تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 32 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 314

نام تاپيک: Crysis 2 - BETA

داره خودمونی میشه ASM Gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام، منم بازیو دانلود کردم و بعد از نیم ساعت چرخیدن تصمیم گرفتم پاکش کنم و هر طور شده اورجینالشو بگیرم، واقعا دم کرایتک گرم عجب بازی داده بیرون، من که کفم برید از گرافیک و گیم پلی...
    من سیستمم تو امضام هست وباید بگم بازی 100 در 100 روی DX9 هست چون فریم ریتم از 100 کمتر نمیشه ولی تو وارهد با حداکثر تنظمات و آنتی الایزینگ 16XQ فریم ریتم به 65 هم می رسید...
    مسلما این انجین جدید بهینه شده ولی نه تا این حد...

در ضمن اینم بگم تو نسخه بتا تحت هیچ شرایطی بازی 3D نمیشه و فوق العده باگ داره....
    Last edited by ASM Gamer; 14-02-2011 at 01:20.

2. 2 کاربر از ASM Gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

افکت ها و تنظیمات DX11 که اضافه بشن خصوصا Tessellation خواهیم دید که قویترین کارت ها هم کم میارن!

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در این که موتور گرافیکی بازی نسبت به نسخه اول بهینه شده که شکی نیست اما این رو هم باید در نظر داشت که نسخه بتا فقط از DX9 پشتیبانی میکنه! و قدرت اصلی گرافیک قطعا توی DX11 مشخص میشه و اونجاست که کارت های گرافیک امتحان پس میدن و بازی با 5 الی10 فریم اجرا میشه!
    فقط امیدوارم شاهد تفاوت چشمگیر DX9 با DX11 باشیم و مثل قضیه Lost Planet 2 نباشه!!
    دراینکه موتور بازی بهتر شده شکی نیست!
    اماوقتی داری DX9روباDX10یا11مقایسه میکنی یعنی داری کارتهای نسل های گذشته روبانسل جدید مقایسه میکنی یعنی داری کارت های سری8000و9000رو باکارتهای سریGTX200وGTX400وGTX500مقایسه میکنی یعنی داری ازفرش به عرش میری!
    چندین بار گفتم که مقایسه کارتهای نسل قبل بانسل حاضر کارخوبی نیست.
    هم اینجا هم تو انجمن سخت افزار.
    کارتهای سری8000که قویترینشون مدل8800ULTRAهستن.من خودم داشتم سرGUST CAUSE 2هم قضیه ارور بود!
    سرکرایسیس 1هم همینطور اون وقت من نمیدونم چرا گفتن کرایسیس2رو با این میشه اجرا کرد من که بعید میدونم!
    مگه دوتا باهم گزاشته باشی.
    بازی کرایسیس2پردازنده گرافیکی میخواد که امتحانشو تومترو پس داده باشه اونم درحد عالی!
    کارتهای سری9000هم که باسری8000زیاد فرقی ندارن هم ازسری9600و9800میتونن شبیه به8800کارکنن وزیربار کرایسیس2دووم بیارن.
    سریGTX200هم ازرده240به بالاوسری400ازرده 440که تازه اومده به بالا.سری500هم تمامی سری ها میتونن بازی رو به خوبی به اجرادربیارن.
    کارتهای285و295و460و470و480و560و570و زهمه بهتر580میتونن روی فول اچ دی دووم بیارن این بازی که من دیدم جنگ تند اکشن سریع هست وسرعتی به اصطلاح خودمانی نجنبی باختی!فکر کنم پدرپدربزرگ پردازنده گرافیکی وفن کارت گرافیک رودربیاره.
    سری460به بالا به خاطر اینکه بخاری برقی تشریف دارن به هیچ عنوان گزینه مناسبی برای این بازی محسوب نمیشن.
    اگر دوستانی دوتاکارت460دارن میتونن اندازه5970رادئون ازش تو این بازی بهرهببرن.ودوستانی که580خریدن جدیداًخیالشون تخت!
    سریAMD
    ازسری رادئون تا کارت4870تکی یادوتایی به بالا میتونن دووم بیارن کارتهای 4870و4890اعجوبه ای بودن زمان خودشون خیلی تعریف دارن!ولی خب داغ هم میکردن داغ که میکردن دیگه کلاًقضیه اروربود!
    کارت5705670رو برای این بازی به هیچ عنوان توصیه نمیکنم.
    کارت5770کارت بدی نیست ازمارک ایسوس که قدرتش بهینه شده.
    کراس کردن دوتا5770بیشتر از5870جواب گو هست.
    ولی من هیچ وقت به کراتهای دوتایی اعتقادی نداشتم.
    کراتهای رادئون چون پردازنده های کمکی دارن به اصطلاح پردازنده استریم میتونن قدرتشون روتوبازی ها افزایش بدن کارت5850معرف خودمون 800تاپردازنده داره کارت5870هم1600تا پردازنده وکارت5970دوتا5870ضعیف شده است که3200پردازنده استریم داره.
    دیگه هیچی نمیمونه که درباره گرافیک توضیح بدم فقط بگم که بهترین کارت برای این بازی کارتهایی هستن که درونشون ازپردازنده های سری5870استفاده بشه.
    مثل 5970یا ایسوس آرس و....
    افکت ها و تنظیمات DX11 که اضافه بشن خصوصا Tessellation خواهیم دید که قویترین کارت ها هم کم میارن!
    5970وایسوس ماتریکس وآرس واون مدل خفن ازXFXوچند مدل معدود میتونن ساپورت کنن وکم نمیارن.
    موفق باشید.

5. 3 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

دراینکه موتور بازی بهتر شده شکی نیست!
    اماوقتی داری DX9روباDX10یا11مقایسه میکنی یعنی داری کارتهای نسل های گذشته روبانسل جدید مقایسه میکنی یعنی داری کارت های سری8000و9000رو باکارتهای سریGTX200وGTX400وGTX500مقایسه میکنی یعنی داری ازفرش به عرش میری!
    چندین بار گفتم که مقایسه کارتهای نسل قبل بانسل حاضر کارخوبی نیست.
    هم اینجا هم تو انجمن سخت افزار.
    کارتهای سری8000که قویترینشون مدل8800ULTRAهستن.من خودم داشتم سرGUST CAUSE 2هم قضیه ارور بود!
    سرکرایسیس 1هم همینطور اون وقت من نمیدونم چرا گفتن کرایسیس2رو با این میشه اجرا کرد من که بعید میدونم!
    مگه دوتا باهم گزاشته باشی.
    بازی کرایسیس2پردازنده گرافیکی میخواد که امتحانشو تومترو پس داده باشه اونم درحد عالی!
    کارتهای سری9000هم که باسری8000زیاد فرقی ندارن هم ازسری9600و9800میتونن شبیه به8800کارکنن وزیربار کرایسیس2دووم بیارن.
    سریGTX200هم ازرده240به بالاوسری400ازرده 440که تازه اومده به بالا.سری500هم تمامی سری ها میتونن بازی رو به خوبی به اجرادربیارن.
    کارتهای285و295و460و470و480و560و570و زهمه بهتر580میتونن روی فول اچ دی دووم بیارن این بازی که من دیدم جنگ تند اکشن سریع هست وسرعتی به اصطلاح خودمانی نجنبی باختی!فکر کنم پدرپدربزرگ پردازنده گرافیکی وفن کارت گرافیک رودربیاره.
    سری460به بالا به خاطر اینکه بخاری برقی تشریف دارن به هیچ عنوان گزینه مناسبی برای این بازی محسوب نمیشن.
    اگر دوستانی دوتاکارت460دارن میتونن اندازه5970رادئون ازش تو این بازی بهرهببرن.ودوستانی که580خریدن جدیداًخیالشون تخت!
    سریAMD
    ازسری رادئون تا کارت4870تکی یادوتایی به بالا میتونن دووم بیارن کارتهای 4870و4890اعجوبه ای بودن زمان خودشون خیلی تعریف دارن!ولی خب داغ هم میکردن داغ که میکردن دیگه کلاًقضیه اروربود!
    کارت5705670رو برای این بازی به هیچ عنوان توصیه نمیکنم.
    کارت5770کارت بدی نیست ازمارک ایسوس که قدرتش بهینه شده.
    کراس کردن دوتا5770بیشتر از5870جواب گو هست.
    ولی من هیچ وقت به کراتهای دوتایی اعتقادی نداشتم.
    کراتهای رادئون چون پردازنده های کمکی دارن به اصطلاح پردازنده استریم میتونن قدرتشون روتوبازی ها افزایش بدن کارت5850معرف خودمون 800تاپردازنده داره کارت5870هم1600تا پردازنده وکارت5970دوتا5870ضعیف شده است که3200پردازنده استریم داره.
    دیگه هیچی نمیمونه که درباره گرافیک توضیح بدم فقط بگم که بهترین کارت برای این بازی کارتهایی هستن که درونشون ازپردازنده های سری5870استفاده بشه.
    مثل 5970یا ایسوس آرس و....

5970وایسوس ماتریکس وآرس واون مدل خفن ازXFXوچند مدل معدود میتونن ساپورت کنن وکم نمیارن.
    موفق باشید.
    با مثال مترو موافقم تقریبا باید همون حدودا باشه...

برای بازی کردن که از 8800 به بالا میتونن اجرا کنن اما با چه تنظیماتی؟

به نظرم برای FullHD + بالاترین تنظیمات+4XAA با یک 580 یا 2 تا 460 بشه بازی کرد...

گیم رو گفتن بهینه کردن Engine عوض کردن و کلی روش کار شده اما بازی با این گرافیک غول که دموی X360 رو دیدم شوک زده شده بودم اصلا امکان نداره روی PC از شماره اولش سبک تر باشه...حداقل سیستم مشابه Warhead رو میخواد... برخی دوستان میگن تعداد آبجکت ها کم شده و دیگه جنگل نیست... خب مگه فقط آبجکته؟افکت های DX11 مثلا Tessellation قوی و همون افکت آتش که توی تریلر ها معلوم بود اینها سیستم قوی نمیخوان؟

به نظرم بهترین کار اینه که تا اومدن بازی صبر کنیم و بعدش بحث کنیم!

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظرم بهترین کار اینه که تا اومدن بازی صبر کنیم و بعدش بحث کنیم!
    بله منم موافقم گرچه تا تایپیک جدانشه نمیشه بحثی کرد.

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دیدی من گفتم همه امدیت سر ما خراب شدیت متور بازی بهینه شده و شک نکنید که این در نسخه کامل بهتر مشخص میشه چون این نسخه کاملا باگ داره در ضمن DX9 و DX10 و DX11 خیلی با هم فرق نداره مخصوصا DX11 ,DX10 در کل همه اینا تجارت و ... و نه تکنولوژی بهتر.همون DX10 بازی کنید بهتره.موفق باشید

9. 3 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من بدجوری وسوسه شدم یه کم از این بازیو برم دانلودش ام کردم ولی دقیقا اول بازی اونجایی که تو یه ساختمونه واسه اولین بار یه کلتو برمی داره باگ میده کسی نیست کمک کنه

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

باز هم که بخش ها رفت سره گرافیک و مدل ها !!! خوش به حال اونهایی که کارت گرافیکی دارن که با DX 11 سازگاره !!! اوج شاهکار بازی در اون کارت ها دیده میشه ... متاسفانه ای نسخه از بازی که الان اومده فقط از DX 9 پشتیبانی می کنه .. در مورد باگ هم که من چیزی ندیدم !!! افکت ها به خوبی اجرا می شن ....

با این حال من هم اینو بازی می کنم و هم میرم نسخه نهایی رو می خرم ...
    فعلا باید برد دنبال ترینر بگردم که اصلا نمیشه توی این بازی یه لحظه از خودمون غافل بشیم و از محیط لذت ببریم ...!!

تازه دارم چیز ها ی باحال رو توی بازی کشف می کنم ... این بازی اینقدر توش چیز میز ریختن به عنوان Extra ( درست گفتم ؟؟) که اگه بخوای تمام لذتش رو ببری باید 5 بار تا تهش بازی کنی !!!!

فعلا که گیم پلی ، نانو سوئیت و داستان رو بچشسب که به من خیلی حال داده !!!!

محتوای مخفی: کمک به دوستی که باگ دیده اول بازی ... 
    سلام بچه ها من بدجوری وسوسه شدم یه کم از این بازیو برم دانلودش ام کردم ولی دقیقا اول بازی اونجایی که تو یه ساختمونه واسه اولین بار یه کلتو برمی داره باگ میده کسی نیست کمک کنه
    چه باگی میده ... اسلحه رو بردار و برو تا از ساختمون بری بیرون البته قبلش باید قفل در رو بشکونی در ضمن همون لحظه که کلت رو بر می داری یه فلش بک هایی زده میشه که باید به اونها گوش کنیو با دقت نگاه کنی تا داستان رو بفهمی !!!
    Last edited by kortol; 14-02-2011 at 14:36.

12. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

باید برای DX11 روی ویندوز 7 تست کنید نه XP .
    و اینکه ممکنه بازی درایور 3D هم داشته باشه برای همین هست که شما فریم خوب میگیری با 3D کمتر از نصف فریم میده و اگه تسلیشن هم باشه اون موقع فاتحه کارتتون خوندس
    و مطمئنید که بازی DX10 نیست تا اونجایی که من یادمه قرار بود 10 باشه نه 11

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان لینک دانلود نسخه دمو رو میشه بذارین؟ اینی که دربارش حرف میزنین نسخه دمو هست دیگه نه؟
    Last edited by Electronic-Arts; 14-02-2011 at 18:22.

15. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •