اینکه تغییر نام خانوادگی دلیل میخواد مثلا باید دلیلش چی باشه؟ من دلیلم خیلی شخصیه باید به ثبت احوال بگم؟
و اینکه دختر مجرد بالای 18 میتونه اقدام کنه؟
احتیاج به رضایت کسی هست؟
اینکه تغییر نام خانوادگی دلیل میخواد مثلا باید دلیلش چی باشه؟ من دلیلم خیلی شخصیه باید به ثبت احوال بگم؟
و اینکه دختر مجرد بالای 18 میتونه اقدام کنه؟
احتیاج به رضایت کسی هست؟
دلایلش توی صفحه اول تاپیک گفته شده ( توی اون اسپویلرها )
بله . برای دختر مجرد هم امکان داره . شرط دادخواست دادن فقط داشتن 15 سال هست .
رضایتنامه و ... نمیخواد .
باید دلیلتون رو توی تقاضا بنویسید .
من دلیلم را اگر بنویسم و از طرف اداره ثبت پذیرفته نشه چیکار کنم؟نام خانوادگی من ایراد خاصی نداره و من میخواهم عوضش کنم دلیلش برای خودم خیلی محکمه ولی برای دیگران ممکنه نباشه
در هر ثبت الحوال یک کارشناسی هست مربوط به نام و نام خانوادگی . شما خواید عوض کنید پیش ایشون میرید و شفاهی با هم صحبت میکنید . ایشون بر اساس معیارهای مشخصی که کارشناسش هست تعیین میکنه که آیا دلیل شما مناسب هست یا نه ! اگر نام خانوادگی شرایطی که در ائین نامه صریح اومده رو داشته باشه دیگه اصلا نیاز نیست دلیل رو بگید ، طرف ببینه خودش میگه حتما عوض میشه !!
ضمنا تغییر نام خانوادگی باید به این دلیل باشه که نام خانوادگی فعلیتون دارای اشکالی باشه. نه اینکه نام خانوادگی مد نظرتون به یک دلیلی خوب باشه !
سلام.خسته نباشید
من فامیلیم رو میحام عوض کنم یعنی مشکلی هم نداره اصلا ولی چون عربی هست و دوست ندارم عربی باشه میخام یک واژه ی پارسی انتخاب کنم وجاش بزارم.الان هم 3 دبیرستانم.
میخام بدونم اگر درخواست بدم چقدر طول میکشه تا جوابش بیاد که پذیرفتن یا نه یا اصلا میپذیرن؟
بعدش هم میخام بدونم اگر پذیرفته شد و توضیحات به شناسنامه ام وارد شد اگر برم دانشگاه منو با فامیلی جدیدم میشناسند؟ در ضمن سال چهارم دبیرستان که برم چطور میشه اگه تا اون وقت فامیلیم عوض شه دیگه به فامیلی جدیدم صدا میزنند یا نه به همون فامیلی که چند سال قبل اونجا بودم؟
نمیشه کلا از شناسنامه ام نام فامیلی قبلی ام رو حذف کنن و دیگه جدید باشه کلا؟ مشکل ایجاد میشه برای جاهایی که قبلا با فامیلی قبلی ثبت نام کردم؟
اصلا اگر نام خانوادگیم رو چون شخصا دوست ندارم تغییر بدم مشکلی مثل ایراد گرفتن تغییر نام در بعضی ادارات بعد ها پیش نمیاد؟
در خانواده چطور؟ پدرم راضی نیست با اینکه فقط فامیلی خودم عوض میشه نه اون و میگه اینطوری مثل اینه که از هم جدا شدیم و پر و پسر فامیلیشون با هم فرق داره ولی من اصلا تو کتم نمیره چون دوست ندارم فامیلیم عربی باشه و میخام مثل اسمم پارسی کنم و اصلا کلا با این فامیلیم با اینکه مشکل خاصی نداره از این نظر مشکل پیدا کردم.حالا چطوری اونو راضی کنم یا اصلا چه مشکلی میتونه ایجاد شه در جامعه و خانواده وقتی فامیلی پدر و پسر فرق داره ؟
متشکر![]()
در ادامه ی سوالات بالا
ممکنه تو کلاس 4 دبیرستان مسخره شم اگر بفهمند فامیلی جدید رو با اینکه فامیلی قبلیم بد نبود و فامیلی بعدی ام هم بد نخواهد بود و زیبا و معنی دار؟
باید 18 سال به بالا سن داشته باشید و مورد خاصی هم نداره در خصوص تغیر نام خانوادگی هم محدودیت خاصی در کار نیست. بجز رعایت حق تقدم و اولویت.
سلام
امکان تغییر اسم های عربی دو اسمه مثل علیرضا یا محمد رضا به یک اسم عربی وجود داره؟مثلا رضا حذف بشه
من جای پدرت باشم بعد از عوض کردن فامیلی از ارث محرومت میکنم![]()
اره برو عوض کن
چون میخواهند پول بگیرند ، هر جوری هست یک فامیلی برات قبول می کنن عوض کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)