تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 61

نام تاپيک: میخوام نمایندگی یک برند معروف پوشاک رو بگیرم شما چی پیشنهاد میکنین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

برای برند های مطرح مثل گوچی ، نینا ریچی ، آرمانی ، دایزل و . . . به فکر نمایندگی نباش !!! هم جا رو میان چک می کنند که اصلا کوچیک یا موقعیت خوبی نداشته باشه تایید نمیشه و هم اینکه برای دفعات اول که همگی هم نقدی هستن شما باید 10 برابر سرمایه ات خرید کنی !!

برای برند های پایین تر ولی معتبر میتونی اقدام کنی مثلا همون CANCEL یا Energy یا . . . بشخصه خودم و بسیاری از دوستانم از این سری برند ها خرید می کنیم که هم قیمت مناسب تری دارن و هم کیفیت کاملا مناسب و بهتری نسبت به کارهای ریمارک برند های معتبر تر .

پیشنهاد دیگه ای که میدم اینه که کلن نمایندگی نگیری ... از هر برندی محصولات خوبش رو بیار و یک اسم کلاسیک هم برای فروشگاهت انتخاب کن . دکوراسیون هم زیاد خرج نکن و اصلا شلوغ نکن محیط رو . فقط حفظ جنبه کلاسیک و منظم کار مهمه . بزرگ بودن محیط کمک بسیاری می کنه اگر جنس هات هم کافی باشند البته .

موفق باشی .

2. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

از هر برندی محصولات خوبش رو بیار
    منظورت ریمارکشونه؟؟خود جنس اصل رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟ریمارک هاشو چطور؟؟ادرسی چیزی داری؟

یک اسم کلاسیک هم برای فروشگاهت انتخاب کن
    در این زمینه هم دوستان خواهشا نظر بدن! خود کلاسیک چطوره؟

دکوراسیون هم زیاد خرج نکن و اصلا شلوغ نکن محیط رو . فقط حفظ جنبه کلاسیک و منظم کار مهمه
    این که گفتی رو یه توضیح میدی؟عکسی چیزی از دکور داری که بهم کمک کنه؟راستش من یه دکور دیدم توی پاسداران رو به روی پمپ بنزین مال گوچی بود از اون خیلی خوشم امد!حالا بازم کمک کنین

ب رگ بودن محیط کمک بسیاری می کنه اگر جنس هات هم کافی باشند البته .
    والا این جای ما حدود 36 متره! فکر کنم خیلی خوب باشه و به شکل مستطیل هم هست.خوبه؟

خب راستش مسعود جان شما حرف دل منو زدید
    من توی این مدته از گرفتن نمایندگی تا حدود زیادی منصرف شدم و به این فکر افتادم که به قول شما از هر برند کارای خوبشو بیارم ولی چون مبتدی هستم میخواستم از شما و دیگر دوستان بپرسم که ایا جایی هست که جنس های با کیفیت مارکهایی مثل chanel gucci fendi guess و برندهای دیگه رو بیاره که ما هم از کیفیت خوب جنسمون خاطر جمع باشیم هم سر از کارمون در بیاریم که قراره از کی و کجا جنس بیاریم!

ممنون میشم که جوابمو بدین!

در ضمن طبق تصمیمی که گرفته شد قراره که فروشگاه کیف و کفش و روسری زنونه بزنیم!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

- من کلا از ریمارک خوشم نمیاد !! البته کارای خوبی هم هست ولی خوب اوریجینال بخر ولی با برند متوسط . البته خود دانی ...
    اجناس اصل رو هم از نمایندگی های فروش ( نه دفتر مرکزی ) به قیمت کمی بالاتر از خرید خودشون بصورت عمده و هم از خارج از کشور می تونی تهیه کنی . خیر آدرس ندارم بصورت موردی اما خوب کلیت قضیه همینی هستش که گفتم .

- برای اسم ، "کلاسیک" هم اسم خوبی هستش . بسته به سلیقه و نظر شما داره دیگه . اگر به بنده باشه در اولویت اول از اسم های کلاسیک ایتالیایی یا حتی اسپانیایی استفاده می کنم مثلا Fellini یا EL Mundo یا ... غیر از این مورد هم که موارد تک و زیبا زیاد هستند .
    برای سردر فروشگاه هم پیشنهاد میدم کار رو یک دست سفید وساده و با نوشته های مشکی خالص و برجسته کار کنی یا بلعکس بسته به محیط اطراف فروشگاه و سلیقه ی خودت . حتما هم نور خوبی داشته باشه ...

- برای دکوراسیون که مورد برای دیدن توی نت زیاد هستش ... چیزی که من چندین بار تا حالا اجرا کردم و هم خودم کاملا راضی بودم برای مواردی که برای خودم بوده و هم دوستانم که برای اونها طراحی کردم ، دکوراسیون کاملا ساده هستش . رنگ های مرتبط و بسته به کار سرد یا گرم . یک قهوه جوش رو هم در محل مناسبی که برای نشستن مشتری در نظر گرفتی بزار !! بنده که تست کردم و علیرغم مخالفت های دیگران نتیجه فوق العاده ای گرفتم ! نورپردازی هم باز بسته به کار نقطه ای یا کلی . برای روسری و کیف و کفش من نورپردازی نقطه ای رو ترجیح میدم شدیدا .

- 36 متر کافیه برای کیف و کفش و روسری ...

موفق باشی .

5. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بنظرم چند تا برند ورزشی بگیر: puma.nike.adidas.Reebok.Uhlsport.Umbro.Lotto.Diadora

7. این کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ارشاد به اسم مغازه گیر نمیده؟؟اخه شنیدم باید پارسی پارسی باشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام نمايندگي لباسو بيخيال برو fast foodبزن با درامد زيادش حال كن

10. این کاربر از chichaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم موافقم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

فست فود؟؟ اخ اخ اخ!

من خودم اصلا رابطه خوبی با فست فود ندارم و تصمیمم برای کیف و کفش جدیه!

خواهشا مرتبت کمک کنین

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

ارشاد به اسم مغازه گیر نمیده؟؟اخه شنیدم باید پارسی پارسی باشه!
    دوستان ... ایشون میخواد فروشگاه پوشاک بزنه ... پیشنهاد بی ربط چرا میدید ؟!؟

برای اسم حتما نیاز هستش که پارسی نوشته بشه !! یعنی روی تابلو ، بنر ، استند یا بیلبورد مربوط به فرشگاه حتما باید اسم اصلی که بزرگتر نوشته میشه بصورت فارسی باشه نه اینکه الزاما کلمه مورد استفاده هم فارسی باشه !!
    پایین اسم اصلی یا کنارش هم میشه اسم انگلیسی رو نوشت .

14. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

!پس خود کلمه میتونه اصالتا لاتین باشه ولی باید روی مغازه به صورت فارسی نوشته بشه! درست فهمیدم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •