دوستان به نظر شما اگر پارس سال با موتور TU5 به بازار بیاد چقدر میتونه سرعت رقابت رو افزایش بده؟
البته سمند هم با موتور TU5 سال 88 تولید شد و دیگه عرضه نشد الان منظورم همون سمند با موتور 1800 CC سابق هست.
دوستان به نظر شما اگر پارس سال با موتور TU5 به بازار بیاد چقدر میتونه سرعت رقابت رو افزایش بده؟
البته سمند هم با موتور TU5 سال 88 تولید شد و دیگه عرضه نشد الان منظورم همون سمند با موتور 1800 CC سابق هست.
من بازم پیشرفتی توی بحث کردنتون نمیبینم
یکی هی میگه پارس سال یکی میگه پارس سال نه دلیل ها هم هی تکرار میشه
دومین اخطار بحث رو هم بیارید ورگنه تاپیک ترش میره
شما در مورد پست قبلی من یه توضیح بده ممنون.مهمه برا من.
پارس با موتور 1600 tu5 تولید شد مثل سمند محدود بود سال 87 یکی از دوستانم خرید این سری میتونست با گیربکس اتوماتیک هم عرضه بشه
پارس با این موتور میتونه توی بازار دوباره موفق بشه
ولی باید اون موقع هم کیفیت محیط داخلی رو بالا تر ببرن
در ضممن هنوز هم سمند با موتور tu5 تولید میشه
و یک خبر جالب دیگه پارس اتوماتیک با موتور tu 5 عرضه میشه
تنها موردی که مونده بهتره ایرانخودرو به فکر جایگزینی موتور xu7 با موتور tu5 باشه و برای ارایه محصولاتی با قیمت پایینتر از موتور tu3 استفاده کنه
که خدا رو شکر هیچ کاری نمیکنن
Last edited by rami_hemi; 09-04-2011 at 15:12.
دوست من شما دو تا دلیل منطقی بیارید که کجای بحث ما مشکل داشت من ازتون ممنون میشم من ندیدم کسی تاکید بر روی دلیل خاصی در صفحه قبل داشته باشه یکی از دوستان گفت پارس سال فلان مشکل رو داره من هم سعی کردم روشنشون کنم کلا سرجمع شد 2 تا پست !که کاملا هم مربوط به تاپیک میشد و چیزی خارج از موضوع تاپیک نبود چون پارس جزو انتخابهای دوستمون هست .. این بحثها کاملا عادیه و انجمن اصلا برای همین چیزهاست که به وجود میاد .. بنابراین ادبیات شما زیاد جالب نیست و دارید زیادی افراطی برخورد میکنید![]()
دلیل اول شما خودت چسبیدی از پارس ول کن نیستی و همش دوستان رو نفی میکنید
دوستان هم دارن هی شما رو نفی میکنن
هی یه موضوع رو مطرح میکنید و باز به نتیجه نمیرسید
===================
یه مقایسه درست حسابی بلد نیستید؟
من نمیدونم چرا همه شما ها خیلی مثبت هستید . بحث تمام اخطار دادم تموم
درست حسابی دلیل بیارید
مشکلی دارید به خودم پیغام بدید
افراطی برخورد نمیکنم بقیه آرومتر برخورد میکنن
بقیه بحث در این مورد به پروفتیلم مراجعه کنید .
دلیل اولتون کاملا غیر منطقی بود
من به پارس چسبیدم ؟ چقدر منطقی هستید شما جالبه ..شما خودت چسبیدی
بحث برای همین چیزاست قرار نیست بنده نظری رو که اشتباهه بیام تایید کنم خواهشا سعی نکنید فرا فکنی کنیدهمش دوستان رو نفی میکنید
بحث مقایسه باشه منم بلدم مقایسه کنم خیال شما جمع اما وقتی چند کاربر از جمله خود شما مقایسه رو انجام میدن نیازی نیست منم بیام الکی اطلاعاتم رو به رخ بکشم و هی تکرارش کنم بنابراین من اومدم اون قسمت از بحثی که به نظرم غیر منطقی و بی دلیل بود رو روشن کنم ..
حالا اگر به نظر شما مشکلی داره نظرتون محترم اما هیچ حق رو ندارید نظر خودتون رو که فکر میکنید درسته به جمع نسبت بدید و ممنون میشم ازتون ادبیاتتون درست کنید در اینجا ما از دو ماشین صحبت میکنیم که ایرانیها کاملا میشناسند و نیازی نیست 400 بار اطلاعات فنی رو هی تکرار کنیم
بحث تمام اخطار دادم تموم یعنی چی
این بحث رو ادامه نمیدم دیگه ..
Last edited by Gilopa; 09-04-2011 at 16:52.
سمند tu5 الان بیش از یکسال هست که تو لیست فروش نیست.
در مورد گیربکس سمند و پارس آیا صحت داره که بعضی ها میگن فرق داشته؟
من به قدر کافی منطقی هستم .
=========================
گیربکس سمند شنیدم که میگن ضرایب دنده هاش رو بلندتر کردن
من فقط شنیدم و هیچ وقت مطمئن نیستم
ما رو سمند سفارشی گیربکس زانتیا 1800 انداختیم خیلی عالی جواب داد.
هم تو انتقال قدرت تاثیر داشت هم تو مصرف سوخت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)