دوستان یه سوال میون حرفاتون
آیا مخابرات در تمام استان ها و شهرها ارائه میده ؟! برا ثبت نام باید به کجا مراجعه کرد ؟
دوستان یه سوال میون حرفاتون
آیا مخابرات در تمام استان ها و شهرها ارائه میده ؟! برا ثبت نام باید به کجا مراجعه کرد ؟
8 واحد نا قابلآخره زمانه
والا باز هر جوری حساب کنیم نمیشه! البته پاوره این سیستم دانلودم رو زیاد قوی ننداختم مانیتور هم خاموشه ولی باز به مراتب بیشتر از این حرفا مصرف میکنه
هارد های اضافه رو هم قطه میکنم با یه هارد فقط کار میکنه سیستم
خوب برادر ببخشیدا ولی اونا یه نمه زیادی دیگه بهشون خوش گزشته
هزینشون به مراتب کمتره منتها میخوان 128 محدود میگیرن شبونه رو 260 اینا دانلود داشته باشن
ما این همه دو ساله داریم ماهی 30 میدیم سرعتمون عمرا از 16 بالاتر نرفته برای 128
نه روزش نه شبش
نخیر برادر
فقط تو تعداد محدودی از مراکز مخابراتی سرویس میده
شهرستان رو نمیدونم چی ریختیه
interne tfinder.ir
اینم برای تهران خوب جواب میده گویا
مخابرات به همه ی شهرهای ایران سرویس میده!!! ... تهران هست و اصفهان و مشهد و سلامتی
اون سلامتی کلا بقیه شهرهارو در برمیگیره که تا به حال "گزارش نشده" گزارش شده( چی گفتم ؟
)
یه سیم 12 متری بخر با یه قلاب ... شبونه بچرخون بنداز رو سیمهای تیر برق( خودم 1 اخطار دارم ، الانم شونصدتا اخطار دیگه میگیرم به دلیل تبلیغ!!! و تشویش اذهان و دعوت به خلاف و دزدیو چپاول و ... آخرهم بن میشم
)
Last edited by babak_gww; 09-02-2011 at 15:35.
برا تبریز فعال نیست ؟!مخابرات به همه ی شهرهای ایران سرویس میده!!! ... تهران هست و اصفهان و مشهد و سلامتی
اون سلامتی کلا بقیه شهرهارو در برمیگیره که تا به حال "گزارش نشده" گزارش شده( چی گفتم ؟
)
الان باید یک جا باشه که ما بفهمیم چه شهرهای تحت پوشش مخابراته!
درسته عزیزم.... مخابرات
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
والا تا اونجا که من میدونم نه ... شایدم باشه و من اطلاعی ندارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)