دوست عزیز این برنامه خیلی دستتو میبنده باید همون ورژنی رو دانلود کنی که نرم افزار گفته بقیه جواب نمیده از همین روشی که تو تاپیک گفته شده استفاده کن
دوست عزیز این برنامه خیلی دستتو میبنده باید همون ورژنی رو دانلود کنی که نرم افزار گفته بقیه جواب نمیده از همین روشی که تو تاپیک گفته شده استفاده کن
مرسی ممنون .
چیزایی که گفته شد حتما استفاده می کنم .
این نرم افزارم گفتم یاد بگیرم . باهاش جلو رفتم و جالب بود . پس مشکلش همونی بوده که شما گفتی .
ممنون
سلام ممنون از پستتون و زحمت هایی که کشیدین.
اول ازتون خواهش میکنم که آموزش کامل برنامه grub for dos رو بصورت سطح پایین بذارید.
نرم افزار grub for dos رو هم لطفا آپلود کنید ممنونتون میشم.
کاری که من میخام انجام بدم به این شکل هست:
1. windows 7
2. windows xp
3. acronis
4. hirens boot15
5. linux ubunto
و.......
ولی اصلی ها همون 5 موردی هست که گفتم.
لازم به ذکره که میخام این بوت رو از فلش اجرا کنم قابلت بوت از فلش رو داشته باشه.
ازتون کمال تشکرو دارم.
منتظرم.
Last edited by ghalbehamed; 06-02-2012 at 21:10.
سلام دوستان
والا من درگیر بوت چندگانه هستم و هرکاری میکنم نمیتونم ویندوز 7 و 8.1 رو روی فلش بریزم و فقط یکیش رو بوت میکنه اونم خراب ینی مثلآ میزنم ویندوز 8 رو نصب کنه مرحله اول میاد و میزنه Windows 8
ولی وقتی زبان رو انتخاب میکنی و Next میزنی باید بره اون مرحله ای که Edition ویندوز 8.1 رو انتخاب کنی اشتباهی میگه Edition ویندوز 7 رو انتخاب کن!!!!
میخواستم ببینم کسی راهی پیدا کرده واسه این
با Yumi , XBoots , امتحان کردم ولی نشد که نشد فقط اگه کسی انجامش داده دقیقآ بگه که از چه گذینه ای اینکارو کرده مثلآ تو Yumi برای ویندوز XP,7,8 یه گذینه وجود داره
و توی XBoots فقط برای ویندوز 7 گذینه داره و برای 8 نداره که باید حالت ISO رو انتخاب کرد
من میخوام ویندوز 7 و 8.1 و Hiren BootCD رو باهم داشته باشم چندین بار امتحان کردم ولی نشد که نشد ولی Hiren BootCD درست کار میکنه
ظاهرآ آگه یکی از ویندوزها XP باشه مشکلی نیست اما 7 و 8.1 رو نمیشه همراه هم داشت
در ضمن برای ویندوز 7 حتمآ باید فلش رو NTFS کرد تا اون فایل بالای 4 گیگ کپی بشه
اگه کسی اینکارو انجام داده ما رو هم راهنمایی کنه ممنونت میشم
اگه پیام خصوصی هم بذارید و شمارتونو بدید تماس میگیرم که راهنمایی بفرمایید
مرسی دوستان عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)