یعنی این سیستم با لپ تاپ(lenovo y560) قبل قیاس نیست دیگه؟
میدونید چرا می پرسم ، چون می بینم تقریبا کانفیگ سیستم های پیشنهادی شما و دوستان با لنوو در یه حده!؟!؟!
یعنی این سیستم با لپ تاپ(lenovo y560) قبل قیاس نیست دیگه؟
میدونید چرا می پرسم ، چون می بینم تقریبا کانفیگ سیستم های پیشنهادی شما و دوستان با لنوو در یه حده!؟!؟!
100% یه شش هسته ایی هست دوست من!یعنی این سیستم با لپ تاپ(lenovo y560) قبل قیاس نیست دیگه؟
هزار برابر فرق می کنه ... چی مشترک هست ؟میدونید چرا می پرسم ، چون می بینم تقریبا کانفیگ سیستم های پیشنهادی شما و دوستان با لنوو در یه حده!؟!؟!
خوب ، ممنون
حالا چندتا سوال دارم
در مورد cpu و vga یکم بالا پایین این موردا بهترینن دیگه؟نه؟(مخصوصا cpu)
حالا این چیزی که فرمودین فکر کنم حدود 750 بشه، تو مایه های کمتر از این قیمت خیلی ضعیفتر میشن نسبت به این مورد؟(منظورم اینه که اگه خیلی فرق نداشته باشن خوب بودجه کمتری صرف کنم، درکل یعنی بهترین انتخاب باشه دیگه)
این مادربرد biostar هست؟چون قیمتش حدود 70 هست نه 85
a770e3
سیستمی که بهتون پیشنهاد شده عالیه و هیچ عیبی نداره
به نظرم همینو تهیه کنید ...cpu:AMD x6 1055t=200
mb:Biostar 770E3=85
ram:KingMax 4gb 1333 cl9=80
vga:Zotac GTX 460 768mb=230
hdd:Seaget 500gb 7200.12 prm=45
odd:Hp 1270i=25
power:Antec ea650=60
case:perfect=20
m&k=15
speak=15
monitor:lg 2253tq=200
985
کلا برم سراغ cpu از amd یا intel ؟چرا؟
راستی این x6 که گفتین 200 تومنه مثه اینکه x4 100 تومنه ، به نظرتون خیلی ضعیفتره نسبت به x6 ؟ارزش 100تومن زیادتر بودن رو داره؟
AMD . چون برای کاربرد و بودجه شما بهتر جواب میده (مخصوصا 6X)کلا برم سراغ cpu از amd یا intel ؟چرا؟
قوی ترین X4 توی ایران 965 هست که 180 قیمت داره ... X4 100 تومنی هم هست اما از سری Athlon ... به نظر من روی X6 مانور بدین نتیجه خیلی بهتری میگیرین ...راستی این x6 که گفتین 200 تومنه مثه اینکه x4 100 تومنه ، به نظرتون خیلی ضعیفتره نسبت به x6 ؟ارزش 100تومن زیادتر بودن رو داره؟
سلام دوستان گل.
با عرض پوزش من میخام سوالم و در خواست راهنماییمو واسه خرید کیس دوباره خدمت شما مطرح کنم.
قبلا که راهنمایی کرده بودید خیلی کمکم کرد و تا پای خرید رفتم ولی کلاسهای کارگاه کامپیوتر تشکیل نشد و من هم که میخاستم برم واسه کلاس تری دی مکس نرفتم چون بحث تحویلهای آخر ترم پیش اومد و سرم خیلی شلوغ بود،پس اول ازتون معذرت میخام که اونقدر کمک کردید ولی من الان دارم دوباره می پرسم ازتون!
این روزا که به فکر خرید جدی افتادم یکی از آشنایان گفت تو که میخای کیس و مانیتور بخری بیا لپ تاپ بگیر چون قیمتاش خیلی اومده پایین،منم چون رو سیستم قاطع بودم گفتم هرجور هم که باشه کیفیت و سرعت و قدرت پردازش سیستم واسه کارهایی مثل مکس خیلی بهتر از نوت بوکه.نظر شما چیه که به جای 700 800 تومن پول دادن بخاطر کیس و مانیتور بیام این پولو یا کمی بیشتر رو بدم پای لپ تاپ؟(میدونم اینجا واسه مشاوره سیستمه ولی چون منظور مقایسه این دوتا بود هرکجا بین اینجا و بخش مشاوره خرید لپ تاپ مینوشتم بحث این بود که اینجا مکان این سوال نیست!)
اگه فکر میکنید که هنوزم بهتره که رو کیس تمرکز کنم لطفا یه راهنمایی همه جانبه بکنید که مثلا با 700 800 تومن چه کیس و مانیتوری ببندم و بگیرم بهتر و به صرفه تره(کمتر از این قیمت هم بود که چه بهتر)؟و اون موردهایی که بالا فرمودید که حدود 1تومن میشد با مانیتور الان فرقی هم کرده؟
و سوال آخرم هم اینه که الان که نزدیک عیده وقت خوبی واسه خرید هست یا بهتره که بعد از عید به فکرش باشم،چون می تونم تا بعد از عید صبر کنم.ولی اگه بعد عید قیمتها بهتره لطفا بفرمایید که تقریبا چه تاریخی بعد از عید؟
ببخشید که اینقدر اذیت کردم و سوال کردم
متشکرم از لطفتون
دوستان کسی نبود کمک کنه؟
حالا ک به عید رسیدیم(عیدتون هم پیشاپیش مبارک)ولی واسه بعد عید چه کار کنم؟
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)