تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 16 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 155

نام تاپيک: Total War: Shogun 2

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خوب پس یه سوال دیگه

من تاحالا این سری بازی های توتال وار رو بازی نکردم اما 2 استراتژی بازی کردم یکی جنرال زیرو و یکی سیویلیزشن و با جفتش شدید حال کردم

حالا این قشنگتره یا اون 2تا ؟

در کل ارزش داره 3 روز بشینم دانلود کنم یا بعد عین بز پشیمون میشم ؟یا قشنگه ولی ارزش 15 گیگو نداره ؟

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

خوب پس یه سوال دیگه

من تاحالا این سری بازی های توتال وار رو بازی نکردم اما 2 استراتژی بازی کردم یکی جنرال زیرو و یکی سیویلیزشن و با جفتش شدید حال کردم

حالا این قشنگتره یا اون 2تا ؟

در کل ارزش داره 3 روز بشینم دانلود کنم یا بعد عین بز پشیمون میشم ؟یا قشنگه ولی ارزش 15 گیگو نداره ؟
    خوب برای اینکه پشیمون نشی باید یه معیار بدی !! از نظر گرافیکی این خیلی خیلی با اون عناوین فاصله داره جنگ ها بقدری زیبا شبیه سازی شدن که میتونه شما رو یاد یه بازی سوم شخص بندازه گیم پلی بازی برای من بهترین عنوان استراتژی بوده ، صداگزاری و اینجور مسائل هم خوبه ، کلا دانود کن قول میدم پشیمون نشی !!(این قضیه بز چی بود؟)

3. 9 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

علی از civilization خوشت اومده حتما دانلود کن اینو ، اینم خیلی توپه

5. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

واقعا بازی فوق العاده زیبایی هست به تمام کسانی که سیستم مورد نیاز این بازی رو دارند و به سبک استراتژی علاقمند هستن،توصیه میشه.
    خیلی وقت بود که منتظر یه بازی در مورد شرق آسیا بودم که بالاخره اومد....
    البته اگه در مورد تاریخ کره ساخته میشد،با توجه به موج کره ای، هالیو یا(Korean Wave) که سراسر جهان رو فراگرفته 100% بهتر و پرطرفدارتر میشد.
    بازم با این حال بازی گیم پلی بی نظیری داره و گرافیک و جزئیات و صداگذاری هم که دیگه حرف نداره.بازی دارای چندین قبیله هست و جالبه که قبیله چوسوکابه دارای اجداد چینی و از نوادگان یکی از امپراطورهای چین هستن.
    در کل واقعا بازی جالبیه.

7. 5 کاربر از NIMA 36 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان . چه طور میشه مولتی پلیر این بازی به رو به صورت لن اجرا کرد هر کاری می کنیم ارور host game is fail می ده؟
    Last edited by papillon11; 28-03-2011 at 15:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من هم مثل بیشتر دوستان این سری total war رو با رم شروع کردم و به کسی نگید هنوز هروقت ویندوز عوض میکنم اول اونو نصب میکنم واقعا اینقدر متنوع هست که اگه بخواهی همه گروهاشو آزاد کنی کلی طول میکشه تا با هموشون جهان رو فتح کنی مگر با دستکاری تو درآمد و تعداد سربازان و... که حال نمیده ولی بعد از این بازی مد هاشو دانلود کردم که یکش واسه پادشاهان ایران بود و... ولی چون مدها بهم حال نداد دیگه سری بعدیشو نگرفتم تا سری empair که کلا بازی عوض شده بود و کاملا تقلید از بازی های استراتژی دیگه بود مخصوصا بدست اوردن تکنولوژی و ... که من اصلا خوشم نیومد و دلیلش هم بخاطر اینه که ساخت بازی افتاد دست سگا که اونم بازی رو داغون کرد،یعنی اون تیپ بازی و ساختارش کلا عوض شد جالبش اینه که تو تاپیک های ایرانی هم کلی تعریفش شده بود که بیاید که سگا ترکونده و امتیازش 9 شده و... که کسانی که رم رو بازی کردن میدونن من چی میگم و من که زده شدم امیدوارم این سری نظر منو جلب کنه
    دوستانی که این بازی رو دارن و سری های قبلی رو بازی کردن نظرشون رو فقط مقایسه این بازی جدید دربرابر سری rome بگن و مقایسه کنن ممنون میشم

10. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من هم مثل بیشتر دوستان این سری total war رو با رم شروع کردم و به کسی نگید هنوز هروقت ویندوز عوض میکنم اول اونو نصب میکنم واقعا اینقدر متنوع هست که اگه بخواهی همه گروهاشو آزاد کنی کلی طول میکشه تا با هموشون جهان رو فتح کنی مگر با دستکاری تو درآمد و تعداد سربازان و... که حال نمیده ولی بعد از این بازی مد هاشو دانلود کردم که یکش واسه پادشاهان ایران بود و... ولی چون مدها بهم حال نداد دیگه سری بعدیشو نگرفتم تا سری empair که کلا بازی عوض شده بود و کاملا تقلید از بازی های استراتژی دیگه بود مخصوصا بدست اوردن تکنولوژی و ... که من اصلا خوشم نیومد و دلیلش هم بخاطر اینه که ساخت بازی افتاد دست سگا که اونم بازی رو داغون کرد،یعنی اون تیپ بازی و ساختارش کلا عوض شد جالبش اینه که تو تاپیک های ایرانی هم کلی تعریفش شده بود که بیاید که سگا ترکونده و امتیازش 9 شده و... که کسانی که رم رو بازی کردن میدونن من چی میگم و من که زده شدم امیدوارم این سری نظر منو جلب کنه
    دوستانی که این بازی رو دارن و سری های قبلی رو بازی کردن نظرشون رو فقط مقایسه این بازی جدید دربرابر سری rome بگن و مقایسه کنن ممنون میشم
    از نظر من که رم یه چیز دیگه بود !!! کلا زیاد باهاش حال کردم و این نسخه های جدید هم نه اینکه جالب نباشن ها ولی از رم خیلی فاصله گرفتن !!! مخصوصا این ناپلئون که کم پیش میومد جنگ تن به تن ببینی !!!

12. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    هیچ کرک سالمی از این بازی پیدا نشد؟
    کرک 230 مگی که نو صفحه اوله دیگه نمی شه دانلود کرد.

من یه کرک از skidrow پیدا کردم که 23 مگه. از تورنت هم دانلود کردم. ولی متاسفانه پسورد می خواد و هنو هم نتونستم پسوردشو گیر بیارم.
    کسی اگه تونسته پسوردشو گیر بیاره بزاره لطفا. اگر هم کرک دیگه ای پیدا شد لطفا قرار دهید.

بازی من بدون مشکل اجرا می شه. ولی وقتی که می خوام لودش کنم بازی کرش می کنه. بعد از دوره ی 60 ام هم همش درون بازی پیغام می ده که نسخه ی شوگان شما معتبر نیست و بیایید نسخه ی اصلیش را بخرید

داره خودمونی میشه sasy20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم بهترین شهر این امپراطوری چیه؟

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    هیچ کرک سالمی از این بازی پیدا نشد؟
    کرک 230 مگی که نو صفحه اوله دیگه نمی شه دانلود کرد.

من یه کرک از skidrow پیدا کردم که 23 مگه. از تورنت هم دانلود کردم. ولی متاسفانه پسورد می خواد و هنو هم نتونستم پسوردشو گیر بیارم.
    کسی اگه تونسته پسوردشو گیر بیاره بزاره لطفا. اگر هم کرک دیگه ای پیدا شد لطفا قرار دهید.

بازی من بدون مشکل اجرا می شه. ولی وقتی که می خوام لودش کنم بازی کرش می کنه. بعد از دوره ی 60 ام هم همش درون بازی پیغام می ده که نسخه ی شوگان شما معتبر نیست و بیایید نسخه ی اصلیش را بخرید

برا همه همین جوره من نصفشو دانلود کردم یعنی دیگه نکنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •