سلام! ببخشید سلام نکردم توجه نکرده بودم به پستتون من زیاد تو sms و اینترنت اینا سلام علیک نمی کنم!
خیلی آقایی.![]()
سلام! ببخشید سلام نکردم توجه نکرده بودم به پستتون من زیاد تو sms و اینترنت اینا سلام علیک نمی کنم!
خیلی آقایی.![]()
سلام.
نه دوست عزیز.
منظور من از عرض کردم سلام نبود.
منظورم چیز دیگه بود.
سلام.
اینم سیمبین ANNA دوستانی که میخواین نصب کنند فقط کافیه فریمور رو دانلود و با فونیکس فلش بزنند ساپورت فارسی هم داره
از لینک های زیر به نسبت رنگ گوشی دانلود کنید.
mea_c_iran_Black
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------------------
mea_c_iran_Gold
059F6Q9
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mea_c_iran_Silver
059C3B1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه 1: بعد از دانلود فايل ها نام آنها را با نام نمايش داده شده در اين جا مطابقت
بدهيد و در صورتي که در ابتداي آن تعدادي حرف و عدد زيادي بود حذف بفرماييد.
ابتدای اسامی تمامی فایلها بجز فایل RM601_APE_ONLY_ENO_11wk15_PS2_v0.063.fpsx
باید عبارت RM-718 باشد ، هر عبارت دیگری ماقبل از این کلمه بود ، از اسم فایل حذف کنید.
منبع:
سایت موبایلستان
Last edited by Punisher_2008; 19-08-2011 at 21:52.
آهان از اون لحاظ.
من باطریش رو می خواستم نسبت به جیو خودم بدونم که دستم بیاد حدودا چطوریه. ممنون.
سلام.
باطریش تقریبا تو همون حدود gio هست.
کلا از لحاظ باطری معمولیه.. یعنی نه عالیه نه بده.
تا حالا هم کسی شکایتی نکرده
استفاده معمولی 2روز
استفاده زیاد حدود 1روز.
موفق باشید.
Last edited by Punisher_2008; 19-08-2011 at 23:24.
سلام مجدد.
این اسکرین شات از گوشی خودم.
فقط به خاطر کیفیت پایین عکسها ببخشید چون کیفیت عکس رو توسط برنامه کم انتخاب کردم که بتونم براتون اپلود کنم
این صفحه کلید جدید سیمبین ANNA
ایکن های سیمبین ANNA
![]()
تغییرات و ویژگی های جدید :Symbian Anna
1- هوم اسکرین گوشی خیلی بهتر شده و جابجایی بین صفحات زیباتر و با افکت قشنگی صورت میگیره. این حالت دقیقاً شبیه Symbian Belle هستش.
2- وقتی گوشی روشن میشه دیگه مثل S^3 ویجت ها به طور ضایع لود نمیشن که بره روی اعصاب و الان کاملاً باکلاس و حرفه ای لود میشن. واقعاً قشنگ شده.
2- بهترین و جالب ترین تغییر سیمبین آنا اینه که برای جابجایی آیکون برنامه ها نیازی نیست که توی منوی Options گزینه Organize رو انتخاب کنین. مثل آیفون و آندروید با نگه داشتن انگشتتون روی برنامه مورد نظر به مدت 2 ثانیه میتونین به راحتی اونو جابجا یا پاک کنین . واقعاً خیلی برام جالب بود. دیگه توی منوی Options گزینه Organize وجود نداره و الان به Edit تبدیل شده.
3- تغییر مهم دیگه شکل آیکون ها بود که دیگه همتون میدونین. آیکون ها باکیفیت و زیبا ساخته شدن و خیلی باکلاس و یه دست. همچنین تم گوشی تغییر کرده و به نظر من قشنگ تر شده.
4- مرورگر گوشی فوق العاده عالی شده و دقیقاً شبیه مرورگر سیستم عامل MeeGo شده. این مرور گر بسیار سریع شده و نوشتن آدرس فقط با یک کلیک امکان پذیره. کیبورد جدید آنا واقعاً فوق العاده ست و همه اینا این مرورگر رو عالی کرده. حالت Window در مرورگر فعال شد و به راحتی میشه Tab جدید ایجاد کرد و همچنین پشتیبانی این مرورگر از HTML5. دیگه کسی نمیتونه از مرورگر اینترنت سیمبین ایراد بگیره.
5- کیبورد جدید و فوق العاده آنا در همه برنامه ها و SMS نوشتن و مرورگر گوشی میاد. واقعاً عالیه و به نظر من از آندروید هم بهتره.
6- NFC فعال شده (فقط C7) و میشه توسط برنامه Share فایل ها رو توسط NFC ارسال کرد. همچنین توسط این برنامه میتونین خرید کنین و توی مترور به عنوان کیف پول ازش استفاده کنین (توی ایران فکر نکنم کار کنه ولی تکنولوژی آینده ست و میشه امیدوار بود بزودی توی ایران عمل کنه). من هنوز C7 گیر نیاوردم تا ارسال فایل رو تست کنم. توی برنامه Share یه دمو ویدئوئی کار با NFC وجود داره که خیلی جالبه.
7- سرعت گوشی واقعاً زیاد شده و کاملاً محسوسه.
8- افکت لودینگ گوشی واقعاً جالبه و واقعاً تاثیر مثبتی روی کاربر میذاره.
9- گالری عکس گوشی یه مقداری تغییر کرده و سرعتش لودش بیشتر شده. حالت های folder list و grid و Album بهش اضافه شده.
10- نصب برنامه ها واقعاً سریع شده و به نظر من 60 درصد از S^3 برنامه ها سریعتر نصب میشن. وقتی برنامه ای رو نصب میکنین آیکون برنامه سریع تر توی قسمت برنامه ها میاد و دیگه مثل S^3 چند ثانیه طول نمیکشه تا بیاد
11- سرعت بالا اومدن و روشن شدن گوشی واقعاً خیلی سریعتر شده. واسه من گوشی خیلی سریع بالا میاد.
12- اینترفیس دوربین مقداری تغییر کرده و با کلاس تر شده.
13- اسم فرستنده FM تغییر کرده و الان شده Pl. via Radio
11- Calendar (تقویم) گوشی تغییر کرده و الان توی قسمت تاریخ روزها میشه با زوم 2 انگشتی حالت تقویم رو تغییر داد. تقویم گوشی به حالت Split دراومده.
14- اضافه شدن گزینه ... به منوی Settings – Connectivity گوشی و یه سری تغییرات دیگه در این بخش.
15- اضافه شدن NFC به Settings – Connectivity گوشی.
16- اضافه شدن قابلیت پخش زیرنویس فارسی به صورت پیش فرض. ورژن این آپدیت از اون فایل نصبی بالاتره و دوستان اون فایل آپدیت Video Player رو نصب نکنن.
17- تغییرات جزئی در موزیک پلیر گوشی. الان آلبوم ها براساس اسم خواننده چیده شدن. من هرکاری کردن نتونستم براساس آلبوم بیارمشون. اینجوری خیلی شلوع پلوغ شده. الان شبیه موزیک پلیر 5800 شده.
18- اضافه شدن یه سری ویجت جدید به گوشی.
19- برنامه های فابریک گوشی آپدیت شدن. مثل Ovi Store ، Social ، Mail ، Mail for Exchange و ...
20- بخش Security Settings گوشی پیشرفت کرده و میشه در قسمت encryption میشه روی همه حافظه های فعال گوشی پسورد گذاشت.
21- به طور پیشفرض جدیدترین نسخه های Qt روی گوشی نصب هستن و نیازی به نصب کردن Qt نیست
22- 100 باگ نرم افزاری در S^3 حل شده:
Over 100 under-the-hood optimisations and bug fixes. In general this means you'll notice both smoother and faster operations during usage23- مصرف باتری به نظر من بهتر شده.
24- تغییرات در دوربین (گوشی N8): فوکوس ادامه دار. بالا رفتن Frame rate فیلم برداری گوشی.
25- مشکل بنفش شدن صفحه با ترفند نوکیا حل شده:
26- تغییرات در User Guide گوشی و کامل شدن راهنمای کار با قسمت های مختلف گوشی.
27- نسخه Java Runtime گوشی ارتقاء پیدا کرده.
28- این برنامه ها هم اضافه شدن:
برنامه Vlingo Voice – برنامه Notifications – آنتی ویروس F.Secure – یه برنامه جدید به نام Internet که توی فولدر آفیس گوشی قرار داره – برنامه Here and now – برنامه Share برای کار با NFC – برنامه Yout,ube – برنامه Shazam - نسخه های جدید Quickoffice و Adobe PDF و Ovi Map
29- بازی ها:
Bounce Boing Battle – Ovi Map Challange – Climate Mission و بازی Angry Bird (NFC) که از طری آپدیت های SW باید نصب بشه.
30- با نصب کردن 2 تا آپدیتی که در Sw Update قراره داره یه سری برنامه جدید به گوشی اضافه میشه مثل برنامه Microsoft Communicator و Nokia Internet Radio و ...
منبع: یکی از کاربرات سایت موبایلستان
دوستان من میخوام امروز برم این گوشی رو بخرم ! فقط دو تا سوال !
موقع خرید باید نکته ای رو مد نظر داشته باشم !؟ اگه آره راهنمایی کنید ! یعنی الان که میگیرم باید سیستم عاملش آپدیت شده به anna باشه !؟
شارژدهی این گوشی چطوریه !؟
سلام. نه نکته خاصی نیست.. فقط همه چیز گوشی رو تست کن مثل : دوربین. اسپیکر و... هامونجا با گوشی ور برو و حسابی باهاش کار کن. بدنه گوشی رو خب نگاه کن به خصوص لبه ها زدگی و چیزی نداشته باشه. حتما هم فاکتور خرید بگیر و بگو تاریخ رو ذکر کنند و بگو تا 24 ساعت مشکلی داشت بر میگردونم. گوشی های جدید همه باید به anna اپدیت شده باشند. اگه هم نبود خودت میتونی با فلش انا رو نصب کنید.
دوستان تا ما خواستیم c6-01 رو بخریم قیمتش کشید بالای 300.کسی نمیدونه کی پایین می یاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)