تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 47 از 47

نام تاپيک: Fujifilm FinePix HS10 چجور دوربینیه ؟

در آغاز فعالیت amirsajjadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوال فنی : چطور میشه از روی اعدادی که روی لنز (وقتی که زوم میکنیم) نوشته شده فاصله ی خودمون رو تا جسم حساب کنیم؟ اصلا اون اعداد به چه دردی میخوره؟

جواب ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من امروز HS10 سفارش دادم از نیکاسو به قیمت 415 و به علاوه 6.000 تومان هزینه ارسال با اتوبوس (تیپاکس و پست تعطیل هستن!!!)

بی صبرانه منتظرم برسه

3. این کاربر از payamf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه borland dariush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پیام جان مبارک باشه انتخاب خوبی کردی

5. این کاربر از borland dariush بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوربین رسید دستم! اولین چیزی که نظرم رو به خودش جلب کرد طراحی خیلی زیبای دوربینه (واقعا انگار به dslr واقعی توی دستته!!!)

فعلا دارم با تنظیمات کنار میام و در حال خودندن Manual هستم ولی در کل زوم فوق العاده خوبی داره (تازه الان فهمیدم زوم اپتیکال چقدر به کار میاد و چقدر بهتون کمک میکنه تا عکسهای زیبا بگیرید)

بازم مینویسم در مورد این دوربین ولی من که ازش لذت بردم....

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

دوربین رسید دستم! اولین چیزی که نظرم رو به خودش جلب کرد طراحی خیلی زیبای دوربینه (واقعا انگار به dslr واقعی توی دستته!!!)

فعلا دارم با تنظیمات کنار میام و در حال خودندن Manual هستم ولی در کل زوم فوق العاده خوبی داره (تازه الان فهمیدم زوم اپتیکال چقدر به کار میاد و چقدر بهتون کمک میکنه تا عکسهای زیبا بگیرید)

بازم مینویسم در مورد این دوربین ولی من که ازش لذت بردم....
    دفترچه که همراهش بود برای من خیلی ساده بود توی اینترنت می توانی دفترچه راهنما اصلی را دانلود کنی یک کتاب عظیم الجثه ای هست .

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ریویو من در دیجی کالا :

امروز این دوربین رسید به دستم... واقعا میتونم بگم این دوربین دقیقا برای کسانی ساخته شده که توانایی مالی کمی دارن و نمیتونن DSLR بخرن و در ضمن پول لوازمی از جمله : لنز و... رو ندارن... در کل برای کسانی که به عکاسی به عنوان شغل نگاه نمیکنن خیلی انتخاب خوبیه چون تمام نیازهای یک علاقه مند به عکاسی رو پوشش میده... اینم بگم که زوم اپتیکال بالا واقعا موثره و خود من قبل از خرید خیلی به زوم اپتیکال این دوربین اهمیت ندادم ولی الان میبینم که واقعا با این قابلیت میشه به واقع عکسهای خوب و زیبایی میشه گرفت البته خیلی از مواقع لازمه که سه پایه داشته باشین وگرنه ممکنه عکسها تار بشن... از نظر طراحی هم این دوربین دقیقا مثل یک DSLR هست و از این نظر کمی از دوربین های حرفه ای ندارد.

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

دفترچه که همراهش بود برای من خیلی ساده بود توی اینترنت می توانی دفترچه راهنما اصلی را دانلود کنی یک کتاب عظیم الجثه ای هست .
    منم همین دفترچه عظیم الجثه (!!!) رو میگم !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فیلمبرداری پیاپی بیشتر از 29 دقیقه نمیشه گرفت اون که گفته ظرفیت گنجایش 8 گیگا را گفته است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •