه ابزار و تکنولوژی خودشون ندارن .یکی از فایده های ابزار یو دی کی همینه . دیگه بازی های کشور ما میتونن با کیفیت بیشتری توی گیم پلی وارد بازار بشن چون به قول یکی از سازنده های معروف کشور ((ابزار یو دی کی تمامی تخیلات و ارزو های گروه ما رو به واقعیت تبدیل کرده چون دیگه توی یو دی کی هیچ محدودیتی پیش روی گروه سازنده ما نیست و ما تمامی چیزهایی که در افکارمون داریم می تونی رو بازی پیاده سازی کنیم)))

4. 3 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز توجه کن که Mr-Sasma گفتن که میان بقیه مطالب رو هم توضیح میدن . باید صبر کرد .
    درضمن از نکته های بارز UDK توی این جشنواره که من توی اینترنت دیدم بازی گرگین بود.
    یادمه توی یه دمویی که توی gameemag دیده بودم وقتی فیلم بردار به اون یارو گفت گرافیک بازی شما از گرشاسب بیشتره یارو کپ کرد احساس من می گفت یارو یه جورایی یه پوسخندی هم زد . بازی گرگین به راحتی می تونه از نمونه بازی های قدرتمند توی ایران باشه و حتی در جهان .
    انتخاب یک انجین اماده ضعف نیست با انتخاب ابزار های قدرتمندی مثل UDK بازی سازان کشور ما به جای فکر به تکنولوژی می تونن بیشتر رو گیم پلی کار کنن چون دیگه نگرانی واسه ابزار و تکنولوژی خودشون ندارن .یکی از فایده های ابزار یو دی کی همینه . دیگه بازی های کشور ما میتونن با کیفیت بیشتری توی گیم پلی وارد بازار بشن چون به قول یکی از سازنده های معروف کشور ((ابزار یو دی کی تمامی تخیلات و ارزو های گروه ما رو به واقعیت تبدیل کرده چون دیگه توی یو دی کی هیچ محدودیتی پیش روی گروه سازنده ما نیست و ما تمامی چیزهایی که در افکارمون داریم می تونی رو بازی پیاده سازی کنیم)))

میدونم که ایشون بعدا میان و جواب میدن!خوندم!
    من که چیزی نگفتم که فقط گفتم که اون انفجار ها درست نشده!

6. این کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

من که حرف می زدم باهاشون سرUDK دیدم که خیلی قسمت ها رو که ایراد گرقته بودن تو ورژن جدید UDK درست شد مثل Terrain که با landscape جایگزین شد
    ایشون از اکثر UDK طرفداری کردن به جز اسکریپتش که قابلیت تغییر همزمان نداره
    یه نفر اونجا بود که از UNITY طرفداری می کرد در مقابل UDK ولی آقای آقاجانی از UDK طرفداری می کرد و تقریبا می گفت بهترین نوع ویرایشگرا مخصوصا پارتیکل و متریال مال UDK هستش
    حتی کسایی هم که اومدن پیششون و گقتن یه انجین برای ساخت بازی به ما معرفی کن بهشون UDK رو با توجه به شرایطشون معرفی می کرد فقط به به نفر torque رو معرفی کرد اوونم می خواست بازیه دو بعدی بسازه که torque 2D رو بهشون معرفی کرد
    مطمئنم عمده ایرادی که می گیرن از اسکریپت UDK هستش که اونم گفت اگر اسکریپتش به بستن بازی نیاز نداشته باشه دیگه UDK تبدیل می شه به بهترین موتور جهان که می شه بهش دسترسی داشت
    بچه ها من نه تو تیم میرمهنام نه باهاشون همکاری داشتم نه حتی میرمهنا رو یه دقیقه بازی کردم فقط بحثایی که با آقاجانی به صورت مستقیم داشتم رو دارم تعریف می کنم
    Last edited by alisahaf70; 13-05-2011 at 11:36.

8. 5 کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

سلام به همه دوستان. ببخشید که دیر شد. من امشب پست جدید رو می ذارم.

10. 4 کاربر از mr_sasma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز. ببخشید که دیر اومدم اما بالاخره اومدم!

اول از همه می خواستم خدمت صادق عزیز چیزی بگم. برای من بسیار جای شگفتی و قدر دانی داشت که شما با اون دقت تریلر رو نگاه کردید و با این دقت به جزئیات توجه کردید. و این خیلی برای من ارزشمنده و جای خوشحالی داره که بازی میرمهنا از نظر شما اونقدر ارزش داشته که به خاطرش از وقتتون بزنید و با این دقت نگاه و نقدش کنید. و مطمئن باشید من همون دو روز پیش متن شما رو به دقت خوندم و تمام اون توی ذهنمه. و دقیقا علت اینکه من دیروز اون جوابها رو فقط تا پست قدیم خودم دادم همون متن شما بود که واقعا توجه جداگانه ای می طلبید و گرنه پاسخ بقیه پست ها رو هم همون دیشب می دادم.

ببینید بسیاری از انتقادهای شما به بازی وارده. این بازی اولین پروژه شرکت ما بوده و به عنوان تجربه های اول قطعا خالی از ایراد نیست و از نظر کیفی تا اونجایی که باید برسیم، راه زیادی در پیش داریم. تازه این تریلری که شما دیدید، یه سری از صحنه های گزینشی و در واقع جای خوب قضیه بوده. قطعا اگه شما تمام بازی رو بازی کنید با مشکلات بیشتری روبرو می شید. من هنوز هم می گم که آدم انتقاد پذیری هستم و هیچ وقت سعی در دور زدن مطلبی نداشتم. شاید بعضی از جاها منظورمو بد رسوندم که سعی می کنم با توضیح بیشتر سعی در رفع سوء تفاهمات داشته باشم.

مثلا همین دوستمون mr_sasma ،که میفرمایند خودشون و تیم بازی ساز میرمهنا انتقاد پذیرند، میشه بگید کدوم انتقاد ما رو پذیرفتید؟ شما حتی متن من رو هم کامل نخوندین!اگه خونده بودین میفهمیدین که من گفتم انفجار ها در کلیپ جدیدتون هم مصنوعیه! اونوقت شما خیلی راحت قضیه رو دور زدید و نوشتید

خوب حالا داخل بازی بودن یا نبودن محور حرف من نبود! اصل حرف من مصنوعی بودن اون بود!

شما یا متن منو نخوندین یا در خیلی راحت قضیه رو پیچوندین!

به شما اطمینان می دم که من هیچ وقت قصد چنین کاری رو نداشتم.

اینا مثل اینکه اینجا رو با دادگاه اشتباه گرفتن!
    چرا دنبال جواب و جوابیه و اینها هستند!!

مگه ما بیکاریم! ما فقط انتقاد کردیم!همین.

خودایش هم از سر دلسوزی بود و فقط برای اینکه بازی بهتر بشه و صنعت بازی پیشرفت کنه!

گرچه تو ایران هیچ چیزی پیشرفت نمیکنه!چون مشکل از خود ماست!

به هر حال اگه بخواد اینطوری پیش بره من یکی دیگه حقیقت رو نمیگم و فقط نکات مثبت بازیشون رو میگم که حال کنن!

وسلام!!!

حرفتون کاملا درسته و امیدوارم با بیان مشکلاتمون بتونیم به هم در راه پیشرفت کمک کنیم.

کلا احساس میکنم که آتیش گرفتن ها و انفجار ها خیلی جالب طراحی نشدن!
    مثلا تو ثانیه 48 از همون ویدئوی قبلی وقتی درشکه آتیش میگیره رو خیلی بد درست کردن!

آدم احساس میکنه که همه چیز هایی که تو صحنه هستند تو یه لایه قرار گرفتند و آتیش و بند و بساتش تو یه لایه جدا از بقیه!
    یعنی انگار بعدا انداختن رو کار!

تاکید می کنم که این پست شما رو دو شب پیش هم خوندم.
    چیزی پریشب گفتم که فکر کنم کامل توضیح ندادم.
    ببینید، دقیقا همین طوره که شما می گید. اون انفجارها بعدا اومده روی فیلم. توی بازی انفجار اصلا این شکلی نیست. نه که بهتر باشه ها. بر عکس. تو خود بازی انفجارها خیلی ضعیف تر از اینیه که توی تریلر قدیمیه هست. اما انفجارهای تریلر جدیده مال خودشه.

-
    دو تا از دوستان راجع به صدا توی تریلر جدیده مطالبی گفته بودن. یه چیزی بگم. صدا توی اون تریلر کاملا چیزیه جدا از صدا توی بازی. خود تریلر وقتی آماده شد، چون برای برنامه خاصی می خواستیم برسونیمش، من خودم نشستم و دو ساعته یه صدای همین جوری روش گذاشتم. هیچ کدوم از صداها دقیقا اون چیزی نیست که توی بازی شنیده می شه. البته دیالوگ پیرمردها همونه اما صدای دیگه ای نداره. اون یه دونه صدای تیر و دو تا انفجار هم جدا اومده روش. تو خود بازی کلا فرق داره.

- خب با توجه به این که مطالب زیاده و وقت کم(!) من از این جا به بعد، از نقل قول کمتر استفاده می کنم و فقط سعی می کنم مواردی که نیاز به توضیح داره رو توضیح بدم.

- در مورد HUD باید بگم از نظر من (به عنوان یه گیمر نه یه بازیساز) در کل چیز خوبی شده. شاید یه کم ساده باشه اما همه اطلاعات مورد نیاز رو (که البته اون اطلاعات خیلی هم زیاد نیست) شما با کوچکترین نگاه می تونید از روش به سرعت بفهمید.

خب حالا می خوام یه چیزی بگم که در ابتدا شاید به نظر بیاد با موضوع قبلی بی ارتباطه اما ربطش رو هم توضیح می دم. میرمهنا از تکنیک های گرافیکی مثل Blur کردن صفحه و Depth of field پشتیبانی می کنه. با این حال دوستی که تریلر رو درست کرده برای اینکه هیجان رو ببره بالاتر بعضی جاها افکت هایی روی صحنه گذاشته و اطراف بعضی از صحنه ها رو Blur کرده. همین استفاده از این تکنیک باعث شده HUD در بعضی از صحنه ها تار بشه و درست دیده نشه. اما قطعا تو خود بازی HUD کاملا واضح و قابل فهمه.

- دو تا مورد بود که علت یکسانی داره و با هم می گم. یکی اون دری که لاشه اش ناگهان روی زمین ظاهر شد(!) و دیگه اون آدمهایی که موقع مردن یه لحظه غیب شدن و دوباره ظاهر شدن. ببینید توی بازی چند جا اشیایی هست که منفجر می شن و در تمام بازی هم آدم هایی هستن که می میرن! اشیایی که توی بازی منفجر می شن، در لحظه انفجار مدل قبلی شون که مدل سالم اون شی هست Delete می شه و با مدل منفجر شده یا سوخته اون شی جایگزین می شه. البته خب تلاش می شه با یه استفاده از یه سری پارتیکل و افکت های مختلف این عوض شدن مدل دیده نشه. و لی خب اگه آدم دقت کنه قطعا می بینه. شاید تو بازی میرمهنا بیشتر از این نمی شد کاریش کرد. البته 2 تا نکته وجود داره. اول اینکه در مورد اون دری که شما دیدید، شما انفجار رو از اون زاویه ای که توی تریلر دیدید، نمی بینید. بلکه به عنوان First Shooter و از زاویه دید اول شخص از پشت در به بشکه باروتی که پای دره شلیک می کنید تا در منفجر بشه. از اون زاویه قطعا دیدن ظاهر شدن لاشه در(!) سخت تره. نکته دوم هم اینکه اون انفجاری که آخر تریلر نشون داده می شه، واقعا به همین صورته که دیدید و اونجا دیگه این جوری نیست. در واقع یه استثنائه.
    در مورد آدم ها هم همین طور. هر آدمی که شما می کشید، مدلش Delete می شه و به جاش مدلی با فیزیک Rag doll ظاهز می شه که متناسب با محیط به صورت کاملا فیزیکی می افته یا از بلندی سقوط می کنه. این یکی توی خود بازی هیچ وقت دیده نمی شه. فقط در صورتی شما می تونید این مورد رو ببینید که فیلم ضبط شده از روش رو یک فریم، یک فریم جلو بزنید و در فاصله بین 2 فریمی که این اتفاق می افته، این مورد رو ببینید. اما توی بازی هیچ مشکلی از این لحاظ وجود نداره.

چه طور از این جمله برداشت کردید که سایه اش استاتیکه و داینامیک نیست؟
    جریان از این قراره. همه چیز توی بازی سایه داره. سایه ها روی اجسام مختلف تاثیر می ذارن و در واقع می تونم بگم بهترین سیستم سایه است که توی یه بازی ایرانی تا حالا دیده شده. سیستم سایه در واقع سیستم جدید PSSM هست که د در صد خود موتور تورک اصلا چنین چیزی نداره و سیستم سایه کلا به صورت جدا برای موتور نوشته شده.
    حالا اون مورد چیه. ببینید. برگ درخت ها توی بازی میرمهنا تکان می خورن، مثل اینکه در مسیر جریان باد قرار گرفته باشن. (برای تکان برگ درخت ها از Vertex shader استفاده شده). اما سایه برگ درختها براساس حرکت برگ درختها تکان نمی خوره و سایه بر اساس مدل اصلی و لایه Alpha تکسچر اصلی برگ درخت ها محاسبه می شه. به همین خاطره که تکان برگ درختها که به وسیله Vertex shader صورت می گیره باعث تکون خوردن سایه اش نمی شه. در واقع برای اینکه حرکت سایه هم درست بشه باید برنامه ای نوشته بشه و vertex shader رو در جایی از حافظه ذخیره کنه و محاسبات سایه رو بر اساس اون انجام بده تا متناسب با حرکت برگ درخت، سایه اون هم حرکت کنه. که این مورد با توجه به اینکه از نظر هزینه مالی و زمانی توی برنامه شرکت نمی گنجید، انجام نشد. بنابراین جریان اینه و هیچ ربطی به سایه استاتیک و داینامیک نداره. (یه چیزی رو اینجا بگم. من خودم طراح مرحله ام و چیزهایی که الان گفتم در تخصص من نیست. من فقط یه اشارات کلی کردم و فقط می تونم امیدوار باشم چیزی رو اشتباه نگفته باشم!)

در کل انتقادهای خیلی خوبی به بازی شد. باید بگم به خاطرش از دوستان ممنونم. شما مطمئن باشید مشکلات بازی بیشتر از چیزهاییه که شما توی تریلرها دیدید. من الان سعی نکردم ایرادات بازی رو توجیه کنم. فقط سعی در توضیح بعضی از مسائل داشتم. شما بذارید به حساب درد دل! مخصوصا از صادق عزیز تشکر می کنم که با اون نقد خوبش من یکی رو شگفت زده کرد. (صادق بودید دیگه، نه؟)
    راستی در آخر یه چیز دیگه هم بگم.

ایشون اونجا آنچنان از موتور تورک پلاس خودشون که کدهایی بهش اضافه کرده بودند طرف داری می کردند و UDK رو کوبیدن که نگو!

من نمی دونم چرا چنین برداشتی شده؟ انصافا کجا آقای آقاجانی از تورک طرفداری کرده بود. تازه اونم آنچنان!

راستی بابت این نقل قول اضافه معذرت می خوام. هر کاری می کنم، دوباره ساخته می شه. فکر کنم به خاطر تغییر فونتیه که دادم.

حالا که فکم گرم شده (انگشتام داغ شده!) 2 تا چیز دیگه هم بگم! توی p30world اکثرا دیدم که دوستان همه فنی هستن. واقعا جای GameDesignerها و LevelDesignerها و کلا مبحث بسیار مهم GameDesign توی فروم به این خوبی خالیه. طراحی بازی واقعا چیزیه که خیلی بیشتر از اینها باید بهش توجه بشه.

مورد دوم اینکه توی اون بحث بررسی UDK مواردی هم وجود داره که از نظر من به عنوان یه طراح بازی و طراح مرحله مهمه. بعدا توی یه پست جدا منم میام و از دیدگاه Designـی خودم، نکاتی درباره UDK می گم و این که من به عنوان یه Designer اول چی می خوام، دوم چی در اختیارم بوده و سوم UDK چی در اختیارم می ذاره.

باز هم ممنون. موفق باشید.
    Last edited by mr_sasma; 15-05-2011 at 00:54.

12. 7 کاربر از mr_sasma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ممنون بابت اطلاعات بسایر کامل و انتقاد پذیر بودنتون که یه بازیساز واقعا اگه انتقاد پذیر نباشه بازیساز نیست ...

ی هست Delete می شه و با مدل منفجر شده یا سوخته اون شی جایگزین می شه.
    موقعی که مدل Delete میشه و مدله بعدی میاد تا لود شودنه مدله بعدی یکم طول میکشه و به همین خاطر ما فکر میکنیم غیب شده برایه چند لحظه .
    برایه رفعه این مشکل نمیشه به جایه Delete کردنه مدل و اضافه کردنه مدله جدید Switch کنید بینه 2 تا مدل ؟
    اینجوری حده اعقل به جایه غیب شدنه چند لحضه مدل بی حرکت میمونه به نظرم خیلی بهتره .
    ( من از انجینه شما اطلاعاتی ندارم ولی تو کوییست بهترین راهه حل برایه حله این موضوع همینه )

از اون زاویه قطعا دیدن ظاهر شدن لاشه در(!) سخت تره

با این دید بازی رو ساختن زیاد جالب نیستا !

کلا تریلر رو که میبینم یاده Far Cry 2 می افتم . محیطش شبیه به اونه خیلی جالبه ...

در کل ممنون بابته اطلاعاته خوبتون و انتقاد پذیری
    Last edited by Reza Azimy_RW; 15-05-2011 at 12:32.

14. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه prince 0f persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بابت توضیحاتتون ممنون.
    در مورد HUD یه نکته ای هست.
    The ideal interface is fresh and innovative, but it feels like something you have used a thousand times before
    به من به شخصه چنین حسی دست نداد. به نظرم نمادهایی هم که استفاده کردید زیاد جالب نیستن. مخصوصا اون گلوله (اگه درست می گم) شبیه صفر می مونه. امیدوارم تستراتون با شما هم عقیده بوده باشند و نظر من اشتباه باشه.

در مورد رابط تغییر اسلحه هم توضیح ندادین.

توی p30world اکثرا دیدم که دوستان همه فنی هستن. واقعا جای GameDesignerها و LevelDesignerها و کلا مبحث بسیار مهم GameDesign توی فروم به این خوبی خالیه. طراحی بازی واقعا چیزیه که خیلی بیشتر از اینها باید بهش توجه بشه.
    حرف دل منو زدین.

قصد من از این حرف ها این که بتونم از شما تجربه بگیرم . شاید(قطعا) نکاتی شما می دونید که من از اونا بی خبرم.
    Last edited by prince 0f persia; 15-05-2011 at 09:59.

16. این کاربر از prince 0f persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز. ببخشید که دیر اومدم اما بالاخره اومدم!
    ....
    ممنون از جوابی که دادید!

و اما :

اول از همه می خواستم خدمت صادق عزیز چیزی بگم. برای من بسیار جای شگفتی و قدر دانی داشت که شما با اون دقت تریلر رو نگاه کردید و با این دقت به جزئیات توجه کردید. و این خیلی برای من ارزشمنده و جای خوشحالی داره که بازی میرمهنا از نظر شما اونقدر ارزش داشته که به خاطرش از وقتتون بزنید و با این دقت نگاه و نقدش کنید.
    مخصوصا از صادق عزیز تشکر می کنم که با اون نقد خوبش من یکی رو شگفت زده کرد. (صادق بودید دیگه، نه؟)
    باز هم ممنون!

و مطمئن باشید من همون دو روز پیش متن شما رو به دقت خوندم و تمام اون توی ذهنمه. و دقیقا علت اینکه من دیروز اون جوابها رو فقط تا پست قدیم خودم دادم همون متن شما بود که واقعا توجه جداگانه ای می طلبید و گرنه پاسخ بقیه پست ها رو هم همون دیشب می دادم.
    تاکید می کنم که این پست شما رو دو شب پیش هم خوندم.
    چیزی پریشب گفتم که فکر کنم کامل توضیح ندادم.

به شما اطمینان می دم که من هیچ وقت قصد چنین کاری رو نداشتم.

خوب پس من از شما معذزت میخوام که اینطوری فکر کردم راجع بهتون!
    اعتراف میکنم که در مورد اون اظهار نظرم احتمالا کمی جبهه گرفته بودم!ببخشید!

من نمی دونم چرا چنین برداشتی شده؟ انصافا کجا آقای آقاجانی از تورک طرفداری کرده بود. تازه اونم آنچنان!
    خوب شما به این وضیعیت رو تو ذهنت تجسم کن : من یه روز تو فروم بودم و دیدم تاپیکی بود به نامش این بود "آیا UDK یک ماد ساز است" بچه ها داشتن بحث میکردند که یه نفر اومد گفت و فلان جا یه چیزایی راجع به بحث نوشته.اونجا همون سایت آقای آقاجری بود!
    خوب من که فهمیدم ایشون عضو تیم سازنده میرمهنا هستند، خوشحال شدم و سایت رو باز کردم و مطالب رو خوندم و طی 2 روز به طور ناخوداگاه، دیالوگ های رد و بدل شده بین دوستان فروم و آقای آقاجری روی من تاثیر منفی گذاشت و این شد که گفتم :
    آقای آقاجانی از تورک طرفداری کرده بود. تازه اونم آنچنان!
    شما به من حق نمیدی؟من که دشمنی نداشتم با ایشون-البته الان هم دشمنی ندارم ها!- ولی حرفهاشون و جواباشون به بچه ها باعث شد اینطوری فکر کنم!
    البته تا حدودی به ایشون هم حق میدم ها! حالا ایشون اومدن تو سایتشون یه چیزی در باره UDK نوشتن، بعد یه دفعه 3-4 نفر اومدن و گفتن شما اشتباه میکنی! خوب ایشون هم ناخدا گاه جبهه گرفتن و خواستن از نوشته هاشون- که زاییده فکرشون بوده و فکر انسان هم بالاترین چیزیه که داره- دفاع کنه!

- خب با توجه به این که مطالب زیاده و وقت کم(!) من از این جا به بعد، از نقل قول کمتر استفاده می کنم و فقط سعی می کنم مواردی که نیاز به توضیح داره رو توضیح بدم.
    راستی بابت این نقل قول اضافه معذرت می خوام. هر کاری می کنم، دوباره ساخته می شه. فکر کنم به خاطر تغییر فونتیه که دادم.

زیاد سخت نیست! میتونید دکمه نقل قول رو بزنید و بعد همون جا متنی رو که میخواید نقل قول کنید کپی کنید و داخل تگ نقل قول ساده (بدون اسم فرد ) استفاده کنید! فقط مثل من اولش یه نقل قول با اسم نویسنده بزنید که کسی خواست بتونه بره و ببینه!راحته!یکمی حوصله میخواد!اما عوضش بعدا هر کی بیاد راحت میتونه بخونه و بفهمه!

- در مورد HUD باید بگم از نظر من (به عنوان یه گیمر نه یه بازیساز) در کل چیز خوبی شده. شاید یه کم ساده باشه اما همه اطلاعات مورد نیاز رو (که البته اون اطلاعات خیلی هم زیاد نیست) شما با کوچکترین نگاه می تونید از روش به سرعت بفهمید.

خوب فقط فهمیدن ساده اون ملاک نیستش که!اگه اینطور بود اون قدیما HUD ها اینطوری بودن :
    life 5
    health 95
    و الا آخر

خوب پس سرشون درد میکرد که اومدن شکلش رو عوض کردند!نه! میخواستن جذاب تر و جدید تر باشه!
    این دوستمون جمله بسیار زیبایی رو گفت :
    [QUOTE=prince 0f persia;6096862]The ideal interface is fresh and innovative, but it feels like something you have used a thousand times before
    QUOTE]

من تا حالا نشنیده بودم اما همیشه چنین حسی راجع به HUD ها داشتم.
    HUD ها باید بدیع باشن!
    مثلا بازی گرشاسب که به نظر من یه کپی از god of war هستش اومده و یه سری HUD ساده و تکراری که تو هر بازی ضعیفی شاهدش هستیم رو درست کرده!
    طراحی HUD کار سختی نیست که !مثل طراحی مدل لازم نیست هواست به پرفورمنس باشه! فقط باید ایده داشته باشی!همین.

قبول کنید که ایده خاصی نداشتید! یه HUD خطی ساده!هیچ فکر کردید که میتونستید همین HUD رو مثلا تو یه شکل مربع یا دایره مانند در بیارید؟

مورد دوم اینکه توی اون بحث بررسی UDK مواردی هم وجود داره که از نظر من به عنوان یه طراح بازی و طراح مرحله مهمه. بعدا توی یه پست جدا منم میام و از دیدگاه Designـی خودم، نکاتی درباره UDK می گم و این که من به عنوان یه Designer اول چی می خوام، دوم چی در اختیارم بوده و سوم UDK چی در اختیارم می ذاره.

این مورد رو درست مگید و اصولا کار طراحان بازی اینه که یه چیزی مناسب با خواسته هاشون پیدا کنن و اگه نبود بیان درست کنن(که احتمالا شما و تیمتون تشخیص دادید که بهتره یه موتور رو تغییر بدید و دلخواهتون رو در بیارید ازش)

حالا که فکم گرم شده (انگشتام داغ شده!) 2 تا چیز دیگه هم بگم! توی p30world اکثرا دیدم که دوستان همه فنی هستن. واقعا جای GameDesignerها و LevelDesignerها و کلا مبحث بسیار مهم GameDesign توی فروم به این خوبی خالیه. طراحی بازی واقعا چیزیه که خیلی بیشتر از اینها باید بهش توجه بشه.
    منظورتون از gamedesigner و leveldesigner کسانی هستند که گیم پلی رو طراحی میکنن؟درسته؟
    (چون تو مقالات خارجی اگه اشتباه نکنم مفهومشون اینه!)

به مورد جالبی اشاره کردید!من تا حالا دقت نکرده بودم!

اما

شما من رو ندیده بودید نه!
    من خودم آخر لول دیزاینم ها!

گذشته از شوخی فکر کنم یه استعدادکی تو این زمینه داشته باشم!چون همیشه هر وقت بازی میکردم واسه خودم از گیم پلی بازی ها ایراد میگرفتم و اونجاهایی هم که باحال بود رو دقت میکردم!
    حالا میشه به ما هم یاد بدید که لول دیزاین کردن چیه و چطوریه و به طور حرفه ای چه کارایی باید کرد!(البته یه چیزایی خوندم ولی شما هموطنی بهتره از شما بشنویم) میتونید اطلاعاتتون در این زمینه رو تو یه تاپیک جدا مطرح کنید تا استفاده کنیم!البته اگه دوست دارید و سکرت نیست!

- دو تا مورد بود که علت یکسانی داره و با هم می گم. یکی اون دری که لاشه اش ناگهان روی زمین ظاهر شد(!) و دیگه اون آدمهایی که موقع مردن یه لحظه غیب شدن و دوباره ظاهر شدن. ببینید توی بازی چند جا اشیایی هست که منفجر می شن و در تمام بازی هم آدم هایی هستن که می میرن! اشیایی که توی بازی منفجر می شن، در لحظه انفجار مدل قبلی شون که مدل سالم اون شی هست Delete می شه و با مدل منفجر شده یا سوخته اون شی جایگزین می شه. البته خب تلاش می شه با یه استفاده از یه سری پارتیکل و افکت های مختلف این عوض شدن مدل دیده نشه. و لی خب اگه آدم دقت کنه قطعا می بینه. شاید تو بازی میرمهنا بیشتر از این نمی شد کاریش کرد. البته 2 تا نکته وجود داره. اول اینکه در مورد اون دری که شما دیدید، شما انفجار رو از اون زاویه ای که توی تریلر دیدید، نمی بینید. بلکه به عنوان First Shooter و از زاویه دید اول شخص از پشت در به بشکه باروتی که پای دره شلیک می کنید تا در منفجر بشه. از اون زاویه قطعا دیدن ظاهر شدن لاشه در(!) سخت تره. نکته دوم هم اینکه اون انفجاری که آخر تریلر نشون داده می شه، واقعا به همین صورته که دیدید و اونجا دیگه این جوری نیست. در واقع یه استثنائه.
    در مورد آدم ها هم همین طور. هر آدمی که شما می کشید، مدلش Delete می شه و به جاش مدلی با فیزیک Rag doll ظاهز می شه که متناسب با محیط به صورت کاملا فیزیکی می افته یا از بلندی سقوط می کنه. این یکی توی خود بازی هیچ وقت دیده نمی شه. فقط در صورتی شما می تونید این مورد رو ببینید که فیلم ضبط شده از روش رو یک فریم، یک فریم جلو بزنید و در فاصله بین 2 فریمی که این اتفاق می افته، این مورد رو ببینید. اما توی بازی هیچ مشکلی از این لحاظ وجود نداره.

در مورد مواردی مثل این همون طور که دوستمون گفتن

با این دید بازی رو ساختن زیاد جالب نیستا !
    من هم نکاتی رو که راجع به انفجار ها و یا غیب شدن ها گفتم میدونستم که شما احتمالا نمیتونید اینها رو درست کنید و گفتم که برای بازی های آینده یه فکری بکنید!
    دقیقا منظورم این بود که دیدگاهتون رو عوض کنید!
    من خودم فهمیده بودم که delet میشن و بعد جایگزین میشن!منظورم من هم همین بود که این کار از پایه مشکل داره و بهتره که دیدگاهتون رو عوض کنید!
    اینکه
    کد:
    یه طورایی بده و ممکنه بعدا به مشکل بربخورید چون تو همون تریلر و با سرعت معمولی هم اگه یکمی تیز باشی تابلو میشه!

ببینید بسیاری از انتقادهای شما به بازی وارده. این بازی اولین پروژه شرکت ما بوده و به عنوان تجربه های اول قطعا خالی از ایراد نیست و از نظر کیفی تا اونجایی که باید برسیم، راه زیادی در پیش داریم. تازه این تریلری که شما دیدید، یه سری از صحنه های گزینشی و در واقع جای خوب قضیه بوده. قطعا اگه شما تمام بازی رو بازی کنید با مشکلات بیشتری روبرو می شید.
    این هم از اول معلوم بود!به همین خاطر هم من انتقاد کردم!وگرنه من که نمیام از اپیک یا ناتی داگ یا 2k و ... نمیتونم بیام ایراد بگیرم!

18. 2 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

سلام به همه. امیدوارم که خوب و خوش باشید. لازم دیدم که بیام و چند تا نکته رو متذکر بشم.

اول می خواستم بگم اسم کارگردان فنی بازی میرمهنا آقای آقاجانی هست، نه آقاجری!

من هم نکاتی رو که راجع به انفجار ها و یا غیب شدن ها گفتم میدونستم که شما احتمالا نمیتونید اینها رو درست کنید و گفتم که برای بازی های آینده یه فکری بکنید!
    دقیقا منظورم این بود که دیدگاهتون رو عوض کنید!
    من خودم فهمیده بودم که delet میشن و بعد جایگزین میشن!منظورم من هم همین بود که این کار از پایه مشکل داره و بهتره که دیدگاهتون رو عوض کنید!

یه طورایی بده و ممکنه بعدا به مشکل بربخورید چون تو همون تریلر و با سرعت معمولی هم اگه یکمی تیز باشی تابلو میشه!

این هم از اول معلوم بود!به همین خاطر هم من انتقاد کردم!وگرنه من که نمیام از اپیک یا ناتی داگ یا 2k و ... نمیتونم بیام ایراد بگیرم!

یه روز بشین و یه بازی خارجی رو که خیلی قبولش داری 1 ساعت بازی کن و همزمان کپچر کن. بعد بشین و فیلم رو نگاه کن. ببین چند تا از این ایرادات می تونی پیدا کنی. اگه خواستی یه روز بیا شرکت، من دو ساعت برات فیلم می ذارم از باگ های ریز و درشت تمام سری های CallOfDuty، کرایسیس، مدال افتخار، Battlefield، مافیا، Unreal و خیلی بازی های دیگه. از باگ های درشت و تابلو که بگذریم اگه فریم به فریم نگاه کنی، اونها هم پر هستن از مدلهایی که توی یه لحظه عوض می شن، آدم هایی که موقع مردن مدلشون جایگزین می شه تا ایرادهای بزرگتر.

نمی خوام بگم که دیدن این مشکلات بده یا ایراداتمونو توجیه کنم. می خوام فقط تابوی بازی های خارجی از بین بره و یه مقدار دیدمون نسبت به یه سری چیزها عوض بشه.

ممنون از همه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •