تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 48 از 48

نام تاپيک: راهنمایی خرید لپ تاپ/تشخیص ریفر بودن و ...

پروفشنال elvin_1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

مي خوام برم جي62 اچ پي بگيرم.
    اخه بدنشم از اين لپتاپ هاي جديد هست.در ضمن الان که فهميدم همه گارانتي ها کشک بوده ديگه ديگه.
    فقط يک چيزي منو دو دل کرده اين مطلب رو ميگم که او دوست عزيز مون گذاشته بود

سلام

یه چند نکته درباره G62 و تعداد دور هاردها (RPM) که هم تو تایپیک های قبلی و بخصوص این چند تاپیک آخر دیدم رو میخواستم عرض کنم.

اولا که به نظر من G62 یکی از بدترین لپ تاپ های HP از نظر طراحی داخلی هستش. طراحی داخلی یعنی کنار هم گذاشتن قطعات و سیم کشی هایی مثل فلت های پاور و ال سی دی و وایرلس و ... . اینقدر فضا کم اوردن که یه فلت رو که به نازکی یه کاغذه و حدود 19 ولت برق از خودش عبور میده رو 3 یا 4 تا کردن و این تاخوردگی ها باعث اصطحلاک بالا و احتمالا اتصالی خواهد شد. این مورد به خصوص رو زیاد برخورد کردم.

و اما در مورد هارد های دور بالا (7200) و دور پایین (5400) : گذشته از اینکه مزیت های هرکدوم و نقاط ضعفشون چیه میخواستم این نکته رو بگم که متاسفانه در ایران به خاطر جلب مشتری خیلی ها یه برچسب 7200 میزنن به جای 5400 و با قیمت بالاتری میفروشن . تو لپ تاپ ها هم دستکاری و تعویض هارد خیلی تو ایران شایع هست . چون هارد یکی از انتخاب های کلیدی مصرف کننده نهایی محسوب میشه. پس خیلی به این اعدادی که مهم نیستند دل نبندیم و واقعیت رو ترجیح بدیم .
    موفق باشین!

يعني واقعا اين اتصال بشه کل ال سي دي برد ميسوزه ديگه..
    دوستان تا حالا به اين مشکل بر خوردن.اين دوستمون که اين مطلب نوشتن مي گن اکثرا ديدن يعني زياد شده از اين مشکلها

2. این کاربر از elvin_1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

10

مي خوام برم جي62 اچ پي بگيرم.
    اخه بدنشم از اين لپتاپ هاي جديد هست.در ضمن الان که فهميدم همه گارانتي ها کشک بوده ديگه ديگه.
    فقط يک چيزي منو دو دل کرده اين مطلب رو ميگم که او دوست عزيز مون گذاشته بود

سلام

یه چند نکته درباره G62 و تعداد دور هاردها (RPM) که هم تو تایپیک های قبلی و بخصوص این چند تاپیک آخر دیدم رو میخواستم عرض کنم.

اولا که به نظر من G62 یکی از بدترین لپ تاپ های HP از نظر طراحی داخلی هستش. طراحی داخلی یعنی کنار هم گذاشتن قطعات و سیم کشی هایی مثل فلت های پاور و ال سی دی و وایرلس و ... . اینقدر فضا کم اوردن که یه فلت رو که به نازکی یه کاغذه و حدود 19 ولت برق از خودش عبور میده رو 3 یا 4 تا کردن و این تاخوردگی ها باعث اصطحلاک بالا و احتمالا اتصالی خواهد شد. این مورد به خصوص رو زیاد برخورد کردم.

و اما در مورد هارد های دور بالا (7200) و دور پایین (5400) : گذشته از اینکه مزیت های هرکدوم و نقاط ضعفشون چیه میخواستم این نکته رو بگم که متاسفانه در ایران به خاطر جلب مشتری خیلی ها یه برچسب 7200 میزنن به جای 5400 و با قیمت بالاتری میفروشن . تو لپ تاپ ها هم دستکاری و تعویض هارد خیلی تو ایران شایع هست . چون هارد یکی از انتخاب های کلیدی مصرف کننده نهایی محسوب میشه. پس خیلی به این اعدادی که مهم نیستند دل نبندیم و واقعیت رو ترجیح بدیم .
    موفق باشین!

يعني واقعا اين اتصال بشه کل ال سي دي برد ميسوزه ديگه..
    دوستان تا حالا به اين مشکل بر خوردن.اين دوستمون که اين مطلب نوشتن مي گن اکثرا ديدن يعني زياد شده از اين مشکلها
    الوین بی خیال این اچ پی شو

لااقل اگه خدای نکرده یه روز خراب شن میتونی بری داد وبیداد کنی ولی اچ پی رو باید بشینی حرص بخوری

من هم از فکر هارد اومدم بیرون الان هم تو خط دل وایسر هستم

به تو هم پیشنهاد میدم مثل من تفکرتو عوض کنی

هیچ ارزونی بی علت نیست (یادت باشه)

4. 2 کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

لااقل اگه خدای نکرده یه روز خراب شن میتونی بری داد وبیداد کنی ولی اچ پی رو باید بشینی حرص بخوری

ون پست بالايي رو دادم.بعد زنگ زدم به يکي از ايت تعمير کار هاي لپتاپ تو تهران که همه لوازم تعمير دارن حتي چيپ گرافيک رو عوض مي کنن در اين حد ديگه.
    بعد از خانومه پرسيدم دوستم لپتاپ داره چيپ گرافيکيش خراب شده بعد داغ کردن خاموش ميشه.
    اين طور جواب داد.ما مي تونيم تعمير کنيم يکي هست 50 تومن ميگيريم با سشوار صنعتي هست که اين روش رو تضمين نمي کنيم اما يک روش ديگه که چيپ رو در ميارن شستشو مي دن و قلع و چيپ سالم مي زارن اون قيمتش 150 تومن هست که 3 ماه هم تضمين ميکنن.
    ازش پرسيدم مي تونم راهنمايي بخوام ازتون
    خيلي مودبانه گفتن بفرماييد.گفتم مي خوام اچ پي بگيرم اونم جي 62 گفت ما مراجعه کننده خرابي اچ پي خيلي زياد داريم گفت بهتون پيشنهاد نمي کنم اصلا برين سراغ اچ پي گفتم سري جي62 مراجعه داشتين گفت در حد مدلهلي ديگه نيوده اما اچ بيشتر خراب شده و مراجعه کننده ها اکثرا اچ پي هست و اکيدا توسيع مي کنم نخريد خانومه گفت.چون اينم گفت همکاراشون که گفت اکثرا همين گارانتي کننده ها هستن بيشتر اچ پي ميفرستن براي تعمير براشون.

حالا منم بيخيال شدم.5030 دل هم خوبه کاش 2 مگ کش داشت خيلي خوشم اومد ازش ديروز ديدم.5740travelmat ايسر هم عالي هست قيمتش 540 هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هم کانفينگ جي62 هست فقط ظاهرش دل نشين نيست البته براي من.
    دوستان تو اين قيمت
    لپتاپي مي خوام شبيه دل 5030 يا جي62 يا ايسر5742ز باشه.
    مثلا2 مگ سي پي يو باشه انبرد باشه رم هم 2 کافيه هارد اينا هم فرقي نميکنه.

اما خدايي ميگن ايسر کيفيت ساختش پايينه قيمت پايين ميزنه من موندم گزارش خرابي کم داره تو فروم ها
    با اون شرکت تعمير کار که مشلوره کردم از اچ پي سرد سرد شدم اخه مي گفت اکثرا اچ پي مورد داره.
    کسي نميدونه 5742z کجا دارن با گرافيک انبرد رم 2 گيگ و سي پي يو Doual cor :؟

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما از hp رفتید به dell و acer ..... ؟؟!!!! حداقل سراغ برندهای مثل : asus و sony و lenevo می رفتی ....

الان g62 با cpu i3 کمی از مدل های رقیب گرون تر هست ...

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

شما از hp رفتید به dell و acer ..... ؟؟!!!! حداقل سراغ برندهای مثل : asus و sony و lenevo می رفتی ....

چون دل و ایسر هم قیمتاشون خوبه وگارانتی هم دارن

چون پولم به سونی نمی رسید
    اسوس هم مدل های متونعی نداره شاید حالا گرفتم
    ولی اسوس CR420 که 4 گیگ رم داره به نظرت 810 هزار میرزه که من بگیرم ؟

لنووو هم خیلی باهاش آشنایی ندارم وگرنه سمتش می رفتم

موفق باشی

8. این کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

من از خيلي ها شنيدم که ميگن ايسر کيفيت ساخت پاييني داره اما تو فروم ها يا جا هايي که رفتم براي خريد مشکل سخت افزاري براي اين مدل خيلي خيلي کم بوده.اما لنوو هم خوبه يک شرکت با سابقه هست.دوستان با کانفينگ کور دوال 2 مگ يا 3 مگ کش و رم 2 گيگ گرافيک انبرد چي پيشنهاد مي کنيد از لنوو دل و ايسر؟من دنبال 5742 با کانفينگ بالا هستم که هر جا رفتم گفتن نيست تموم شده الان مي خوام 5740travel mate ا کانفينگ بالا بگيرم اما از ضاهرش خوشم نمياد.دوستان کمک کنيد ديگه دارم هنگ مي کنم اخه اين چه بازاري هست هر مدل مي خوايي بخري نيست ندارن

داره خودمونی میشه duke_m96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من از خيلي ها شنيدم که ميگن ايسر کيفيت ساخت پاييني داره اما تو فروم ها يا جا هايي که رفتم براي خريد مشکل سخت افزاري براي اين مدل خيلي خيلي کم بوده.اما لنوو هم خوبه يک شرکت با سابقه هست.دوستان با کانفينگ کور دوال 2 مگ يا 3 مگ کش و رم 2 گيگ گرافيک انبرد چي پيشنهاد مي کنيد از لنوو دل و ايسر؟من دنبال 5742 با کانفينگ بالا هستم که هر جا رفتم گفتن نيست تموم شده الان مي خوام 5740travel mate ا کانفينگ بالا بگيرم اما از ضاهرش خوشم نمياد.دوستان کمک کنيد ديگه دارم هنگ مي کنم اخه اين چه بازاري هست هر مدل مي خوايي بخري نيست ندارن
    Lenovo G560
    Intel P6200 2.13GHz, 3MB
    15.6" LED
    3GB DDR3 1066MHz RAM
    500GB HDD
    Intel HD Graphics
    580 ت

11. این کاربر از duke_m96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran_takhttavos

پيش فرض

رسي ممنون اما اين 5740تراول ميت خوشگلتر از لنوو هست ارزونتر هم هست کانفينگم بدک نيست.مرسي از راهنماييتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •