تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین بازی سال 2010 کدام یکی از موارد زیر است؟

راي دهنده
238. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Assassin's Creed II

92 38.66%
  • DarkSiders

24 10.08%
  • Lara Croft and the Guardian of Light

2 0.84%
  • Mafia II

55 23.11%
  • Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

34 14.29%
  • Amnesia: The Dark Descent

4 1.68%
  • Blur

1 0.42%
  • F1 2010

1 0.42%
  • Need for Speed: Hot Pursuit

47 19.75%
  • Split/Second

16 6.72%
  • Super Meat Boy

11 4.62%
  • The Misadventures of P.B. Winterbottom

1 0.42%
  • Fallout: New Vegas

7 2.94%
  • Mass Effect 2

42 17.65%
  • Battlefield: Bad Company 2

39 16.39%
  • BioShock 2

9 3.78%
  • Call of Duty: Black Ops

117 49.16%
  • Metro 2033

21 8.82%
  • FIFA Soccer 11

42 17.65%
  • NBA 2K11

7 2.94%
  • Pro Evolution Soccer 2011

32 13.45%
  • Sid Meier's Civilization V

15 6.30%
  • Napoleon: Total War

4 1.68%
  • StarCraft II: Wings of Liberty

43 18.07%
  • Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising

3 1.26%
Multiple Choice Poll.
صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 74

نام تاپيک: Best Games of 2010 - Best PC Games

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سال قبل اخراجی های2 چند میلیار فروش کرد...به نظرت بهترین فیلم سال قبل بود؟؟؟؟؟
    .
    .
    قضیه اون فرق میکنه. جدای خیلی مسائلی که نمیشه اینجا مطرح کرد همه میدونن فروش اون بخاطر یه سری عوامل بود که دیگه هم عمرا انشالا تکرار نخواهد شد .
    این قضیه فروش جهانیه و مختص ایران نیست . تو ایران که اصلا کسی پول بالای بازی pc نمیده
    من فکر کنم بازیی که طیف وسیع تری از افراد رو به طرف خودش جلب کنه خب باید بهتر باشه، حالا ممکنه بعضی از دوستان این ایراد رو بگیرن که اون بازیی که اینطوریه آسونه و بچه ها هم میتونن بازی کنن. اینو کاملا قبول دارم ولی باید قبول کرد که یه قسمت زیادی از گیمرها همین آماتورها هستن.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

قضیه اون فرق میکنه. جدای خیلی مسائلی که نمیشه اینجا مطرح کرد همه میدونن فروش اون بخاطر یه سری عوامل بود که دیگه هم عمرا انشالا تکرار نخواهد شد .
    این قضیه فروش جهانیه و مختص ایران نیست . تو ایران که اصلا کسی پول بالای بازی pc نمیده
    من فکر کنم بازیی که طیف وسیع تری از افراد رو به طرف خودش جلب کنه خب باید بهتر باشه، حالا ممکنه بعضی از دوستان این ایراد رو بگیرن که اون بازیی که اینطوریه آسونه و بچه ها هم میتونن بازی کنن. اینو کاملا قبول دارم ولی باید قبول کرد که یه قسمت زیادی از گیمرها همین آماتورها هستن.
    نه اتفاقا .....
    اون مسایلی که واسه اون فیلم اتفاق افتاد یه جوراییشش هم داره واسه cod اتفاق میافته.........تبلیغات.......آسون پسندبودن........نوب بودن ........ .

کنسول wii که بازیهاش خیلی بچه گانه تر طیف بیشتری طرفدار از کنسولهای دگیه داره علتشم اینه که چون همه (از پدربزرگا گرفته تا بچه های 2 ساله) میتونن بازیش کنن در نتیجه این همه فروش می کنه ولی بازیهای wii از لحاظ فنی و ارزشی از خیلی از بازیای کنسولهای دیگه یا pc پایین هستن......... .

cod شده دقیقا یه بازی عامه پسند آسون که همه رو به سمتش جذب می کنه نه یه بازی سنگین وتکنیکی مثه halflife 2 یا 2cod که واقعا به خاطر ارزشهایی که داشتن و لیاقتشون بهترین بودن....... .
    البته اینم بگن cod bo بازی خیلی خوبی بود ولی دیگه بهترین سال نبود...... .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 09-01-2011 at 14:36.

3. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه نه نه با این موافق نیستم
    شما اومدید EC میانگین گیر رو با امتیازت مردمی گیم اسپات و ای جی ان مقایسه کردی این درست نیست
    با اینکه در کل با شما موافقم اما بهتره از پست خودم هم دفاع کنم
    Call of Duty : Black Ops در گیم اسپات :
    کریتیک 7.9 ( که کریتیک رویور ها هم همین کاربران گلد و لول بالای همین سایت هستن )
    ریدرز : 7.9
    اما EC : 9.0
    خب مشخصه اختلاف خیلی زیاده من ادعایی ندارم اما خب اگه بحث، بحثه انتخاب بهترین بازی ساله باید به اختلاف 7.9 و 9 حساس شد
    لازمم نیست آمار ای جی ان و بقیه رو بذارم چون فکر کنم اونام تو همین سطحه
    تازه بحث روی PC طرف اومده به COD داده 1
    میدونی چرا ؟ بخاطر اینکه آقا سیستمشون ضعیف بوده افت فریم داشته توجیه می کنه میگه COD4 و 6 همون MW2 روی همین سیستم من به خوبی اجرا می شدن
    فقط 10 تا شخص مثل ایشون پیدا بشه ....

آقا در کل حرفات صادقه و قابل قبول - من که نظرمو گفتم من هم مس افکت رو بازی کردم و هم استارکرافتو و هر دوتاش فوق العاده لذت بخش بودن اما بنا به دلایلی مثل تمایل و احساسات خودم بهترین بازی رو مس افکت 2 انتخاب کردم

موفق باشید
    خب دوست عزیز اون امتیاز metacritic یعنی میانگین امتیاز بازی از سایت های مختلف که اون امتیاز گیم اسپات هم در درونش قرار می گیره. به خاطر همین دیگه لازم نبوده اون امتیار رو هم اشاره کنم. در ضمن همین گیم اسپات که همچین امتیازی داده حتی اونو نامزد بهترین بازی سال نکرده ولی برای Reader's Choice نامزد شده که تنها 5 درصد رای اورده و استار کرفت 2 و مس افکت 2 هم به ترتیب 37 درصد و 31 درصد رای اوردن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توجه کنید این نظر سنجی آزاده و همه می تونن رای بدن! همین الان هر کی خواست می تونه اون جا رای بده...
    در مورد مس افکت 2 هم به نظرت احترام می ذارم و من خودمم اگه بخوام بهترین رو انتخاب کنم از بین اون و استارکرفت 2 یکی رو انتخاب می کنم. حتی اگه مس افکت 2 الان اول بود بیشتر این بحث هایی که الان هست پیش نمیومد

ميشه مطمئن بود كه هر كس سبك استراتژي حاليش ميشه و بازيش ميكنه صد در صد به استار كرفت 2 راي ميده، پس اگه 29 نفر بهش راي دادن حتما 29 نفر كامل بازيش كردن . اين به نظرت اينو نشون نميده كه طرفداراي سبك استراتژي از طرفداراي سبك شوتر كمترن؟!
    درسته طرفدارای اون توی ایران کمن ولی سطح آگاهی کلا خیلی پایینه
    مطمئنم هر کی استارکرفت 2 رو بازی کرده بود به اون رای میاد ولی حتی بعضی ها اصلا اونو نمی شناسن!!

سبك بازيها مشخص هستش و در صفحه اول هم طبقه بندي شدن، تو هر سبك هر بازي نسبت به گزينه هاي هم سبك خودش راي بيشتره بياره بهترين بازي اون سبك از ديد كاربران فروم هست و فكر نكنم نيازي به تاپيك جدا باشه.
    این ظاهر قضیه ست الان این جا یه بحث مطرحه
    هر بازی که توی سبکش بیشتر رای بیاره بهترین بازی اون سبک میشه این که درسته
    ولی وقتی میشه چند تا رای داد برای بهترین بازی سال مشکل به وجود میاد چون هر کسی مثلا 10 تا رای میده بعد مشخص نیست که منظورش از بهترین بازی سال کدوم بازیه. ممکنه اکثرا اعتقاد داشته باشن که cod بهترین شوتر ساله ولی از همونا شاید خیلی ها بهترین بازی سال رو یه بازی دیگه بدونن. الان رای اونا چه جوری جدا میشه؟!
    اگه یه تاپیک دیگه جدا فقط برای بهترین بازی سال بود و 10 گزینه گذاشته میشد و تنها یک رای میشد داد اونوقت نتیجه یکمی فرق می کرد و رقابت جدی تر بودش

البته اینم بگن cod bo بازی خیلی خوبی بود ولی دیگه بهترین سال نبود...... .
    نظر منم دقیقا همینه
    cod bo حداکثرش بهترین شوتر سال پی سی می تونه باشه ولی اصلا در حد بهترین بازی سال نبود
    پارسال هم که همه سایت dragon age رو بازی سال انتخاب کردن و از همه سایت با اختلاف اول شد ولی باز ما اینجا مسئله داشتیم
    فکر کنم احتمالا در صد سال آینده فرهنگ بازی در ایران هم به طور کامل بیاد!

پ.ن: بحث چه قدر طولانی شد
    Last edited by vahidgame; 09-01-2011 at 14:53.

5. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در ضمن درست نيست در كنار اينهايي كه فقط به cod راي ميدن به راي ساير دوستان حرفه اي هم بي احترامي كنيد
    داداش من به کسی بی احترامی نکردم...شما منظور و بد برداشت کردی احتمالآ!
    مثل اينكه يادت رفته تو ايران زندگي ميكني ، آخه چيه ايران مثل اونوره كه اوضاع گيمش هم مثل اونور باش
    خب منم حرفم اینه که این نظرسنجی فانی و بسیار آماتور هست بهتر بود اصلآ زده نمیشد چون هیچ بار مثبت و آموزنده ای نداره
    با اين شرايطي كه گفتم رتبه سوم استاركرفت 2 چندان رتبه بدي نيس
    مطمئنی همین سومی باقی میمونه؟!آمار رو نگاه کن کم کم مس افکت2 و مافیا 2 میان یه لبخند به کل نظر سنجی میزنن و ازش رد میشن.بعد استار کرفت میره رده 6 !دیگه واقعآ اونجا باید به کل نظر سنجی بخندیم
    اما وارکرافت بدردنخوره چرا چون باید یه کمی بیشتر روش وقت بذاری تا یاد بگیریش
    عجب....!دیگه شما بگی استار کرفت بدردنخور از این نظرسنجی انتظار بیشتری هم نمیره...اگر نصف کسانی که رای دادن به قضیه اینجوری نگاه کنن کل وجه گیمر بودن خودمون رو بردیم زیر سوال
    در نتیجه امتیاز تو ایران اهمیت نداره
    مراد اینو خوب اومدی....
    درسته طرفدارای اون توی ایران کمن ولی سطح آگاهی کلا خیلی پایینه
    مطمئنم هر کی استارکرفت 2 رو بازی کرده بود به اون رای میاد ولی حتی بعضی ها اصلا اونو نمی شناسن!!
    دقیقآ وحید جان...این نظر سنجی فقط نشون داد ما تا چه اندازه سطح آگاهیمون نسبت به بقیه پایین و مبتدیانه است..
    خدا میدونه کی قراره از حالت آنورمال در بیایم و با چشم باز واقعیت رو ببینیم...هیچوقت

+
    در آخر نظر من اینه که بهتر بود کاندیدهای انتخاب بازی خیلی کمتر از این بود
    10 کاندید از هر سبک خودش تا امتازهای الکی به بازیهای بی اساس داده نشه و طرف مجبوره به یکی از برترینها رای بده

7. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

توو یه کلام :

استارکرفت رای کم اورده چون استراتژیک باز کم داریم اما چیزی که پره شوتر باز

همین جا رای بگیرید خیلیا میگند ما اصلا به عمرمون استراتژی بازی نکردیم و اینو مطمئنم اگه بازی میکردند دیگه هیچ وقت این سبکو پایین نمیوردند

کال آف رای زیاد اورده چون همه بازی کردند یا همه مافیا بازی کردند مثله پیکان میمونه که همه سوار شدند هر کسیم یه بار دست تو موتورش کرده اما حالا یه بنزو کی میتونه تعمیر کنه ؟هیچ کس چون هر کسی نداشته و سیستمش آسون نیست

ماجرای کال آفو استارکرفتم همین ماجرای پیکانو بنزه

9. 6 کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

فکر کنم دلیل بیشتر رای آوردن COD از BC2 به خاطر اینه که BC2 قسمت داستانی ضعیفی داره نسبت به COD اما از نظر آنلاین یه سر و گردن بالاتره

حالا ناراحت نشو من بازی کردم بهش رای هم دادم : دی

11. 6 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

1. بازی سال : Mass Effect 2
    2. بهترین بازی اکشن ماجرایی : Assassin's Creed II
    3. بهترین بازی رانندگی : Need for Speed Hot Pursuit
    4. بهترین بازی پلتفرمر : .....
    5. بهترین بازی پازل : .....
    6. بهترین بازی نقش آفرینی : Mass Effect 2
    7. بهترین بازی شوتر : Bioshock 2
    8. بهترین بازی ورزشی : Fifa 11
    9. بهترین بازی استراتژی : Sid Meier's Civilization
    10. بهترین داستان : Mafia 2
    11. بهترین گرافیک : Metro 2033
    12. بهترین موزیک : Assassins Creed II
    13. بهترین صدا گذاری : Call of Duty Black OPS

13. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

من از لیست بازیهای بالا 5 تاشم بازی نکردم اما چون cod 7 رو بازی کردم مطمئنم بهترین بازی سال نبوده! بازی که انتظارها رو بر اورده نکرد چطور بهترین بازی شده؟!..

15. 4 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از لیست بازیهای بالا 5 تاشم بازی نکردم اما چون cod 7 رو بازی کردم مطمئنم بهترین بازی سال نبوده! بازی که انتظارها رو بر اورده نکرد چطور بهترین بازی شده؟!..
    شما کاملآ این 2 صفحه آخر تاپیک رو بخون دلیلش معلوم میشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستانی که مایل هستند بحث رو بازتر کنیم حتما به اینجا یه سری بزنن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اونجا مفصل درموردش بحث میکنیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •