تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 75

نام تاپيک: راهنمایی و قیمت روز این قطعات

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان مین زیر 300 با sata 3 ساپرت و USB 3 چی هست ؟ واسه همین Core i7 930
    عزیز من صبح پاساژ ایران بودم گیگابایت x58 نایاب شده! اینتل x58 رو یکی چرت و پرت گفت 390 تومن! من که به جات بودم اصلاً سوکت 1366 نمی خریدم! دو ماه بعد یه سوکت دیگه میاد قیمت مادربردت نصف می شه! باز من یه چند تا قیمت مادربرد برات گذاشتم واسه سوکت 1366 :

MSI X58PRO INTEL LGA 1366 LAN PCI EXP SATA DDR3 == 258T

INTEL DX58SO DDR3 RAID SOCKET1366 == 290T

INTEL DX58 SO SLI CROSSFIRE == 295T

در ضمن یو اس بی 3 ندارن ولی ساتا 3 هستن.

2. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دلیلش چیه که این Asrock x58 extreme3 بهتره ولی قیمتش از گیگا x58usb3 کمتره ؟

Asrock برند خوبی هست ؟

خب سیستم تا الان شد این:

Cpu: Intel Core i7 930
    VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB
    MB : ASRock X58 Extreme3
    PWR: Green GP635B-US
    RAM: ADATA 6GB 1600 X tri
    HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB
    Case: GREEN Magnum2
    Monitor: LCD SAMSUNG P2070

رم رو درست انتخاب کردم بر اساس سی پی یو و مین ؟
    یه قیمت هم بگین دوباره.
    adata 2 gb ddr3 1333 MHz == 27.5 T
    ADATA 3GB DDR3 1333 TRI == 90.5T
    ADATA 6GB DDR3 1333 TRI == 212 T
    مانیتور هم همون طور که دوست خوبمون جناب پاسارگاد گفتن lg بگیری بهتره من خودم سامسونگ دارم ولی پیشنهاد می کنم ال جی بگیری هم گارانتیش بهتره هم تو یه سری موارد از سامسونگ بهتره.

4. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

برای اون سوالت که گیج شدی بهتره به تعدا پست افراد نگاه کنی.
    اگر اورکلاک نمیکنی اونم سنگین بهترین مادربرد نسبت به قیمت فعلا اینه
    ASRock X58 Extreme6=310
    چون گیگا هم کشیده بالا بعد از اون اینا هستن
    MB :ASUS RAMPAGE III GENE =330
    MB :GIGABYTE-X58A-USB3 =330
    __________________________________________________ _________
    روی رم زیاد مانور نده تو این بودجه:
    Ram:Kingmax-Triple Channel 3*2GB CL 9- 1333 =80
    گزینه خوبیه قطعا.
    Hard:Segate 500GB 7200:12 =45
    Power Green GP635B-US=100
    Case:Green X_3 =75
    Cpu: Intel Core i7 930=320
    البته اوضاع قیمتی وحشت ناکه یه موقع دیدی core i7 950 ارزون تر بود. اونو بخر . بستگی به مغازه ای که میری داره.
    SAMSUNG 23" SW2333 =230
    1160
    با 40 تومنم یک موس و کیبرد وایرلس فیلیپس بخر.
    ASRock X58 Extreme3 قیمتش به نسبت پایینتره، چرا Etreme3 ورندارم ؟ مشکلی داره این مین ؟

کلا اوضاع خوب نیست.(از شانس ما) یا هم این اشخاصی که من میرم پیششون خیلی طرف حساباشون نوبن. :دي هر قطعه ای که گفتم نداشتن.

امروز هم رفتم گفتن این قطعات رو نداشتن عصر بیاد تا پیدا کنن.

عزیز من صبح پاساژ ایران بودم گیگابایت x58 نایاب شده! اینتل x58 رو یکی چرت و پرت گفت 390 تومن! من که به جات بودم اصلاً سوکت 1366 نمی خریدم! دو ماه بعد یه سوکت دیگه میاد قیمت مادربردت نصف می شه! باز من یه چند تا قیمت مادربرد برات گذاشتم واسه سوکت 1366 :

MSI X58PRO INTEL LGA 1366 LAN PCI EXP SATA DDR3 == 258T

INTEL DX58SO DDR3 RAID SOCKET1366 == 290T

INTEL DX58 SO SLI CROSSFIRE == 295T

در ضمن یو اس بی 3 ندارن ولی ساتا 3 هستن.
    من 6 ماه پیش میخواستم سیستم ببندم، حالا هم بخوام 2 ماه صبر کنم دیگه باید نش کش بیاد منو جم کنه.

خب چرا من ASrock x58 Extreme3 ورندارم؟ هم ساتا3 و هم یواس بی 3 ساپرت هست. قیمتشم ازینایی که گفتین کمتره.

adata 2 gb ddr3 1333 MHz == 27.5 T
    ADATA 3GB DDR3 1333 TRI == 90.5T
    ADATA 6GB DDR3 1333 TRI == 212 T
    مانیتور هم همون طور که دوست خوبمون جناب پاسارگاد گفتن lg بگیری بهتره من خودم سامسونگ دارم ولی پیشنهاد می کنم ال جی بگیری هم گارانتیش بهتره هم تو یه سری موارد از سامسونگ بهتره.
    قیمت رم 6 گیگ ای دیتا رو زیاد گفتین فکر کنم. 1600 تری 6گیگ 150 تومنه.

راستش من فریم گرفتن توی بازی ها واسم خیلی مهم هست. حالا واسه مانیتور من میگم اینچ بالا ورندارم، چون توی LCD مجبورم همیشه رزولوشن رو روی حداکثر بزارم (توی 22 که 1920x1080) و همین رزولوشن های بالا باعث میشه حجم گرافیکی بالا بره و تا حدودی افت فریم داشته باشم. ترجیحا من میگم از 20 بیشتر نگیرم (1600x1200).

حالا شاید این چیزی که من گفتم صحیح نباشه. نظر دوستان چیه ؟

راستی VGA رو داشت یادم میرفت:

EVGA Gefroce GTX 460 1gb تقریبا 250 ـه و Zotac Geforce GTX 460 1gb فکر کنم 290.

خودم که EVGA رو در نظر دارم، ولی رفتم مغازه طرف گفت برند کارت گرافیک رو خوب بردارین، به شک افتادم گفتم شاید EVGA برند خوبی نباشه.

نظرتون رو واسه این مساله هم بگید. EVGA یا Zotac.
    Last edited by R.P.G; 15-02-2011 at 15:12.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نگفتم بده ASrock x58 Extreme3
    گفتم ASrock x58 Extreme6 بهتره.
    مثلا شما کارت گرافیک SLI دوگانه دارید توی ارزاک سه ولی sli 3 گانه دارید توی ارزاک 6
    رم بهتر جواب میده.
    و...
    میتونم بگم بهترین برد رو خریدین .
    فرم تاپیکم خیلی بد شده یه جورایی از حوصله خارجه جوابگوییش .بهتره سیستم انتخابیتو برای بار آخر بنویسی بعدا در موردش نظر نهایی بدیم.
    مبارک باشه

7. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

مثلا شما کارت گرافیک SLI دوگانه دارید توی ارزاک سه ولی sli 3 گانه دارید توی ارزاک 6
    رم بهتر جواب میده.
    و...
    فرم تاپیکم خیلی بد شده یه جورایی از حوصله خارجه جوابگوییش .بهتره سیستم انتخابیتو برای بار آخر بنویسی بعدا در موردش نظر نهایی بدیم.
    مبارک باشه
    من نمیخوام اس ای آی یا اورکلاک کنم.

• Cpu: Intel Core i7 930
    • VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB
    • MB : ASRock X58 Extreme3
    • PWR: Green GP635B-US
    • RAM: ADATA 6GB 1333 gamin tri
    • HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB
    • Case: GREEN Magnum2
    • Monitor: LCD SAMSUNG P2070

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ASRock X58 Extreme3 قیمتش به نسبت پایینتره، چرا Etreme3 ورندارم ؟ مشکلی داره این مین ؟

کلا اوضاع خوب نیست.(از شانس ما) یا هم این اشخاصی که من میرم پیششون خیلی طرف حساباشون نوبن. :دي هر قطعه ای که گفتم نداشتن.

امروز هم رفتم گفتن این قطعات رو نداشتن عصر بیاد تا پیدا کنن.

من 6 ماه پیش میخواستم سیستم ببندم، حالا هم بخوام 2 ماه صبر کنم دیگه باید نش کش بیاد منو جم کنه.

خب چرا من ASrock x58 Extreme3 ورندارم؟ هم ساتا3 و هم یواس بی 3 ساپرت هست. قیمتشم ازینایی که گفتین کمتره.

قیمت رم 6 گیگ ای دیتا رو زیاد گفتین فکر کنم. 1600 تری 6گیگ 150 تومنه.

راستش من فریم گرفتن توی بازی ها واسم خیلی مهم هست. حالا واسه مانیتور من میگم اینچ بالا ورندارم، چون توی LCD مجبورم همیشه رزولوشن رو روی حداکثر بزارم (توی 22 که 1920x1080) و همین رزولوشن های بالا باعث میشه حجم گرافیکی بالا بره و تا حدودی افت فریم داشته باشم. ترجیحا من میگم از 20 بیشتر نگیرم (1600x1200).

حالا شاید این چیزی که من گفتم صحیح نباشه. نظر دوستان چیه ؟

راستی VGA رو داشت یادم میرفت:

EVGA Gefroce GTX 460 1gb تقریبا 250 ـه و Zotac Geforce GTX 460 1gb فکر کنم 290.

خودم که EVGA رو در نظر دارم، ولی رفتم مغازه طرف گفت برند کارت گرافیک رو خوب بردارین، به شک افتادم گفتم شاید EVGA برند خوبی نباشه.

نظرتون رو واسه این مساله هم بگید. EVGA یا Zotac.
    من هیچ آشنایی با asrock ندارم واسه همین هیچ پیشنهادی بهت نمی دم ولی قاعدتاً نباید مشکلی داشته باشه اگه یو اس بی 3 برات مهمه که همون مدل مادربرد پیشنهادی خودت رو بردار اگرنه همون ام اس آی که من گفتم قیمتش هم ارزون تره.
    آره قبول دارم کلاً تو بد وضعیتی داری می ری خرید قیمت ها هم عجیب غریب نوسان دارن! البته صبر کنی ارزون تر می شه ولی اگه فکر می کنی دیگه طاقت نداری و بازی بهت نرسیده و درد بازی داری برو جمع کن بخر درد نکشیقیمت رم رو دقیق ندارم کاش می گفتین امروز که رفته بودم اون رو هم دقیقاً به اطلاعتون می رسوندم.
    این که مانیتور هر چی پیکسل بالا تر باشه باید کارت گرافیک قدرت بیش تری داشته باشه شکی نیست ولی به شرطی که رو حالت نیتیو باشه وگرنه شما با مانیتور 22 اینچ هم می تونی بازی رو با رزولوشن 1600 در 1200 تنظیم کنی و ویندوز رو. مشکل خاصی پیدا نمی کنه ولی سامسونگ خوبیش custom کردن کانترست و مجیک کالر هست که با یه دکمه فعال می شه که من واسه بازی همون سامسونگ خودت رو پیشنهاد می دم
    ببین بین evga و zotac فرقی نیست فقط حواست باشه fake به جای ارجینال نبنده رو سیستمت!

10. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رم بهتر جواب میده.
    و...
    مبارک باشه
    جسارتاً ایشون فعلاً یه کارت گرافیک رو به زور داره رو سیستم می بنده اون وقت شما به فکر sli چندگانه هستی؟! بعدش هم هرکسی به مقدار نیازش باید اکتفا کنه وگرنه بهش می گفتم یه مادربرد سرور بگیره دو تا هم i7 بندازه روش این جوری بردش خیلی بهتر می شد و دو تا سی پی یو داشت تازه هم بردش بهترین برد بود هم انتخابش حیف که نمی تونه اتم کشف کنه وگرنه حتماً بهش سجست می دادم! ، خیلی کارها می شه انجام داد مگه نه؟! !!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برادر الان نمیخواد sli کنه بعدا به جای تعوض سیستم یک کارت گرافیک کافیه بخره.
    ضمنا core i7 رو توی سیستم دو پردازنده نمیشه به کار برد.(لطفا اطلاعاتت رو بیشتر کن تا کسیو گیج نکنی) اون مادربرد های د پردازنده ای زنون ساپورت میکنن نه Core i .

به نظرم سیستم خوبیه فقط بهتره چند تغییر کوچیک بدی.
    هارد یک ترا بایت بخری 20 تومن گرون تره ولی در عوض حجمش دو برابر.
    چند قطعه هم برای جایگزینی بهت میدم حالا سلیقه هست دیگه اگر دوست داشتی میتونی تعویض کنی. یا اگر یه مغازه داشت یکیشو انتخاب دیگم داشته باشی.
    Case:Tonb TCH-901 =50
    Ram:A-DATA -Triple Channel 3*2GB CL 8 - 1333 =125
    توی این اوضاع بازار بهتره core i7 950 رو هم قیمت کنی . من دیدم بعضی جاها با اینکه 950 بهتره ولی چون فروش 930 براشون بیشتره قیمتش رو بیشتر بالا میبرن. قیمت کن هر کدوم ارزون تر بود بخر

---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

در مرود sli هم بگم اگر روی مادربرد خوب زهینه بشه همچینم دور از ذعن نیست مثلا sli دوتا 450 با هم قیمتش میشه 320 تومان. ولی بیش از 470 قدرت میده. خوب اگر مثلا یه نفر از حالا یه مادربرد خوب بخره بده؟

13. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

من هیچ آشنایی با asrock ندارم واسه همین هیچ پیشنهادی بهت نمی دم ولی قاعدتاً نباید مشکلی داشته باشه اگه یو اس بی 3 برات مهمه که همون مدل مادربرد پیشنهادی خودت رو بردار اگرنه همون ام اس آی که من گفتم قیمتش هم ارزون تره.
    آره قبول دارم کلاً تو بد وضعیتی داری می ری خرید قیمت ها هم عجیب غریب نوسان دارن! البته صبر کنی ارزون تر می شه ولی اگه فکر می کنی دیگه طاقت نداری و بازی بهت نرسیده و درد بازی داری برو جمع کن بخر درد نکشیقیمت رم رو دقیق ندارم کاش می گفتین امروز که رفته بودم اون رو هم دقیقاً به اطلاعتون می رسوندم.
    این که مانیتور هر چی پیکسل بالا تر باشه باید کارت گرافیک قدرت بیش تری داشته باشه شکی نیست ولی به شرطی که رو حالت نیتیو باشه وگرنه شما با مانیتور 22 اینچ هم می تونی بازی رو با رزولوشن 1600 در 1200 تنظیم کنی و ویندوز رو. مشکل خاصی پیدا نمی کنه ولی سامسونگ خوبیش custom کردن کانترست و مجیک کالر هست که با یه دکمه فعال می شه که من واسه بازی همون سامسونگ خودت رو پیشنهاد می دم
    ببین بین evga و zotac فرقی نیست فقط حواست باشه fake به جای ارجینال نبنده رو سیستمت!
    از کجا تشخیص بدم فیک یا اورجینال رو ؟
    جسارتاً ایشون فعلاً یه کارت گرافیک رو به زور داره رو سیستم می بنده اون وقت شما به فکر sli چندگانه هستی؟! بعدش هم هرکسی به مقدار نیازش باید اکتفا کنه وگرنه بهش می گفتم یه مادربرد سرور بگیره دو تا هم i7 بندازه روش این جوری بردش خیلی بهتر می شد و دو تا سی پی یو داشت تازه هم بردش بهترین برد بود هم انتخابش حیف که نمی تونه اتم کشف کنه وگرنه حتماً بهش سجست می دادم! ، خیلی کارها می شه انجام داد مگه نه؟! !!!!!

در ضمن اگه شما فکر می کنی تاپیک از حوصله خارجه مجبور نیستی جواب بدی ولی من وظیفه خودم می دونم اگه کسی راهنمایی می خواد تا اون جایی که می تونم راهنماییش کنم نه این که بد تر گیجش کنم!
    برادر الان نمیخواد sli کنه بعدا به جای تعوض سیستم یک کارت گرافیک کافیه بخره.
    ضمنا core i7 رو توی سیستم دو پردازنده نمیشه به کار برد.(لطفا اطلاعاتت رو بیشتر کن تا کسیو گیج نکنی) اون مادربرد های د پردازنده ای زنون ساپورت میکنن نه Core i .

به نظرم سیستم خوبیه فقط بهتره چند تغییر کوچیک بدی.
    هارد یک ترا بایت بخری 20 تومن گرون تره ولی در عوض حجمش دو برابر.
    چند قطعه هم برای جایگزینی بهت میدم حالا سلیقه هست دیگه اگر دوست داشتی میتونی تعویض کنی. یا اگر یه مغازه داشت یکیشو انتخاب دیگم داشته باشی.
    Case:Tonb TCH-901 =50
    Ram:A-DATA -Triple Channel 3*2GB CL 8 - 1333 =125
    توی این اوضاع بازار بهتره core i7 950 رو هم قیمت کنی . من دیدم بعضی جاها با اینکه 950 بهتره ولی چون فروش 930 براشون بیشتره قیمتش رو بیشتر بالا میبرن. قیمت کن هر کدوم ارزون تر بود بخر

---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

در مرود sli هم بگم اگر روی مادربرد خوب زهینه بشه همچینم دور از ذعن نیست مثلا sli دوتا 450 با هم قیمتش میشه 320 تومان. ولی بیش از 470 قدرت میده. خوب اگر مثلا یه نفر از حالا یه مادربرد خوب بخره بده؟
    core i7 950 که باز خیلی واسم گرون میشه، تقریبا 50 تومنی گرونتره فکر میکنم.
    فرق بین رم CL8 ADATA که گفتین با ADATA 6GB 1333 gaming tri که من انتخاب کردم در چیه ؟ (امیدوارم این رم تو بازار به راحتی پیدا بشه)
    همین Asrock x58 extreme3 که انتخاب کردم فکر کنم هم کراسفایر میشد هم اس ال آی ساپرت بود، درسته ؟

مشکل اصلیه من فقط و فقط کمیاب بودن یه سری از قطعات هست وگرنه به همون core i5 ها اکتفا میکردم. :دي
    Last edited by R.P.G; 15-02-2011 at 17:28.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

لطفا اسم core i5 رو نیارید فعلا قیمتش وحشتناک شده.
    رم شما فرک کنم cl7 باشه باید مشخصات رو روی بسته ببینی دقیق. چون همین گیمینگم مدلای مختلف داره. من جهت اینکه بتونی راحت پیدا کنی مدلای دیگم بهت پیشنهاد دادم.
    قاعدتا باید 50 تومن گرون تر باشه ولی نمیشه گفت. شاید حتی ارزون ترم باشه. اینو دیدم که دارم میگم. مثلا core i5 760 رو قیمت دادن 325 تومن و core i7 860 رو قیمت دادن 320 تومن. جالب بود یه عدم همون 325 تومنی رو میخریدن.
    مدل شما هم بله این قابلیت ها رو داره و مشکلی نیست.
    MB :MSI-X58 PRO =275
    این انتخابم داری شما ولی usb3 و ساتا3 نداره و رم 1333 فقط ساپورت میکنه.
    __________________________________________________ _________
    فقط یک مطلب دیگم بگم و برم رم رو مادربردت در حالت عدی 1333 قبول نمیکنه باید توی بایوس تغییرات بدی وگرنه با سیستم مشکل خواهی داشت. برای انجام تنطیماتم دوستان توی بخش اورکلاک کمکت میکنن.
    MB :ASUS RAMPAGE III GENE =330
    MB :GIGABYTE-X58A-USB3 =330
    اینام گزنه های بدی نیست اگر بودجتون رسید مخصوصا ایسوزش.
    یک بار دیگم میگم اینا برای گیج کردن نیست فقط اگر قطعه ای نبود یا خیلی با قیمت ما تفاوت داشت دستت باز باشه برای انتخابت دیگه.

16. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •