خب اداره پست زحمت کشید بعد 10 روز اورد بازی رو
نسخه اسپیکیال اتیشنشو خریدم + موتور استورم اپیکالیپسو
و کیلزون 3
کدهای dlc هاش هم داره در اینده برای گرفتشون قابش اینا هم نفهمیدم چوبیه یا فلزی
باکس شات بازی رو نپسندیدم ولی این مدل اسپیکیالش واسم انگار مثل شکولات میمونه
+
2 ساعت از گیم پلی رو تجربه کردم فضای بازی خیلی سنگینه ادم احساس میکنه الان خفه میشه
گرافیکش از به کیلزون نمیرسه ولی بهترین گرافیک رو داره بافت ها زیبا انمیشن ها بسیار زیبا
مورد منفی همون بسته های سلامتیش هستش عادت کردیم تو شوتر های اول شخص دیگه جان اتوماتیک برگرده
ولی یه جایی بود دو خط جانم مونده بود بسته سلامتی هم اون طرف جاده بود جان فشان رفتم جلو در بین راه جان به جان افرین تسلیم کردم
+
سیستم اپدیت سلاح هاش خیلی خوبه
+
یه مدل سیستم محافظ نیز مثل بازی هیلو جلو دشمنا میاد که باید اونارو با نارجک از بین برد
و این که هنوز بازی شروع نشده یدونه باس فایت گنده پرید جلومون.
توضیحات به مرور و انلاینش هم بازی رو تموم کن میام
+
یه توضیحی من بدم در مورد این اداره پست
من چند سال پیش که بازی Resident evil 0 روی کنسول گیم کوب منتشر شده بود اورجنالشو تو ایران نیافتم از کانادا سفارششو دادم اونجا بهم گفتن که بازی 3 روز دیگه تو تهرانهو از اونجا هم نهایتش دو روز دیگه میرسه دستم
خلاصه من گذاشتم 1 هفته گذشت یه 10 روز گذشت خبری نشد صبر گردم روز دوازدهم زنگ زدم تحویلداریو اینا گفتم که چنین بسته ای نیومده گفتن نه فرداش زنگ زدم کاناده گفتم که اقا بازی هنوز نرسیه گفتن که فردا زنگ بزن فرداش زنگ زدم گفتن که پول بازی رو + پول پستی که داده بودم رو ریختن به حسابم در واقع پول رو برگردوندند
یک سال بعد دیدم زنگ زدن گفتن اقای فلانی شما یه بسته دارید بیا ببر ..معلوم نبود بازی کجا گمو گور شده بود که این پست های ما معطل بودن اونم یک سال