آقای دکتر morsadr وقتی من طوماری از افرادی که توسط داروهای روانپزشکی وضعشون وخیم شده و با روان درمانی بهبود کرده اند دیگه جای دفاع از دارو باقی نمیمونه.
آقای دکتر morsadr وقتی من طوماری از افرادی که توسط داروهای روانپزشکی وضعشون وخیم شده و با روان درمانی بهبود کرده اند دیگه جای دفاع از دارو باقی نمیمونه.
دوست عزیز مباحث علمی با طومار و نظر من و شما قابل تغییر نیستند . شما نمی تونید بانظر شخصی خودتون و با تعصب بیش از حد و با تعمیم دادن مسائلی که دیدید حکم کلی صادر کنید . مباحث علمی نیاز به مطالعه و تجربه کافی دارند که کار من و شما نیست . ما فقط می توانیم نظرات علمی و درست خودمون را بدهیم و اگر نیاز باشد مرجع معتبر در مورد حرفهایمان ارائه دهیم . البته مرجع یعنی یک کتاب معتبر علمی و رفرانس و نه سخن یک استاد و یا یک کتاب معمولی .![]()
این شد یه کلام حرف حساب، ممنون.البته مرجع یعنی یک کتاب معتبر علمی و رفرانس و نه سخن یک استاد و یا یک کتاب معمولی .
آقای دکتر رفرنس ها چطور بوجود اومدند؟تحقیقات انجام شده اثبات شده نوشته شده.اینا هم تحقیقاتین که انجام شدند.
من كه از دارو درماني جز بي حالي خواب آلودگي چيز ديگه اي نديدم ترجيح ميدم يه مدت برم دنبال روان درماني
اینم نمونه بارزش آقای x935 که از دارو درمانی خیری ندیده.
لطف کن الکی بچه مردمو به راه اشتباه نکشون با حرفای متعصبانت!اینم نمونه بارزش آقای x935 که از دارو درمانی خیری ندیده.
من خودم هم روان درمانی رو تجربه کردم هم دارو درمانی!
باید هردو باهم همراه باشه والسلام.
Last edited by aligol172; 05-03-2011 at 22:48.
چونکه پزشک معالج ایشون، بیماری رو پیگیری نکردند و دوز رو تنظیم نکردند عزیزجان
وقتی پزشک بلد نباشه همین میشه دیگه، به خاط همین هم من توصیه کردم که حتماً به یه پزشک مجرب مراجعه کنند.
باز هم تکرار می کنم: بهترین درمان=دارو درمانی + رفتار درمانی
من نميخوام بي خودي از حرفاي ايشون دفاع كنم ولي واقعا دارو درماني جز وابستگي خواب آلودگي بي حالي و نابودي كبد چيزي ديگه اي ندارهاینم نمونه بارزش آقای x935 که از دارو درمانی خیری ندیده.
من فك ميكنم سركوب كردن هيجانات بدترين كار براي افسرده هست مصرف كردن دارو براي افسردگي فقط پاك كردن اصل موضوعه در صورتي كه اگه بتونيم با روان درماني مشكل اصلي خودمون رو حل كنيم ميتونيم براي هميشه خوب بشيم البته خيلي سخته ولي ميشه
دوست عزیز شاید شما معنای تحقیقات را نمی دانید که این حرف را می زنید . باید بدانید که تحقیق و روش تحقیق خودش یک علم محسوب میشه و اصولی داره که باید تمام و کمال رعایت بشه تا تحقیق ارزش داشته باشد . اینجور نیست که من و شما چند تا مشاهده خودمون را ملاک قرار بدیم و آن را رفرانس علمی بگذاریم . تحقیق باید توسط محقق با هدف مشخص و با روش علمی صحیح و در شرایط خاص خودش انجام بشه تا اعتبار داشته باشد . بعد از اینکه یک تحقیق در شرایط خودش درست انجام شد و به نتیجه رسید نتیجه تحقیق را به عنوان یک تئوری مطرح می کنند و بعد از این مرحله است که این تئوری برای اثبات باید مراحل خاص خودش را بگذراند و زمان طولانی نیاز دارد تا با تحقیقات و آزمایشات تکمیلی بتوان این تئوری را به قانون تبدیل کرد که شاید بعد از این مراحل بتوان این قانون را وارد کتب علمی کرد
.بنابر این به این راحتی با یکسری مشاهدات خود حکم صادر نکنید .
شما هم تحقیقات خود را از مجاری قانونی پیگیری بفرمایید و مطمئن باشید که به نتایجی می رسید و حتما در زمانی که این نتایج منتشر شوند همه از آنها استفاده خواهند کرد .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)