تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 70

نام تاپيک: آيكيدو طريقت كهن دفاع شخصي Ai Ki Do - Self-Defense

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام دوست من
    من نمیدونم خودت ایکیدو کاری یا نه
    سلام
    بله من جیو آی کی دو زیرنظر استاد اصغرکارآراد تمرین می کنم و روزهای زوج در همون باشگاهی که گفتید در خیابان جمهوری و روزهای فرد روبروی استادیوم شهید شیرودی ، باشگاه شهدای دانش آموز میرم
    ایشون اون موقع تازه از ژاپن امده بودن ایران و میگفتم که بالاترین دان رو تو ایران اون موقع دارند البته خودشون و استاد استاد علي معروفي
    اگه برای گرفتن دان به ژاپن رفتن حتما بالای 4 دارند اما اینکه بالاترین رو داشته باشند باید دان9 باشند که فکر نکنم چون بالاترین دان فعلا در ایران استاد کارآزاد هست که دان 8 دارند و 9 سال از گرفتن دان هشتشون میگذره
    کسانی که دان 6 به بالا دارند تعدادشون خیلی کم هست .
    حتی یادم هست 1 مراسمی برای فدارسیون ایکیدو بود که عدهای از استادان برنامه نمایشی در جشن داشتند که از شاگردهای استاد علي معروفي بودند و چون ایشان ایران نبودند این دوستان به در باشگاه ما جمع شدن و زیر نظر استاد ما تمرین کردن برای اجرا در مراسم فدارسیون
    از این مراسمها هرسال زیاد برگزار میشه اما استاد معروفی از اونجایی که ارادت خاصی به مسئولین داره ، کاراش شیرین تر از استاد کارآزاد هست و اکثرا از ایشون در مراسم ها دعوت می کنند .
    تااینکه بعد از گذشت چندا سال همسن چند ماه پیش رفتم باشگاهی تو خیابان جمهوری دیدم استاد اصغر کارآزاد اونجا آموزش میدم اگر اشتباه نکنم استاد علي آق ساقلو هم همینطور اونجا اموزش میدن
    استاد آق ساقلو اونجا نیستند فقط استاد کارآزاد روزهای زوج هستند و نام باشگاه شهیدبهشتی هست
    از اون طرف یاد استاد خودم افتادم که میگفت من و استاد معروفی بالاترین دان رو تو ایران داریم و استاد معروفی بنبان گذار ایکیدو تو ایران هست
    از طرف دیگه همین امسال به باشگاه ایشون رفتم و ایشون رو از نزدیک دیدم و ایشون گفتند من بنیان گذار ایکیدو هستم تو ایران
    از اون طرف فدارسیون و استادیا دیگه که نام بردم اون استاد منو نمیشناختن و در مورد استاد معروفی هم مگیفتند ایشون ایکیدو کار نیستن و رزمی کار رشته دگین که اومدن ایکیدو هم باد میدین
    از طرفی استاد معروفی استاد من رو میشناخت و گفت فعلا در فدارسیون ....... مسالی هست که که کسان دیگه ادعا میکنم .....
    ببینید استاد کارآزاد بنیارگذار آی کی دو در ایران هست و سبک آزاد آی کی دو یعنی جیو آی کی دو در جهان هستند و حتی کانچو دووبارت ( بنیارگذار کیک بکسینگ ) که در همین باشگاه شهیدبهشتی مراسم برگذار کرده بودند از استاد کارآزاد دعوت کردند تا در مراسم شرکت کنند .
    استاد آق ساقلو هم بنیانگذار آی کی دو آی کی کای هستند .
    اما استاد معروفی رو من بیشتر از اینکه اسمش رو توی باشگاها و کتاب ها و مقالات و فیلم و ... های آیکیدو دیده باشم توی مراسم های مختلف مانند دهه فجر و مناسبت های ورزشی و ولادت ها و در عکس های کنار رهبر و فرمانده سپاه و .... دیدم .
    منمنون میشم شما یگی این وسط کی راست میگه و قضیه چیه
    جوابتون رو دیر دادم به خاطر این بود که می خواستم از چندین نفر هم بپسرم و با یکی از شاگردان قدیمی استاد کارآزاد هم صحبت کنم ، به همین خاطر طول کشید .

من جزوه هم استاد معروفی رو دیدم و هم استاد آق ساقلو و هم استاد کارآزاد ، با هم که مقایسه کردم هرسه با هم فرق داشتند ، و دقیقا جزوه استاد کارآزاد کاملتر بود .
    سعی کردم کامل جواب بدم ، اگه بازم موردی رو جا انداختم بگید .
    Last edited by شـیـفــو; 13-11-2012 at 22:39.

2. 14 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 2. Ai Hanmi Katate Dori Ikkyo Ura

تکنیک بعدی همون فن ایکیو هست اما به شکل اورا یعنی همراه با چرخش به سمت پشت ( قبلا توضیح دادم )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در این فیلم همون نکات قبلی رو باید رعایت کنید

4. 14 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 3-4. Ai Hanmi Katate Dori Shiho Nage omote ura

فن سوم و چهارم ، که البته یک فن هست اما به هردو شکل اوموته و اورا اجرا شده که میشه دوتا .
    نام کامل فن : Ai Hanmi Katate Dori Shiho Nage omote - ura
    یعنی دست های موافق ( دقت کنید هردو دست راست همدیگه رو گرفتند ) همراه با پرتاب به 4 جهت ( البته معنیش این میشه اما در اجرا اینطور نیست ) به دو شکل از جلو - و چرخش به سمت پشت
    کد:

در این قسمت که عکسش رو گذاشتم ، اگه استاد دست حرف را رها نکند و به سمت بالا بکشد به حریف فشار وارد می شود . در این حالت تقریبا حریف قفل شده و کنترل او در دست استاد است .

6. 14 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 5. Ai Hanmi Katate Dori Irimi Nage

فن پنجم و یکی از فن های زیبای آیکیدو فن ایریمی ناگه هست ، ایرمی ناگه یعنی پرتاب همراه با تو رفتن .
    نام کامل فن : Ai Hanmi Katate Dori Irimi Nage
    یعنی گرفتن دست های موافق پرتاب شدن همراه با چرخش
    کاربرد این فن در تکنیک های بالاتر خیلی زیاده .

کد:

البته لینک بالا برای یادگیری و آشنایی با شکل فن ، ریزه کاری ها و ... هست ، لینک زیر اجرای سریعتر و کلی تر فن هست ، پیشنهاد میکنم اول از بالایی استفاده کنید و یاد بگیرید بعد برای دیدن اجرای فن در حرکت فیلم دوم رو دانلود کنید .

کد:

8. 12 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 6-7. Gyaku Hanami Katate dori Shiho Nage - omote ura

فن ششم و هفتم بازهم یک فن هستند اما به شکل اورا و اوموته ، خود فن هم قبلا اجرا شده (فن شماره 3-4 ) منتها در اونجا با دست های موافق بود اما اینجا دست های مخالف ، مثلا حریف با دست راست دست چپ شما رو میگیره .
    نام کامل فن : Gyaku Hanami Katate dori Shiho Nage - omote ura
    معنی هم دیگه فکر نکنم بخواد .
    کد:
    در این فن هم نکات فنون 3-4 رو رعایت کنید .

10. 14 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 Gyaku Hanami Katate dori Tenchi Nage & Ai Hanami Katate Dori Irimi Nage

سلام دوستان
    ببخشید که فرداشب شد یه هفته بعد رفتیم فیلم گرفتم اما کیفیت فیلم خیلی بالا بود ، ازش هم که کم میکردم کیفیتش خیلی پایین میومد نمیدونم چرا اینطوری شده بود ، کیفیتش رو تا جایی کم کردم که قابل دیدن باشه اما حجمش دیگه آخرش شد 9 مگ که آپلودش درتوانم نبود ، ناامید شده بودم که با کلی گشتن توی آرشیوم بالاخره یه چیزی پیدا کردم منتها ببخشید که یه کم بد نشون داده شده .
    نام : Gyaku Hanami Katate dori Tenchi Nage
    این فن جدید هست یعنی تا اینجا ازش نداشتیم و فقط به صورت اوموته اجرا میشه .

کد:

نام : Ai Hanami Katate Dori Irimi Nage Omote
    این همون فن شماره 5 هست منتها به شکل اوموته

کد:
    Last edited by شـیـفــو; 25-02-2011 at 20:50.

12. 13 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 10. Shomen Uchi Ikkyo - omote

خوب تا اینجا فون پایه رو کار کردیم .
    حالا میخواهیم دفاع در برابر حمله با چوب یا باتوم ، شمشیر ، قمه ، دست و ... کار کنیم .
    نام کامل فن : Shomen Uchi Ikkyo - omote
    در آیکیدو ضربه ای هست به نام شومن اوچی Shomen uchi ، در این ضربه دست بدون اینکه از آرنج خم بشه بر سر حریف فرود میاد اینگار که میخواهیم نصفش کنیم یعنی نباید آرنج خم بشه ، این شکل ضربه برای نمایش حمله چوب هست یعنی در واقعیت کسی با دست اینطوری حمله نمیکنه ولی وقتی چوب دستش باشه دفاعش اینطوریه .
    خب ، فن اول یعنی ایکیو رو یادتون هست ؟ حالا ما در این فن دفاع در برابر چوب رو با این فن اجرا می کنیم ، اول از زیر ضربه فرار میکنیم و بعد دست را گرفته ، تا اینجا همون اتفاق افتاد که ما دست حریف را بالا می آوردیم ، اما اینجا دست حریف همون بالا نگه داشته میشه و ما ادامه فن رو اجرا میکنیم .

کد:

فقط یادتون باشه ، دست تا وقتی هنوز از کنار گوش حریف جلوتر نیومده بی جون هست اما به محض عبور از کنار گوش خودش قدرتش زیاد میشه و مقاومت میکند .

14. 13 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 11. Shomen Uchi Ikkyo - ura

این همون فقط قبلی هست اما به شکل اورا .
    ناک کامل فن : Shomen Uchi Ikkyo - ura
    توی باشگاه موقع تمرین این فن هیچکس حاضر نبود حریف من باشه ، آخه فقط دو جلسه کامل این فن رو با یکی از ارشدها اینقدر کار کردم که به از اون به بعد به هرکی میزدم دو دور مثل چرخفلک دورم میچرخید .

کد:
    این هم فرق بین اورا و اوموته در ایکیو ، فقط دقت کنید که بدن شما باید به زیربغل حریف بچسبه که در این عکس فاصله دارند از هم .
    توری یعنی کسی که فن را اجرا میکند و اوکه کسی هست که فن برویش اجرا میشه . در هردو اجرا میبینید که توری به شکل اشتباه با اوکه فاصله دارد . مخصوصا در اوموته .

16. 11 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

1 12. Shomen Uchi - Irimi Nage

این فن هم دفاع دربرابر شومن اوچی هست اما به شکل ایریمی ناگه ( که گفتم خیلی کاربرد داره )
    این فن هم یکی از اونایی هست که کسی حاضر نبود اوکه من بشه
    نام کامل فن : Shomen Uchi - Irimi Nage Omote

کد:

18. 12 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض 13. Suwari waza ryote dori kokyu ho

ببخشید که چند روز تایپیک خوابیده بود آخه می خوام سیستممو عوض کنم درگیر اونم . اون پست اول این صفحه رو هم تا چند روز دیگه عوض میکنم .
    خب ، دوستان تا اینجا همه فنونی که تمرین کردیم در حالت ایستاده بود ، یعنی اوکه و توری هردو ایستاده بودند و حمله و دفع صورت میگرفت ، حالا اگه حمله در حالت نشسته صورت بگیره چی ؟ در حالت نسشته شما اینقدر آزادی حرکت ندارید که بتونید حمله رو به همان صورت ایستاده دفع کنید .
    حالا اولین صورت حمله نشسته رو تمرین میکنیم .
    نام کامل فن : Suwari waza ryote dori kokyu ho
    فنون نسشته گرفتن هردو دست .

کد:
    دوستان نکته مهم این فن و گرفتن کنترل اون و از دست دادن تعادلش در حرکت اول استاد است یعنی نحوه جلو بردن دستشون ، دقت کنید با تیغه به چه شکل دستهاشو به سمت سینه حریف میبره .

20. 12 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •