جواب ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!![]()
جواب ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!![]()
من امروز HS10 سفارش دادم از نیکاسو به قیمت 415 و به علاوه 6.000 تومان هزینه ارسال با اتوبوس (تیپاکس و پست تعطیل هستن!!!)
بی صبرانه منتظرم برسه
دوربین رسید دستم! اولین چیزی که نظرم رو به خودش جلب کرد طراحی خیلی زیبای دوربینه (واقعا انگار به dslr واقعی توی دستته!!!)
فعلا دارم با تنظیمات کنار میام و در حال خودندن Manual هستم ولی در کل زوم فوق العاده خوبی داره (تازه الان فهمیدم زوم اپتیکال چقدر به کار میاد و چقدر بهتون کمک میکنه تا عکسهای زیبا بگیرید)
بازم مینویسم در مورد این دوربین ولی من که ازش لذت بردم....
دفترچه که همراهش بود برای من خیلی ساده بود توی اینترنت می توانی دفترچه راهنما اصلی را دانلود کنی یک کتاب عظیم الجثه ای هست .
ریویو من در دیجی کالا :
امروز این دوربین رسید به دستم... واقعا میتونم بگم این دوربین دقیقا برای کسانی ساخته شده که توانایی مالی کمی دارن و نمیتونن DSLR بخرن و در ضمن پول لوازمی از جمله : لنز و... رو ندارن... در کل برای کسانی که به عکاسی به عنوان شغل نگاه نمیکنن خیلی انتخاب خوبیه چون تمام نیازهای یک علاقه مند به عکاسی رو پوشش میده... اینم بگم که زوم اپتیکال بالا واقعا موثره و خود من قبل از خرید خیلی به زوم اپتیکال این دوربین اهمیت ندادم ولی الان میبینم که واقعا با این قابلیت میشه به واقع عکسهای خوب و زیبایی میشه گرفت البته خیلی از مواقع لازمه که سه پایه داشته باشین وگرنه ممکنه عکسها تار بشن... از نظر طراحی هم این دوربین دقیقا مثل یک DSLR هست و از این نظر کمی از دوربین های حرفه ای ندارد.
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
منم همین دفترچه عظیم الجثه (!!!) رو میگم !!!
فیلمبرداری پیاپی بیشتر از 29 دقیقه نمیشه گرفت اون که گفته ظرفیت گنجایش 8 گیگا را گفته است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)