ها ببین چقدر منطقیه !! ادم کیف می کنه میشینه نگاه می کنه اینا رو !دی: کلا همه چیو گفت دیگه .پیشرفت این انجمن برمیگرده به اینکه خودت بیایی و سعی کنی در مورد بازی مورد علاقه و مورد انتظارت نقد بنویسی + پیش نمایش بنویسی + مطالبی اموزشی بزاری + خبر رسانی کنی + کار ترجمه انجام بدی + روحیه نقد پذیری داشته باشی... سعی کنی کارت رو طوری بالا ببری که کمتر سوال کننده و خواننده باشی... البته تمامی اینا در سایه یه انجمن کاملا تخصصیه که این انجمن در این حد نیس... حالا این بحث حمایت ادمین دیگه چیه؟ ادمین میاد بابت یه مجله الکترونیکی یک زیر انجمن که خودش بخشی از یک مجموعه بزرگه حمایت میکنه؟ اصلا سابقه داشته جایی و آیا صرف داشته؟تو انجمن های دیگه ایا مجله ایی می بینین؟... اگه حمایتی حسابی بود این انجمن وضعش به این صورت نبود. اینطوری نبود که با یک انجمن که کاملا نصفه و نیمه تفکیک شده (بهتره بگم از نصفه و نیمه هم پایینتر) طرف باشیم! این حمایت بابت جلوه نشون دادن مجله واقعا پیش کش... شرمنده. ولی خب حقیقته!
ارمینشو با من بودی !!!دی:من از خود هومان ،مسعود ،آرمین و CATALONIA جان می خوام که بیاند و مدیریت گروه را قبول کنند. تا استارت کار زه بشه.
دیگه از هومان ادمین تر کی مخوای !!!دی: من همین جا اعلام وجود کرده میگم پایم !ارمين ييه بحث كشيدي وسط ، همه رو كشوندي وسط :دي
ادمين كه نمياد از اين حمايت كنه ، قبلا هم گفتم ..
فعلا اين قضيه رو بيخيال باش ...
خب دیگه از اونجا که مطمئن بودم منظورت منم من رفتم جلو حالا شمام بیا !!دی:بابا گنده ها بیان جلو تا ما کوچیکا هم بیایم دیگه