تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 56

نام تاپيک: *** راهنمايي براي خريد قطعات كيس تا 2 ميليون تومان ***

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من باشم بی خیال اینترنت میشم تا حد اکثر زمانی که میتونم صبر کنم.
    کلا شما دستت باز هست بهتره دوتا هارد یک ترابایت بخری البته raid0 نه همینجوری نرمال وصل کنی اینجوری صداش کمتره.

2. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

ممنونم
    راستش من زياد تخصص تو ريزه كاري هاي اين كارت گرافيكا ندارم و در ضمن حرف شما براي ما سنده .
    شما خودتون بگيد از هر نظر بخواهيم در نظر بگيرم كراس فاير 6970 بهتره يا اس ال آي 580 ؟
    راستي توي مادربورهاي چيپست جديد اينتل 1155 sandy brige كدوم مادربورد از همه بهتر هست ميشه مدلش رو بگيد ؟
    خب از لحاظ قدرت و تسلیشن 580 بهتره ولی واقعا 1400 تومن برای VGA برای گیم به نظرم اصلا نمیارزه

همون طور که قبلن هم بهتون گفتم به صرفه ترین CF 6950 هست که خیلی قوی ظاهر شده و Scale معرکه ای (توی بررسی Tomshardware اکثرا نزدیک 2X بود ) داره...
    GTX 570 SLI هم خیلی خوب میشه...

4. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خب از لحاظ قدرت و تسلیشن 580 بهتره ولی واقعا 1400 تومن برای VGA برای گیم به نظرم اصلا نمیارزه

همون طور که قبلن هم بهتون گفتم به صرفه ترین CF 6950 هست که خیلی قوی ظاهر شده و Scale معرکه ای (توی بررسی Tomshardware اکثرا نزدیک 2X بود ) داره...
    GTX 570 SLI هم خیلی خوب میشه...
    نظرتون چيه يه دونه 580 بگيرم ببندم روي سيستم بعدا كه قيمتش اومد پايين و مناسب شد و منم پول دستم اومد يكي ديگه بگيرم sli كنم ؟
    Last edited by attaghi; 13-01-2011 at 21:14.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

نظرتون چيه يه دونه 580 بگيرم ببندم روي سيستم بعدا كه قيمتش اومد پايين و مناسب شد و منم پول دستم اومد يكي ديگه بگيرم sli كنم ؟
    در کل Dual کردن کارت رو میگن فاصله نندازید بهتره... ولی کار بدی نیست میشه...

و این رو هم به یاد داشته باشید: با 2 تا 460 میشه اکثر بازی ها رو روی FullHD با بیشترین تنظیمات اجرا کرد و شما با 2 تا 6950 یا 570 میتونید نهایت کارایی رو بگیرید و من نیازی به 2 تا 580 نمیبینم به هیچ عنوان.

باز تصمیم خودتونه من نظر شخصیمو دادم.

7. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این دوستانی که سوکت 1155 رو پیشنهاد میدن چه جوری میگن رو برداش 2 تا کارت بزارین چون چیپ p67 دو تا کارت رو با حالت 8x ساپورت میکنه حیف نیست 2 تا 6950 رو با 8x کراس کرد

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این دوستانی که سوکت 1155 رو پیشنهاد میدن چه جوری میگن رو برداش 2 تا کارت بزارین چون چیپ p67 دو تا کارت رو با حالت 8x ساپورت میکنه حیف نیست 2 تا 6950 رو با 8x کراس کرد
    سلام
    دوست عزيز يعني هيچ كدوم از مادربوردهاي اين سري 16x ندارن كه بشه دو تا كارت رو تو اين حالت 16x مثلا sli كرد ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چرا ندارن. دارن باید ببینی کدوما تو ایران میاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    اینم همه رقمه
    Last edited by mg_mahyar; 14-01-2011 at 19:35.

11. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز يعني هيچ كدوم از مادربوردهاي اين سري 16x ندارن كه بشه دو تا كارت رو تو اين حالت 16x مثلا sli كرد ؟
    چرا ندارن. دارن باید ببینی کدوما تو ایران میاد
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    اینم همه رقمه

در سوکت 1155 اینتل همانند سوکت 1156،کنترل درگاه PICe2.0 به عهده پردازنده قرار گرفته و این درگاه در کل دارای پهنای باند 16X خاهد بود. هنگامی که پردازنده همراه با چیپست P67 کار کند قادر خاهیم بود این پهنای باند را بین دو عدد درگاه با سرعت 8X تقسیم کنیم.
    خدمت اون کاربر محترم هم عرض کنم که نخیر هیچ کدام از مادربردهای این سوکت دو کارت گرافیک را در سرعت 16X پشتیبانی نمیکنند و این مساله ناشی از معماری اینتل است نه شرکتهای تولید کننده مادربرد.

13. این کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در سوکت 1155 اینتل همانند سوکت 1156،کنترل درگاه PICe2.0 به عهده پردازنده قرار گرفته و این درگاه در کل دارای پهنای باند 16X خاهد بود. هنگامی که پردازنده همراه با چیپست P67 کار کند قادر خاهیم بود این پهنای باند را بین دو عدد درگاه با سرعت 8X تقسیم کنیم.
    خدمت اون کاربر محترم هم عرض کنم که نخیر هیچ کدام از مادربردهای این سوکت دو کارت گرافیک را در سرعت 16X پشتیبانی نمیکنند و این مساله ناشی از معماری اینتل است نه شرکتهای تولید کننده مادربرد.
    ممنونم دوست عزيز
    الان تو مادربوردهاي سوكت 1366 قابليت اين هست كه دو تا كارت گرافيك رو روي سرعت 16x ببنديم يا خير ؟
    (اون وقت در سوكت 1155 بخواهيم يه كارت گرافيك روي روي 8x ببنديم و يكي رو روي 16x مشكلي پيش نمياد ؟)

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

الان تو مادربوردهاي سوكت 1366 قابليت اين هست كه دو تا كارت گرافيك رو روي سرعت 16x ببنديم يا خير ؟
    بعله

(اون وقت در سوكت 1155 بخواهيم يه كارت گرافيك روي روي 8x ببنديم و يكي رو روي 16x مشكلي پيش نمياد ؟)
    آخه این کار ممکن نیست که مشکل پیش بیاد یا نیاد. در کل 16X سرعت داری که رو P67 امکان تقسیمش بین چند درگاه هست، البته سرعت 8X تو PCIe2.0 کم نیستا.

16. این کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •