شرمنده دیر شد
به همون دلایلی که گفتم دیگه نشد عکس بزارم![]()
شرمنده دیر شد
به همون دلایلی که گفتم دیگه نشد عکس بزارم![]()
نوشته خیلی جالبیه
حتما بخونینش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عكس قوطي گوشي اكسپريا پلي
ديگه قوطيش هم رونمايي شده /// خدا وكيلي تو بارسلون سورپرايز اين نباشهسورپرايزي كه همه ديدنش
![]()
خوب بلاخره تایید شد Optimus Pad توی MWC رونمایی خواهد شد
.
The T-Mobile G-Slate may be fully official now, but the rest of the world needs love too, and LG's just announced it intends to deliver said loving at Mobile World Congress in Barcelona a few days from now. The Optimus Pad, as this 8.9-inch tablet will be known outside the US, will offer Android Honeycomb as its OS, along with a 3D-capable 1280 x 768 display, dual-core Tegra 2 processor, a front-facing camera plus a pair of imagers on the back allowing for 3D picture-taking, 32GB of onboard storage, and a 6,400mAh battery. We should be getting to grips with the device at MWC in due course -- look for it to launch alongside or shortly after its US twin hits retail in March.
سونی اریکسون Neo هم احتمالا همون هالون یا MT15 یا همون جانشین ویواز با آندروییده
سونی اریکسون Neo pro هم که مدل کیبرد دارشه که MkK16 میشه و یا با همون دوربین 8 میاد یا با دوربین 6
چون عکس هایی که با این گوشی گرفته شده رو 6 مگاپیکسل بوده
مثل این که داره جدی میشه !!
وین فون7 با برند نوکیا !!
تا جمعه هفته بعد باید صبر کرد
ولی من بعید نمیدونم با سابقه الپ نوکیا دست از لج بازی برداره و گوشی ای با غیر سیستم عامل های خودش بزنه !
...........
عزیزان دل سونی اریکسون و ال جی در بارسلون
![]()
Last edited by ali racer; 04-02-2011 at 23:35.
دقیقا ! عمرا یه همچین چیزی به وقوع بپیونده ! نوکیا و سیستم عامل بیگانه ؟ : دی
ولی ای کاش می گو رو کنسل نکنه! به دلم افتاده که خبری در راه است !
چرا تو عکس پست قبلی اپتیموس صفحه نمایشش مقعره ؟ : دی یعنی همینجوریه ؟
مجید جان به نظر من هیچ ایرادی نداره
نوکیا دست از لج بازی و نخوت برداره مثل برند های دیگه از انواع سیستم عامل ها استفاده کنه
6 روز دیگه معلوم میشه که تو پنتت نوکیا و اینتل خبری از وین فون 7 هست یا نه
اینم لینک خبر واسه دوستانی که منبع رو خواسته بودن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقعر کجا بود بابا: دیچرا تو عکس پست قبلی اپتیموس صفحه نمایشش مقعره ؟ : دی یعنی همینجوریه ؟
.
![]()
درسته علی
ولی خب من همین لجبازی هاشو دوست دارم ! : دی همین انحصار طلبی هاش تا حالا سرپا نگه داشتتش !
همش حس میکنم نوکیا بازار اپل رو هدف گرفته و فقط میخواد یه رقیب واسه اپل باشه ! ولی تازگیا دیگه نوکیا شورش رو در اورده ! خیلی دیگه خود کفایی میکنه !
حالا یه حرکتی نشون بده ، اصلا وین فون 7 هم بده ؛ جهنم !
اهههه.... امیر تویه این عکسایی که تو گذاشتی محدبه که![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)