سلامسلام دوست من
من نمیدونم خودت ایکیدو کاری یا نه
بله من جیو آی کی دو زیرنظر استاد اصغرکارآراد تمرین می کنم و روزهای زوج در همون باشگاهی که گفتید در خیابان جمهوری و روزهای فرد روبروی استادیوم شهید شیرودی ، باشگاه شهدای دانش آموز میرم
اگه برای گرفتن دان به ژاپن رفتن حتما بالای 4 دارند اما اینکه بالاترین رو داشته باشند باید دان9 باشند که فکر نکنم چون بالاترین دان فعلا در ایران استاد کارآزاد هست که دان 8 دارند و 9 سال از گرفتن دان هشتشون میگذرهایشون اون موقع تازه از ژاپن امده بودن ایران و میگفتم که بالاترین دان رو تو ایران اون موقع دارند البته خودشون و استاد استاد علي معروفي
کسانی که دان 6 به بالا دارند تعدادشون خیلی کم هست .
از این مراسمها هرسال زیاد برگزار میشه اما استاد معروفی از اونجایی که ارادت خاصی به مسئولین داره ، کاراش شیرین تر از استاد کارآزاد هست و اکثرا از ایشون در مراسم ها دعوت می کنند .حتی یادم هست 1 مراسمی برای فدارسیون ایکیدو بود که عدهای از استادان برنامه نمایشی در جشن داشتند که از شاگردهای استاد علي معروفي بودند و چون ایشان ایران نبودند این دوستان به در باشگاه ما جمع شدن و زیر نظر استاد ما تمرین کردن برای اجرا در مراسم فدارسیون
استاد آق ساقلو اونجا نیستند فقط استاد کارآزاد روزهای زوج هستند و نام باشگاه شهیدبهشتی هستتااینکه بعد از گذشت چندا سال همسن چند ماه پیش رفتم باشگاهی تو خیابان جمهوری دیدم استاد اصغر کارآزاد اونجا آموزش میدم اگر اشتباه نکنم استاد علي آق ساقلو هم همینطور اونجا اموزش میدن
ببینید استاد کارآزاد بنیارگذار آی کی دو در ایران هست و سبک آزاد آی کی دو یعنی جیو آی کی دو در جهان هستند و حتی کانچو دووبارت ( بنیارگذار کیک بکسینگ ) که در همین باشگاه شهیدبهشتی مراسم برگذار کرده بودند از استاد کارآزاد دعوت کردند تا در مراسم شرکت کنند .از اون طرف یاد استاد خودم افتادم که میگفت من و استاد معروفی بالاترین دان رو تو ایران داریم و استاد معروفی بنبان گذار ایکیدو تو ایران هست
از طرف دیگه همین امسال به باشگاه ایشون رفتم و ایشون رو از نزدیک دیدم و ایشون گفتند من بنیان گذار ایکیدو هستم تو ایران
از اون طرف فدارسیون و استادیا دیگه که نام بردم اون استاد منو نمیشناختن و در مورد استاد معروفی هم مگیفتند ایشون ایکیدو کار نیستن و رزمی کار رشته دگین که اومدن ایکیدو هم باد میدین
از طرفی استاد معروفی استاد من رو میشناخت و گفت فعلا در فدارسیون ....... مسالی هست که که کسان دیگه ادعا میکنم .....
استاد آق ساقلو هم بنیانگذار آی کی دو آی کی کای هستند .
اما استاد معروفی رو من بیشتر از اینکه اسمش رو توی باشگاها و کتاب ها و مقالات و فیلم و ... های آیکیدو دیده باشم توی مراسم های مختلف مانند دهه فجر و مناسبت های ورزشی و ولادت ها و در عکس های کنار رهبر و فرمانده سپاه و .... دیدم .
جوابتون رو دیر دادم به خاطر این بود که می خواستم از چندین نفر هم بپسرم و با یکی از شاگردان قدیمی استاد کارآزاد هم صحبت کنم ، به همین خاطر طول کشید .منمنون میشم شما یگی این وسط کی راست میگه و قضیه چیه
من جزوه هم استاد معروفی رو دیدم و هم استاد آق ساقلو و هم استاد کارآزاد ، با هم که مقایسه کردم هرسه با هم فرق داشتند ، و دقیقا جزوه استاد کارآزاد کاملتر بود .
سعی کردم کامل جواب بدم ، اگه بازم موردی رو جا انداختم بگید .