هنوز تو بازار ایران نیومده.
هنوز تو بازار ایران نیومده.
بنچمارک زووم با سی پی یو اورکلاک شده
Motorola XOOM benchmark results
Naturally, you can attempt to root your XOOM and increase the clock speed to 1.5GHz, as this guy did to get a Quadrant score of 2854.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آی پد 2 هم معرفی شد ولی در مجموع منو قانع نکرد که از xoom دست بکشم!
مقایسه Xoom با IPAD ، IPAD 2 و HP Touchpad از نگاه سایت mashable
مقایسه Xoom ،IPAD 2 ، HP Touchpad و Playbook توسط سایت engadget
![]()
من این موضوع رو در تاپیک خود آیپد2 هم عنوان کردم اینجا هم درجش میکنم:
به شخصه از آیپد2 انتظار چیز بهتری رو داشتم
تبلتها در حال فراگیر شدن هستند و حافظه ی پایین موجود در اونها برای کسانی که میخوان از اونها به عنوان جانشینی برای لپ تاپ استفاده کنند (البته تبلتها نیومدند که جای لپ تاپها رو بگیرند بلکه اومدند تا فاصله ی بین گوشیهای هوشمند و لپ تاپها رو پر کنند) مشکل ساز میشه و اینجا شما نیاز به پورتی دارید که بتونید به وسیله ی اون حافظه ی جانبیی رو به تبلتتون وصل کنید که بتونید این مشکل رو حل کنید و در اینجاست که نداشتن پورت USB به چشم خواهد اومد! مشکلی که تبلت Xoom موتو اون رو به سادگی حل کرده!
وقتی که دوربین به تبلت ها اضافه شد طبعاً جدال بر سر کیفیت اون به میون میاد و وقتی که تبلت آیپد2 باید در مصاف با تبلتهای دیگه ی موجود در بازار قدرت خودش رو نشون بده در مقایسه با تبلتی مثل زوم که یه دوربین 5 مگاپیکسلی داره از رقابت عقب افتاده!(گذشته از اینکه دوربین مهمترین مشخصه ی تبلت ها نیست مهمترین مشخصه ی دوربینهای دیجیتاله!)
نظر من اینه که تنها چیزی که آیپد2 میتونه بهش متکی باشه طرفداران وفادار شرکت اپله و گرنه در برابر تبلتی مثل زوم حرفی برای گفتن نداره!
Last edited by tanatos; 03-03-2011 at 16:33.
من امروز كه كامنت هاي انگجت رو مي ديدم،اكثرشون زوم رو بهترين تبلت مي دونستند.
همه در انتظار آیپد2 بودند تا نظر قطعی خودشون رو بدند و حالا این نظر قطعی اکثریته!
شايعاتي مبني بر توليد زوم 7 اينچي شنيدم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخ که من چقدر از شنیدن این شایعه خوشحال شدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)