به نظر من اگر مشکل بودجه ندارن و سیستمشون هم جای کار نداره خرید ssd صلاح هست.
به نظر من اگر مشکل بودجه ندارن و سیستمشون هم جای کار نداره خرید ssd صلاح هست.
می تونم سیستم عامل رو تو SSD نصب کنم و بقیه ی چیزا رو رو هارد
این طوری سرعت ویندوز تو اجرای دستور ها بالا نمیره ؟
باید همین کارو کنین.
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
سرعت هم بالا میره.
+ نرم افزار هایی رو که باهاش زیاد کار می کنید ...می تونم سیستم عامل رو تو SSD نصب کنم و بقیه ی چیزا رو رو هارد
درسته که سرعت خوبی داره ولی ارزش خرید نداره چون قیمت بالایی داره ایشون با این پول میتونن رو سیستمشون سرمایه گذاری کنن تا خرید فقط یه SSD
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
یعنی شما هارد معمولی هم داشته باشن نمیتونید گیم بزنین؟
بالا هم گفتم ... بستگی به خودشون داره ...درسته که سرعت خوبی داره ولی ارزش خرید نداره چون قیمت بالایی داره ایشون با این پول میتونن رو سیستمشون سرمایه گذاری کنن تا خرید فقط یه SSD
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
من هم چین چیزی گفتم ؟گفتم سرعت لود بالا می ره و توی اجرا ی بازی هم کمی کمک می کنه که سریعتر اجرا شه ...یعنی شما هارد معمولی هم داشته باشن نمیتونید گیم بزنین؟
بیشتر رم تو این قضیه تاثیر داره تا هارد
اگر هم باشه قابل چشم پوشیه
تو برنامه های سنگین معمولا از شرط تو برنامه نویسی استفاده می شه که cpu usage بالا نره و توی رم شرط ها ذخیره می شن ... اینم توضیح کامل من ( من هم گفتم کمی نه )بیشتر رم تو این قضیه تاثیر داره تا هارد
به هر حال هارد اونطوری که فکر میکنی تو بازی تاثیر نداره مثل رم
البته بی تاثیر هم نیست چون هارد هم کم سرعت باشه تو سرعت بازی و لودش تاثیر میذاره ولی برای یه هارد sataII که 7200 هست دیگه لازم نیست یه SSD بگیری که یکم سرعت بهتر بشه
چون این تفاوتو خودم دیدم که دارم میگم
یه SSD چهل گبگ در حدود 100 تومنه
شما بهم پیشنهاد میدین با این پول رم سیستمو زیاد کنم ( تو بازی و تبیدیل فیلم بیشتر از SSD به درد می خوره )
و یه هارد SATA 3 مثل WD Caviar Black بگیرم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)