بازیش خیلی جالبه .. و بسیار سخت .. من بایه بدبختی 20تا مرحله ی اولش رو رد کردم رسیدم به غول اولیش .. دیگه خیـــــــــلی سخت شدهنمیشه ردش کرد!!
بازیش خیلی جالبه .. و بسیار سخت .. من بایه بدبختی 20تا مرحله ی اولش رو رد کردم رسیدم به غول اولیش .. دیگه خیـــــــــلی سخت شدهنمیشه ردش کرد!!
حالا تازه اولاشه شما برسيد به مراحل و غول هاي بعد اون غول اوليه به كلي يادتون ميره!![]()
Last edited by Leon-117; 29-12-2010 at 12:52.
مخصوصا باس آخریحالا تازه اولاشه شما برسيد به مراحل و غول هاي بعد اون غول اوليه به كلي يادتون ميره!
هر وقت یادم میاد میمونم چطوری ردش کردم
راستی یه کاراکتر باز کردم از بازی هالف لایف بود... اون جونوار که میپریدن رو سر آدم از اونا بود ...
اون باس اولی که در مقابل مراحل بعدی بازی هیچی حساب نمیشه!
راستی کسی این مراحل Dark World رو هم میره؟
بعضی هاش وحشتناک سخته! هر کی بتونه بره واقعا دیگه استاد بازی شده![]()
واقعا بازي به شدت عالي طراحي شده
فوق العاده سرگرم كننده و خلاقانست
ضرب و ريتم بازي هم عاليه
موزيك هاش محشره واقعا
من forest رو تمام كردم اون boss اخر بازي موزيكش واقعا زيبا بود و همچنين بعدش كه موزيك اروم داشت عالي بود
بازي به شدت اعصاب و روان ميخواد و سخته
من ديگه از hospital به علت كمبود وقت و مهمتر از اون نداشتن حوصله و اون اعصاب سال 42 و دوران جواني رفتم تو كار trainer![]()
پدارم نا امیدمون کردیمن ديگه از hospital به علت كمبود وقت و مهمتر از اون نداشتن حوصله و اون اعصاب سال 42 و دوران جواني رفتم تو كار trainer
اوج ظرافت های بازی تو چپترهای بعدی هست... مخصوصا چپتر جهنم و بعد از اون
چپتر اول رو 100 درصد کردم... چپتر دومی هم 70 درصد شده... ببینم میشه بازی رو 100 درصد کرد ولی فکر نکنم بشهراستی کسی این مراحل Dark World رو هم میره؟
بعضی هاش وحشتناک سخته! هر کی بتونه بره واقعا دیگه استاد بازی شده
اره مسعود ظرافت رو خوب اومدي
الان كه پستت رو ديدم دچار تحول شدم disable كردم ولي بعيد ميدونم enable نكنم دوباره![]()
اينجاست كه ميگن خيلي ها درك درستي از مفهموم videogame ندارن و فقط hit and run تو كلشونه با گرافيك هاي چرم مانند و قهوه اي رنگ سنگين
comment هاي اخر اعضاي gamespot جالبه
چند نمونش :
داده 2.5 بعدش نوشته :
9.5
for this game ? LOLداده 3 نوشته :
There are hundreds of mobile games that play and look betterالبته 9.5 و 10 هم زياد داشتهيكي ديگه هم داده 1 نوشته :
The Nintendo is dead. Get over it.
واقعا موزیکش دلچسبه//////انگشتم خشک شد رو کیبورد
بازی کنار
موزیک فوق العادست
یاده دوران کودکی و بازیهای میکرو افتادم سره موزیک بازی
اما جدا بدجور با اعصاب بازی میکنه این بازی ! قلب من که هی تند میزنه بعضی جاها![]()
مثل بازی WORLD OF GOO من رو بدجور جذب کرده .... ایخس باخس بیچاره 1 ماه هست داره خاک میخوره با اینکه کلی بازیه نکرده دارم
اینجور بازیها جدیدا به من بیشتر میچسبهبازم داشتین معرفی کنین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)