تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 67

نام تاپيک: Xperia™ Pro | گوشي اندرويدي سوني اريكسون با كيبرد كامل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام
    من هر دو روش رو تست کردم و هیچ جوری پاک نمی شه !!!
    راه دیگه ای نداره؟؟؟

همین آشغالی که می گی توی آشغالی می ره و درش بسته می شه و ویبره می زنه ولی بر می گردی تا می بینی بازم هستش
    توی روت هم ارور می ده و پاک نمی کنه !!!
    Last edited by aria_electric_fars; 10-12-2011 at 00:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

راه پاک کردنش رو که دوستان گفتن
    برای اینکه چیزی نشون داده نشه تو تایم اسکیپ شما برو تو این مسیر timescape-->setting-->timescape content و تیک هر چیزی رو که نمی خوای نمایش داده بشه رو بردار

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

راه پاک کردنش رو که دوستان گفتن
    برای اینکه چیزی نشون داده نشه تو تایم اسکیپ شما برو تو این مسیر timescape-->setting-->timescape content و تیک هر چیزی رو که نمی خوای نمایش داده بشه رو بردار
    توضیحات جامعتر بدید ممنون میشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

ببینید این چیزی هم که گفتید انجام دادم ولی حداقل باید یک تیک بمونه حالا هر چی چون اون دکمه اوکی غیر فعال می شه بالخره بعد از کلی دستکاری فهمیدم چی شد به بقیه دوستان هم می گم که اگر مشکلی داشتن همین کار رو بکنن

ببینید توی منو گوشی این برنامه اصلا پاک نمی شه شاید احتمالا لازمش داره ولی توی دسکتاپ که حدود 5 صفحه چپ و راست هست می تونید پاکش کنید
    دوستان گفتن که باید بگیریدش تا ویبره بزنه بعد می کشید می برید تو سطل آشغال که این درسته ولی نه واسه اصل برنامه که تو لیست منو هست چون هر کاری کنید پاک نمی شه اونجا منتها شما هر چیزی که تو دسکتاپ هست و نمی خواهیدش می تونید این کار رو باهاش کنید و بریزید تو آشغالی و حتی می تونید شما شورتکات های جدید و با هر ترتیبی که دلتون خواست تو دسکتاپ با کلیک کردن روی اون و کشیدن به صفحه سمت چپ یا راست جابجاشون کنی
    (یک روز داشتم بهش ور می رفتم)

با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

من چند تا سوال زیر رو دارم:

1- یک برنامه توی گوشی هست که فکر کنم عکس سه بعدی می گیره ولی هر چی می زنم یه ارور می ده که سریعتر نمی دونم یه کاری باید بکنم می شه بگید چه جوری می تونم عکس سه بعدی بگیرم اگر داره؟؟؟!!!

2- الان خود گوشی اتوماتیک 15 ثانیه قفل می شه من می خواستم بدونم به صورت دستی یعنی خودم بخوام قفل کنم چه کار باید بکنم؟؟؟!!!

با تشکر

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من چند تا سوال زیر رو دارم:

1- یک برنامه توی گوشی هست که فکر کنم عکس سه بعدی می گیره ولی هر چی می زنم یه ارور می ده که سریعتر نمی دونم یه کاری باید بکنم می شه بگید چه جوری می تونم عکس سه بعدی بگیرم اگر داره؟؟؟!!!

2- الان خود گوشی اتوماتیک 15 ثانیه قفل می شه من می خواستم بدونم به صورت دستی یعنی خودم بخوام قفل کنم چه کار باید بکنم؟؟؟!!!

با تشکر
    سلام
    وقتی برنامه رو اجرا کنی(3D Camera)
    نشون میده که به یک سمت گوشیرو بچرخونی
    حالا از چپ به راست یا از راست به چپ یا بالا به پایین یا پایین به بالا(توی تنظیماتش میتونی اعمال کنی هر جهتی که خواستی)
    بعد از اینکه دکمه شاتر دوربین رو فشار دادی حدود یک ثانیه بعد گوشیرو بچرخون(یعنی با دودست گوشی رو بگیر و حالت الاکلنگی توی دستت بچرخون)
    توی یک زمان دو ثانیه ای(بیشتر نشه و متناوب باشه)
    حالا با کابل اچ دی ام آی بزن به یه تی وی که 3D نشون میده
    پیغام خطا دو حالت داره
    یا مموری کارت شما غیر فعال هست . . .یاگوشیتو آپدیت نکردی هنوز
    سوال دوم
    توی تنظیماتش برای تصویر از 15 ثانیه داره تا 30 دقیقه(غیرفعال هم نمیشه)
    با دکمه ی کنار گوشی که سمت جک 3.5 میلی متری هست میتونی خودت قفلش کنی و برای بازکردن هم میتونی دکمهی HOME و هم همین دکمه رو فشار بدی
    سوال دیگه ای هم داشتی در خدمت هستم عزیز
    موفق باشی
    Last edited by mra680; 18-01-2012 at 18:13.

7. این کاربر از mra680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mra680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ايران-تهران

پيش فرض

سلام
    واسه اونهایی که قصد خرید همین گوشی رو دارن
    اول از همه بگم رنگ مشکی و قرمز اگه بخرین خیلی سریع جای انگشت روش معلوم میشه
    یک مقدار لقی داره کیبرد که برای تلرانس ضربات بسیار خوبه(مخصوصا بازوبست های انفجاری)
    دوربین گوشی خیلی کنار هستش پس موقع فیلم برداری و عکس برداری حتما مراقب باشید انگشت مبارک جلوش نباشه
    درب باطریش بعد یه مدت به قیژ قیژ میوفته به دلیل عدم کاربرد خار نگه دارنده و جداکننده یا همون جک
    پرت USB فاقد محافظ هست ولی مشکلی ایجاد نمیکنه
    کیفیت صدا خوبه و رضایت بخش هست البته در حالت Xload یکمی میلرزه صدا اگه ماکسیمم ولوم باشه
    صفحه تاچ عمل کرد خوبی داره به نظر من و تا 4 فینگر رو ساپرت مینکه(با یه نرم افزار فهمیدم)
    ساپرت نرم افزاری خوبی داره یعنی چیزی نبوده که روش نصب نشده باشه تا الان(من متوجه نشدم)البته باید آنلاک سورس بشه از توی نرم افزار ها
    آخرین آپدیت هم که 2.3.4 باشه روش لحاظ میشه و به ورژن 4 اندروئید هم همینطور طبق اطلاعات و پیغام های شرکت سونی در این زمینه
    بهترین چیزی که منو متوجه کرد شفافیت عالی صفحه بود و بعد از اون کیبرد بسیار عالی و بی نظیرش وبعدش دوربینش(البته فیلمها کمی اقرار هست ولی تصاویر عالی)
    شارژ هم خوب نگه میداره من که اس ام اس باز قهاری هستم ماکسیسمم به 3 روز میکشه
    ولی توی موسیقی و فیلم و بازی(مخصوصا فیلم و بازی 1 روز بیشتر دوام نداره)البته شنیدم باطری های 1800 و 2000 آمپر هم براش موجود هست(دقیق اطلاع ندارم)
    بدترین حالت هم تصویر پشت زمینه هست که من دوست داشتم بشه به انازه صفحه های برنامه بشه گزاشت براش و ی جابه جا بشه و تصویر عوض بشه که همچین قابلیتی نداره
    در کل منم خیلی راضی هستم و دوست دارم تا نابود نشه دیگه گوشی نخرم
    موفق باشید

9. 2 کاربر از mra680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام
    این گوشی رو من الان دو ماه هست که دارم و واقعا من ازش خیلی خیلی راضی هستم ولی هنوز نرسیدم که روش کار کنم و فقط چند تا سوال دیگه داشتم

1- بازی روش نصب می کنم ولی می گه حتما باید وایرلس وصل باشه یعنی باید با اینترنت باشه جریانش چیه؟؟؟
    2- روت کردن یعنی چی؟؟؟ باید چه کار کنم که روت بشه ؟؟؟

با تشکر

11. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

بدترین حالت هم تصویر پشت زمینه هست که من دوست داشتم بشه به انازه صفحه های برنامه بشه گزاشت براش و ی جابه جا بشه و تصویر عوض بشه که همچین قابلیتی نداره
    شما درست می گید این گوشی این امکان رو نداره ولی برنامه ای وجود داره که خودش والپر رو تغییر بده اگه خواستید می تونید از لینک زیر دانلود کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

1- بازی روش نصب می کنم ولی می گه حتما باید وایرلس وصل باشه یعنی باید با اینترنت باشه جریانش چیه؟؟؟
    2- روت کردن یعنی چی؟؟؟ باید چه کار کنم که روت بشه ؟؟؟
    1.فایل دیتای برنامه ها رو ندارید واسه همین نیاز هست از ن دانلود کنه.میتونید پیداش کنید توی اینترنت و روی مموری کارت بریزی.
    2.روت در واقع دادن اجازه دسترسی به فایلهای سیستمی هست.
    معمولا یه برنامه ارئه میشه تا با اون روت کنید.

15. این کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •