نویدی این مال دیروزه دیگه همچی قدیمی نیست : دی
نویدی این مال دیروزه دیگه همچی قدیمی نیست : دی
کاری به تریلر ندارم اما کلا تاحالا 50تا تریلر ازین پیست اومده البته عجیب هم نیست فقط همین پیست تا الان نشون داده شده . با 3 تا ماشین یکی همین بود یکی Ferrari و Subaro اما کلا دستت درد نکنه : دی
واااااای دارم دیوانه میشم !!!!
این عکسا چی دارن میگن ؟؟؟
اون M5 خیلیداغونم کرد !
حیف که با G25 که ویل حرفه ای هست سازگار نیست !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیمان ، این عکسها از محیط داخل بازیه؟یعنی انقدر گرافیکش غوله؟یا فقط یه عکسه؟
بخش Photo Mode بازیه............پیمان ، این عکسها از محیط داخل بازیه؟یعنی انقدر گرافیکش غوله؟یا فقط یه عکسه؟
خب فوتو بازی هم این گیمه! فقط مثلا میشه سرعت رو بیشتر کنه تا تصویر کشیده تر و بلور تر بشه... یا فوتوشاپ که درست نکردن!
اتفاقا توی E3 می گفت که ما می خواستیم بازیو گسترده کنیم و قابلیت کینکت رو در این نسخه بهش اضافه کنیم ، ولی با یک سری دستکاری به طور غیر منتظره ای گرافیک بازی هم بیشتر کردیم و از این حرفا...
درضمن آنلاین بازی هم خیلی قشنگ شده! اگه فقط شد یک آرتیکلی در بارش خودنده بودمو ترجمه می کنم...
من که نتونستم از FM دور بمونم رفتم دوباره دارم شماره 2رو بازی میکنم تا FM4 بیاد : دی
اینجا هم تصاویر دیری از بازی رو میتونین مشاهده کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب رنگی داره نورپردازیو یا خدا
Last edited by resident_evil; 04-08-2011 at 20:21.
نوید 3 رو چی کار کردی؟!من که نتونستم از FM دور بمونم رفتم دوباره دارم شماره 2رو بازی میکنم تا FM4 بیاد : دی![]()
این ویدئوی جدید رو ببنید خیلی جالبه... تیم سازنده رو نشون میده که رفتن سمت آلپ تا محیط و مسیر های زیبای اونجا رو وارد بازی کنن و چگونگی این کار هم توضیح داده میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)