تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 67

نام تاپيک: ما در جهان تنها هستيم!

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

human.....

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

امین جان ناسا چرا باید پنهان سازی کنه همچین موضوعی رو ؟؟ ناسا رسما اعلام کرده به دنبال پیدا کردن حیات و سایارات شبه زمینی هست ،

ناسا شاید مخاطرات رو پنهان کنه ، اما همچین چیزایی که براش یک دستاورد بزرگ بحساب میاد رو برای چی باید پنهان کنه ؟؟
    والله دلیلش می تونه خیلی چیزا باشه.ناسا تو این موارد نشون داده زیاد خوشش نمی اد کسی مدرکی دال بر موجودات فضایی ارایه کنه!تا حالا هر کی هرچی گفته حتی دانشمندای خودش یه جوری سریع قضیه رو ماست مالی کرده.من نمی گم ناسا داره مدارک رو قایم می کنه.ولی مطمئن هم نیستم که نکنه.قضیه ماه فرق می کنه.به هر حال این واضحه که پرونده های مربوط به بیگانه ها کاملا سریه و خود دولت امریکا هم در جریانه.حالا سیاست این کار چیه من نمی دونم.ولی اوباما یادمه قرار بود پرونده ها رو از حالت سری در بیاره ولی فکر کنم نکرد این کار رو.به هر حال دلایلی داره حتما.من شخصا فکر می کنم ناسا نمی خواد این اسرار افشا بشن.حالا به هر دلیلی.البت هشاید هم واقعا چیزی نباشه.ولی جالب عکس العملهای ناسا هست که ادم رو به شک می اندازه.من چند سال پیش یه فیلم از یه دوستم گرفتم به اسم the secrets of nasa .اون فیلم هم نمی دونم چه جوری درز کرده بود.ولی زبون اصلی بود و فضانوردهایی رو نشون می داد که با شی ءعجیبی برخورد کرده بودن.کیفی صداش هم زیاد جالب نبود.منم دست و پا شکسته یه چیزایی می فهمیدم.چون زیر نویس هم نداشت.به هر حال فیلم مستند و جالبی بود.هرچند چیز زیادی به اونصورت واضح ازش معلوم نبود.ناسا هم که طبق معمول نفی می کرد این فیلم رو!

3. 3 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

والله دلیلش می تونه خیلی چیزا باشه.ناسا تو این موارد نشون داده زیاد خوشش نمی اد کسی مدرکی دال بر موجودات فضایی ارایه کنه!تا حالا هر کی هرچی گفته حتی دانشمندای خودش یه جوری سریع قضیه رو ماست مالی کرده.من نمی گم ناسا داره مدارک رو قایم می کنه.ولی مطمئن هم نیستم که نکنه.قضیه ماه فرق می کنه.به هر حال این واضحه که پرونده های مربوط به بیگانه ها کاملا سریه و خود دولت امریکا هم در جریانه.حالا سیاست این کار چیه من نمی دونم.ولی اوباما یادمه قرار بود پرونده ها رو از حالت سری در بیاره ولی فکر کنم نکرد این کار رو.به هر حال دلایلی داره حتما.من شخصا فکر می کنم ناسا نمی خواد این اسرار افشا بشن.حالا به هر دلیلی.البت هشاید هم واقعا چیزی نباشه.ولی جالب عکس العملهای ناسا هست که ادم رو به شک می اندازه.من چند سال پیش یه فیلم از یه دوستم گرفتم به اسم the secrets of nasa .اون فیلم هم نمی دونم چه جوری درز کرده بود.ولی زبون اصلی بود و فضانوردهایی رو نشون می داد که با شی ءعجیبی برخورد کرده بودن.کیفی صداش هم زیاد جالب نبود.منم دست و پا شکسته یه چیزایی می فهمیدم.چون زیر نویس هم نداشت.به هر حال فیلم مستند و جالبی بود.هرچند چیز زیادی به اونصورت واضح ازش معلوم نبود.ناسا هم که طبق معمول نفی می کرد این فیلم رو!
    خب من که گفتم امین جان ، شاید ناسا تهدید های فضایی رو پنهان کنه ، اما اینکه مثلا در فلان قمر زحل یک شیء عجیب دیده بشه که چیز خاصی نیست ، حیات هوشمندی این اطراف نیست که ما رو تهدید کنه ، و باز هم میگم ، اگز چیزی باشه ، مطمئنا دولت ها هم رو لو میدن

این فیلم ها و این مقالات هم دقیقا مثل کارهای مایکل مور هست ، آمریکا زیادی دموکراسی داره ، هر کس بیکار میشه میاد میگه فلان اداره داره فلان کارو میکنه

بلاخره اگر پنهان کاری صورت میگیره باید یک دلیل داشته باشه ، ناسا یکه تازه فضا است ، دلیلی نداره چیزی رو مثل (( سایه های مجهول کنار یکی از قمر های زحل )) رو پنهان کنه

به نظرم اگر ناسا میخواست در این موارد پنهان کاری کنه ، تصویر صورت انسان ، یا رد پا رو روی مریخ مخفی میکرد

من موافقم که ناسا همه چیز رو نمیگه ، بلاخره یه سری اطلاعات جنبه اطلاعاتی و دارن و منافع ملی و جهانی دارن ، اما باور کن بعضی وقتا ، بیکاری های اینترنتی مسبب شایعه پراکنی های بیخودی میشه

مایکل مور ، جولیا آسانژ (( البته این مورد فقط جنبه مثالی داره و من خودم بهش مشکوکم )) و امثال اینها زیادن که بیان با استفاده از آزادی بیان ، موسسات دولتی رو به پنهان کاری متهم کنن و خیلی چیزای دیگه

اما بازم میگم ، آدمیم و ماشالا دلیل و مدرک برامون مهمه ، خیلی از این چیزایی که میگن پنهان کاری ، باید یک دلیل هرچند کوچک داشته باشه تا باور پذیر باشه

5. این کاربر از skyline00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خب من که گفتم امین جان ، شاید ناسا تهدید های فضایی رو پنهان کنه ، اما اینکه مثلا در فلان قمر زحل یک شیء عجیب دیده بشه که چیز خاصی نیست ، حیات هوشمندی این اطراف نیست که ما رو تهدید کنه ، و باز هم میگم ، اگز چیزی باشه ، مطمئنا دولت ها هم رو لو میدن

این فیلم ها و این مقالات هم دقیقا مثل کارهای مایکل مور هست ، آمریکا زیادی دموکراسی داره ، هر کس بیکار میشه میاد میگه فلان اداره داره فلان کارو میکنه

بلاخره اگر پنهان کاری صورت میگیره باید یک دلیل داشته باشه ، ناسا یکه تازه فضا است ، دلیلی نداره چیزی رو مثل (( سایه های مجهول کنار یکی از قمر های زحل )) رو پنهان کنه

به نظرم اگر ناسا میخواست در این موارد پنهان کاری کنه ، تصویر صورت انسان ، یا رد پا رو روی مریخ مخفی میکرد

من موافقم که ناسا همه چیز رو نمیگه ، بلاخره یه سری اطلاعات جنبه اطلاعاتی و دارن و منافع ملی و جهانی دارن ، اما باور کن بعضی وقتا ، بیکاری های اینترنتی مسبب شایعه پراکنی های بیخودی میشه

مایکل مور ، جولیا آسانژ (( البته این مورد فقط جنبه مثالی داره و من خودم بهش مشکوکم )) و امثال اینها زیادن که بیان با استفاده از آزادی بیان ، موسسات دولتی رو به پنهان کاری متهم کنن و خیلی چیزای دیگه

اما بازم میگم ، آدمیم و ماشالا دلیل و مدرک برامون مهمه ، خیلی از این چیزایی که میگن پنهان کاری ، باید یک دلیل هرچند کوچک داشته باشه تا باور پذیر باشه
    نه ، حقیقتش مخفی میکنه اما ...( مهم ها !!! )
    اخبار مهم رو مخفی میکنه ، اینکه خودشون خوب میدونن موجودات فضایی هستن یا نه !!! چرا مثل آدم نمیگن که بگن اونا وجود دارن ، یا وجود ندارن ... چندین سال هست که همین طور هست ، اینا میدونن ولی نمیگن !!! مخفی کاری تا این حد ...

7. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

نه.به طور قطع نمی شه گفت ناسا پنهانکاری می کنه یا نه.اینه همه احتماله.چون نه من اونجا کار می کنم نه هدفشون از پنهان کاری احتمالی رو می دونم نه چیز دیگه.شاید هم واقعا اگه مدرکی بدست بیاره افشا کنه.ولی من احساس می کنم دوست نداره حقایق رو بگه.حالا چرا باز نمی دونم.مطمئنا دلیل داره.ولی من و شما دلیلش رو نمی دونیم.اونچه که مسلمه همین ناسا پرونده های مخفی داره که همه می دونن.حتی مردم عادی.ولی خب همینکه رو نمی کنه جای سوال داره.دلیلش هم همونیه که من و شما نمی دونیم!قضیه ردپای مریخ و اینا از همون اول مشخصه که الکیه.من منظورم اسناد مربوط به موجودات فضاییه نه حتی خود حیات!
    Last edited by amin666; 11-02-2011 at 14:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نه ، حقیقتش مخفی میکنه اما ...( مهم ها !!! )
    اخبار مهم رو مخفی میکنه ، اینکه خودشون خوب میدونن موجودات فضایی هستن یا نه !!! چرا مثل آدم نمیگن که بگن اونا وجود دارن ، یا وجود ندارن ... چندین سال هست که همین طور هست ، اینا میدونن ولی نمیگن !!! مخفی کاری تا این حد ...

نه.به طور قطع نمی شه گفت ناسا پنهانکاری می کنه یا نه.اینه همه احتماله.چون نه من اونجا کار می کنم نه هدفشون از پنهان کاری احتمالی رو می دونم نه چیز دیگه.شاید هم واقعا اگه مدرکی بدست بیاره افشا کنه.ولی من احساس می کنم دوست نداره حقایق رو بگه.حالا چرا باز نمی دونم.مطمئنا دلیل داره.ولی من و شما دلیلش رو نمی دونیم.اونچه که مسلمه همین ناسا پرونده های مخفی داره که همه می دونن.حتی مردم عادی.ولی خب همینکه رو نمی کنه جای سوال داره.دلیلش هم همونیه که من و شما نمی دونیم!قضیه ردپای مریخ و اینا از همون اول مشخصه که الکیه.من منظورم اسناد مربوط به موجودات فضاییه نه حتی خود حیات!
    بعضی چیز ها رو که من خودم هم میدونم مخفی میکنه، همه میدونیم ، فرض کن مثلا اعلام کنن آدم فضایی ها دارن حمله میکنن به زمین ، سنگ روی سنگ بند نمیشه اینجا روی زمین

خیلی چیز ها هم برای ناسا و دولت آمریکا که بودجه گذار این پروژه ها هست جنبه رقابتی داره ، فرض کنیم الان ناسا اعلام کنه که فلان قمر قابل سکونته ، یهو روسیه بره اونجا پرچم بکوبه و فرضا اشغالش کنه (( همچین چیزی دیر یا زود پیش میاد و جنگ بر سر تصاحب فضا شروع میشه ))

اینجوریاست دیگه ، اما مثلا خبر اعلام وجود موجودات تک سلولی در سیاره Xklhaksjd که N سال نوری از زمین فاصله داره ، و خود ناسا هم درست نمیدونه کجاست ، چه اهمیتی داره ؟؟

اینجوریاست دیگه ، علم همیشه یه جورایی تحت تسلط سیاست بوده ، پول این همه آزمایش های گرون گرون از جیب دولت ها میاد دیگه ...

10. 2 کاربر از skyline00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من بیشتر منظورم رو اسناد مربوط به موجودات فضاییه که پنهان می کنه.اصلا یه سری پرونده ها مربوط به ufo هستند که مخفین!اگه مثلا نشانه ای از حیات پیدا کنه احتمالا مخفی نمی کنه.ولی در مورد موجودات فضایی مطمئن نیستم.باز حالا چرا نمی دونم.اصلا شاید هم اشتباه کنیم و واقعا مدرکی نباشه و همش شایعه باشه!حتی اولین علایم از این موجودات احتمالی همون سال ورود به فضا بوده که یه جا خوندم ارتباط مستقیم رادیویی هم برای چند دقیقه قطع شده از طرف ناسا!چون فضانوردا یه چیزای عجیبی دیده بودن.حالا باز راست و دروغش پای خودشون.ولی اونچه که مسلمه خود دانشمندای ناسا مخصوصا فضا نوردها کاملا منع شدن از صحبت در این باره.این رو یکی دو تا دانشمند تو همون فیلمی که گفتم تایید می کنن که ناسا به شدت جلوی اونها رو می گیره که خبری درز نکنه.ولی خب اونا انگار سر نترسی داشتن که این چیزها رو گفته بودن!

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

به نظر من ناسا خودش هم از این موضوع مطمئن نیست. (وجود موجودات فضایی).
    چون اگه مطمئن بود تمام پروژه های جستجوی حیات باید متوقف میشد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام
    من صفحات قبلی رو نخوندم ولی گفتم چند نکته رو یاد آور بشم...

1-ولی تو قرآن به این موضوع آشاره شده(نمیدونم چه آیه ای هستش ولی تو کتاب قرآن سوم راهنمایی هستش...)

2-امام صادق هم در این مورد روایتی داره که میگه:نه تنها ما بر شما هم ولایت داریم... بلکه در عالمی دیگر ما بر دیگران هم ولایت داریم...

3-تا زه علم انسان اونقدر پیشرفته نیست که 100% بگه تو کل عالم هستی هیچ موجود زنده دیگه ای پیدا نمیشه...

4-در مورد شرایط سخت هم میشه گفت:ممکنه بدن موجودات دیگه طوری باشه که با شرایط اونجا سازگار باشه

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من صفحات قبلی رو نخوندم ولی گفتم چند نکته رو یاد آور بشم...

1-ولی تو قرآن به این موضوع آشاره شده(نمیدونم چه آیه ای هستش ولی تو کتاب قرآن سوم راهنمایی هستش...)

2-امام صادق هم در این مورد روایتی داره که میگه:نه تنها ما بر شما هم ولایت داریم... بلکه در عالمی دیگر ما بر دیگران هم ولایت داریم...

3-تا زه علم انسان اونقدر پیشرفته نیست که 100% بگه تو کل عالم هستی هیچ موجود زنده دیگه ای پیدا نمیشه...

4-در مورد شرایط سخت هم میشه گفت:ممکنه بدن موجودات دیگه طوری باشه که با شرایط اونجا سازگار باشه

بالای این تاپیک نوشته تالار قران و اسلام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

15. 6 کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •