به احتمال زیـاد فایل دیتـا مخصوص گوشیت نبوده که درخواست دوباره دانلود رو میــده !
موفق باشید!
به احتمال زیـاد فایل دیتـا مخصوص گوشیت نبوده که درخواست دوباره دانلود رو میــده !
موفق باشید!
چرا اتفاقا من همیشه از این سایت و از این نوع دیتا استفاده میکنم(همش رو هم مینویسه galaxy s tested) روی بازی های دیگه جواب داده ولی فقط با این مشکل داره گوشی من!![]()
فایلها رو درست جایگزین کردی؟
sd card/gameloft/games/GloftBPHP
اگــه درستـــه ، پس همینجوری که مهدی جـان گفتن فایلهـا رو تو پوشـه مورد نظـر جایگزین کردی !
اگـه تو پوشه مورد نظر کپی نشــه درخواست دوباره دانلود میــده ..
موفق باشید!
بله درست جایگزینش کردم . نمیدونم چرا اینطوریه. تا حالا فقط این بازی و hawx این مشکل رو داشتن.
بقیه خوب اجرا شدن.
ممنون از همه![]()
بازی رو پاک کن دوباره نصب کن .. حتی اجرا هم بشه دوبار اجرا میشه دفعه سوم باید پاک کنی دوباره نصب کنی که یه باگ محسوب میشه.
ehsan-update جان بازی رو دیفای هم ساپورت میشه 100% چون moto jordan که تو لیست گوشی ها هست همون دیفای هستش
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
الان کدوم لینک رو واسه دیفای دانلود کردید بگید منم دان کنم
من بازی رو از اینجا دانلود کردم بکام جان!
http://download.pandaapp.com/android-app/modern-combat-2-black-pegasus1.3-id2925.html
اگه منظورت همون ایکس8 هست که تو تاپیک آسفالت6 پرسیده بودی باید بگم گوشی شما هم رزولوشن پایینی داره هم سخت افزار ضعیف.
ولی رو ایکس 10 ورژن اچ تی سی جواب میده که اونم مولتی تاچ نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)