تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 45 از 45

نام تاپيک: كلوپ سامسونگ Galaxy Mini S5570

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

سلام دوستان من یک ماه برای خریدن این گوشی با ایکس 8 تحقیق کردم در نهایت پس از انتخاب ایکس 8 فهمیدم که 100 درصد ایکس 8 از این گوشی بهتره این گوشی بازی انکری بردز رو نمیتونه اجرا کنه اما ایکس 8 علاوه بر انگری بردز بازی های با کیفیت اچ دی هم اجرا میکنه دوستانی که بین این دو گوشی گیرن بهشون پیشنهاد میکنم ایکس 8 رو بخرن اگه پشیمون شدن من گوشیشون رو ازشون میخرم اینم ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام دوستان من یک ماه برای خریدن این گوشی با ایکس 8 تحقیق کردم در نهایت پس از انتخاب ایکس 8 فهمیدم که 100 درصد ایکس 8 از این گوشی بهتره این گوشی بازی انکری بردز رو نمیتونه اجرا کنه اما ایکس 8 علاوه بر انگری بردز بازی های با کیفیت اچ دی هم اجرا میکنه دوستانی که بین این دو گوشی گیرن بهشون پیشنهاد میکنم ایکس 8 رو بخرن اگه پشیمون شدن من گوشیشون رو ازشون میخرم اینم ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من دارم و همه ورژنهای آنگری برد هم روش بدون هیچ مشکلی اجرا کردم..ایکس 8 هم داشتم..تاچ این گوشی کجا و ایکس 8 کجا؟
    این گوشی فوق العاده خوشدست تر از ایکس 8..من تعصبی نیستم اما این گوشی فقط و فقط کیفیت صفحه ش اذیت میکنه و گرنه نسبت به قیمتش عالیه

داره خودمونی میشه HAGBORN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با عرض سلام این گوشی بهتره یا گالکسی فیت لمس و کیفیت صداشون چه جوریه

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

اقای dj mamal تاچ این گوشی با گوشی مینی گالاکسی مثل هم هستند و تاچ گوشی های اندرویدی تقریبا حساسیتشون به یه اندازست چون برنامه ها وبازی های سیستم عامل اندروید به یه صفحه لمسی حرارتی با کیفیت خوب لازم دارن و بعدش من هم گوشی کالاکسی مینی دست گرفتم گوشی ایکس 8 در حالت طبیعی بخاطر ورژن 2.1 اندروید مساوی با مینی به نظر میرسه ولی با باز کردن بوت لودر و نصب رام های بدون باگ جدید که مثل نسخه ی اصلی کار میکنن صد در صد ایکس 8 بهتر میشه همه چیزش بهبود پیدا میکنه از دوربینش گرفته تا فعال شدن مولتی تاچش و وایرلس هات اسپوت و خیلی چیز های دیگه و گوشی مینی تو پیام های طولانی مشکل داره تو گالری هنگ میکنه و کیفیت صفحه ی خیلی خیلی بدی داره و دوربین فیلم برداری ضعیف و همچنین عکاسی ضعیف داره و سی پی یو های سامسونگ قابل مقایسه با سی پی یوهای سونی اریکسون نیست برای سونی اریکسون خیلی بهتره تا سامسونگ
    Last edited by adel.alizadeh1994; 21-12-2011 at 11:49.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام گوشی زمانیکه روی ایکن اس ام اس کلیک میکنم اس ام اسها را نمیاره بلکه لیست شماره تلفنها را میاره contact ها رامیاره چرا باید چه کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •