تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 13 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 129

نام تاپيک: رازِ شاگرد اول شدنِ شاگرد اولها چیست ؟؟؟ ( شاگرد اولها پاسخ بدهند )

اگه نباشه جاش خالی می مونه MosaferJade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

من کتابهایی که کلا فورمولی هست رو خوب درک می کنم (البته بعضیاش هم واسه من یه کم گیج کننده هست که اونم بخاطر اینه که حوصله نمی کنم مو به مو قضیش رو دنبال کنم) ولی تو این خوندنی ها موندم و متاسفانه (شاید بخاطر ترس اکثریت از فرمول نویسی) کتابهای ریاضیات هم داره دیگه خوندنی میشه (از شانس بد ما ) قبلا می شد با حفظ یک معادله کلی از کتاب رو درک کرد ولی الان چی ؟ ... .
    راستی کلا یادم رفت چی می خواستم بگم به نظر شما من چطور می تونم این کتابهای حفظی رو بخونم ؟ ( راهی داره؟ کسی این مشکل رو داشته و تونسته باشه حلش کنه؟
    مرسی

2. این کاربر از MosaferJade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من کتابهایی که کلا فورمولی هست رو خوب درک می کنم (البته بعضیاش هم واسه من یه کم گیج کننده هست که اونم بخاطر اینه که حوصله نمی کنم مو به مو قضیش رو دنبال کنم) ولی تو این خوندنی ها موندم و متاسفانه (شاید بخاطر ترس اکثریت از فرمول نویسی) کتابهای ریاضیات هم داره دیگه خوندنی میشه (از شانس بد ما ) قبلا می شد با حفظ یک معادله کلی از کتاب رو درک کرد ولی الان چی ؟ ... .
    راستی کلا یادم رفت چی می خواستم بگم به نظر شما من چطور می تونم این کتابهای حفظی رو بخونم ؟ ( راهی داره؟ کسی این مشکل رو داشته و تونسته باشه حلش کنه؟
    مرسی
    درسای حفظی رو بهتره با نمودار حفظ کنی
    راستی رشته شما چیه؟

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

روشی که من برای درسای حفظی پیش میگیرم یکم با بقیه متفاوته....وقتی میخوام ادبیات بخونم سعی میکنم یجورایی طبع شعریم رو فعال کنم و از احساساتم کمک بگیرم، سعی میکنم مثل خود شاعر یا نویسنده فکر کنم، اونوقته که درک من از مطالب چند برابر میشه اما اگه فقط بخوام مطالب رو حفظ کنم مطمئنا چند روز بعدش باید دوباره برم همون مطالب رو بخونم تا یادم نره، به عبارتی تو خودم یه علاقه ای ایجاد میکنم و همین علاقه تو حفظ کمک میکنه، عین فرمولای گنده ریاضی که با علاقه میخونمشون و زود حفظ میشم...مثلا برای درس دین و زندگی اول توی خودم یه جور حال و هوای مذهبی ایجاد میکنم و کنجکاویم برای مسائل دینی رو تشدید میکنم تا راحت بتونم مسائل کتاب رو تحلیل کنم و حفظ کنم...این نکته رو هم یادم نمیره که این درسای حفظی رو بیخود نذاشتن و یجورایی بدرد میخورن، حالا چه مطالبش رو قبول کنم و چه قبول نکنم بالاخره توانایی ذهنیم رو افزایش میده.
    این روش برای من موثر بوده ولی ممکنه یه نفر دیگه نتونه اینکارا رو بکنه، دیگه خود ش باید فکر نه و راه حل مناسبش رو پیدا کنه

5. این کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MosaferJade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

کارشناسی کامپیوتر

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

من نمی گم یک دانش آموز شاگرد اول هستم . ولی از نظر من :

- اول خوب و درست تمرین کنید . توی هر درسی ( تمرین بیشتر = نمره بالاتر )

- دوم اینه که بعضی ها فقط چیزهایی را می نویسند که معلم میگه بنویسید . در حالی که معدودی دانش آموزان حرف های معلم را می نویسند که معمولا موفق تر هستند.

- سوم ، علاقه شاید هم استعداد . مثلا من با درس های حفظی میانه خوبی ندارم برعکس ریاضی .

چون گاها ریاضیات سخت دبیرستان را با معلومات ساده هم میشه حل کرد ( بارزترینش هم می تواند گسسته باشد که سوالاتش گاها معما میشه )

اما در مورد سایر دروس اگر سوالی را بلد نیستید تا آخر هم بلد نخواهید بود و راهی ابتکاری در پیش ندارید.

ببخشید اگر زیاد شد.

8. 2 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام

من از تاریخ متنفر بودم و همیشه میگفتم آخه به ما چه مربوطه که چند صد سال پیش فلان پادشاه چجوری شد پادشاه و چند بار جنگید و چجوری سرنگون شد . این چیزها به چه دردِ من میخوره؟؟؟.
    اما بعداً دنیا چرخید و چرخید و یاد گرفتم که تاریخ سرنوشتِ گذشتگان و عبرتِ آیندگان هست و یاد گرفتم که سرنوشتِ همه ی مردمِ دنیا تابعِ یک سری قوانینِ ثابت و تغییر تاپذیر هست و این قوانین زندگیِ همه رو تحتِ کنترل داره و اطلاعاتِ نهفته در سرنوشتِ گذشتگان برای زندگیِ بهتر خیلی مفید هست و این اطلاعات در (تاریخ) وجود داره .
    واسه همینه که میگیم از سرنوشتِ فلانی عبرت بگیر .
    واسه همینه که جزئی از قرآن کریم تاریخ و سرنوشتِ گذشتگان هست .

وقتی اینها رو فهمیدم به تاریخ علاقمند شدم .

حالا دیگه فیلمهایِ مستندِ تاریخی و کتابهایِ تاریخِ ملتها و مشاهیر رو خیلی با علاقه تماشا میکنم و میخونم
    درست انگار که دارم یک فیلمِ اکشنِ پرهیجان تماشا میکنم یا یک قصه ی هیجان انگیز میخونم و با آب و تاب دنبالش میکنم چون به شدت کنجکاو هستم که بدونم آخرش چی بر سر اون قوم یا اون پادشاه اومد .

قدرتِ ذخیره سازیِ سلولهای مغز در لحظه هایِ کنجکاوی و هیجان , هزار برابر میشه .
    واسه همینه که ما بیشترِ خاطراتمون رو تا آخر عمر به یاد داریم .

در خودتون علاقه ایجاد کنین نسبت به درسهایِ حفظی .
    در موردِ تاریخ گفتم چطوری .
    بقیه ی درسها هم همینجوره .

یه چیز دیگه هم هست که خیلی مهم هست :
    مثال :
    یک فیلمِ سه ساعته رو که خیلی دوست دارین در نظر بگیرین .
    از همون اولِ فیلم شما اطلاعاتی رو که میگیرین به صورت یک پازل در مغزتون کنار هم میچینید .
    گاهی به جایی میرسید که میتونین بقیه ی فیلم رو حدس بزنید و تصویر کاملی از فیلم در ذهنتون مجسم کنین .
    وقتی اون تصویر یا پازل در ذهنتون کامل شد دیگه میتونین تمامِ فیلم رو کامل توضیح بدین
    ==============================

من برایِ ایجادِ انگیزه به یاد گرفتن , از غرور هم خیلی استفاده کردم .

همیشه به خودم میگم زشت نیست تو این چیزها رو ندونی ؟؟ اُفت نداره برات که یه عده خوب بلد باشند اما تو بگی بلد نیستم .
    همین غرورِ مثبت به من انگیزه ای قوی میده تا یاد بگیرم و از اینکه از دیگران برتر هستم یا هم سطحشون هستم احساس غرور میکنم .

اما در عینِ حال , برایِ یاد گرفتن خیلی متواضع هستم به لطفِ خدا و حتی اگر یه بچه ابتدائی چیزی بدونه که من ندونم , مثلِ یک شاگرد میشینم و ازش یاد میگیرم و ازش تشکر میکنم و از اینکه من هم یاد گرفتم احساس غرور میکنم .

خلاصه بگردین دنبالِ انگیزه های قوی برای علاقمند شدن به اون درس و ببینین چه نتیجه ی معجزه آسایی داره .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-03-2011 at 14:05.

10. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان اگه به درس علقه داشته باشید خوب یاد میگیرید مقثلا من به تاریخ خیلی علاقه برای همین خودم با علاقه میخونم و همیشه 20 گرفتم اما به علوم علاقه ندارم و نمره هام هم تعریفی نداره .در این جور موارد که علاقه ندارید فقط خرخونی جواب میده .

12. این کاربر از I am S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان اگه به درس علقه داشته باشید خوب یاد میگیرید مقثلا من به تاریخ خیلی علاقه برای همین خودم با علاقه میخونم و همیشه 20 گرفتم اما به علوم علاقه ندارم و نمره هام هم تعریفی نداره .در این جور موارد که علاقه ندارید فقط خرخونی جواب میده .
    سلام
    خرخونى هم كار سختيه احتياج به انگیزه ی قوی داره که آدم خسته نشه و جا نزنه
    شما انگیزتون برای خرخونی چی هست؟
    این رو مفَصّل لطف کنین توضیح بدین برای دوستان تا اونها هم استفاده کنند از اون
    با تشکر

14. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه keyvanb1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

تنها تلاش كردن مهمه

16. این کاربر از keyvanb1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه keyvanb1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

من خودم تا پارسال معدلم 19 بود امسال كه سال آخرم و حهح ترين ساله 5 تا تجديد آوردم.همش هم به خاطر افسردگي

18. این کاربر از keyvanb1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •