تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 49 از 49

نام تاپيک: راهنمايي در مورد سيستم براي حد اقل 3d max و photo shop و auto cad ؟؟؟؟

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

این سیستم یه هیچ وجه شما رو تو گیم و اتوکد و... زمین نمی زاره ...(و100% بهتر از لب تاپ هست )
    cpu:AMD x6 1055t=200
    mb:Biostar 770E3=85
    ram:KingMax 4gb 1333 cl9=80
    vga:Zotac GTX 460 768mb=230
    hdd:Seaget 500gb 7200.12 prm=45
    odd:Hp 1270i=25
    power:Antec ea650=60
    case:perfect=20
    m&k=15
    speak=15
    monitor:lg 2253tq=200
    985
    یعنی این سیستم با لپ تاپ(lenovo y560) قبل قیاس نیست دیگه؟
    میدونید چرا می پرسم ، چون می بینم تقریبا کانفیگ سیستم های پیشنهادی شما و دوستان با لنوو در یه حده!؟!؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یعنی این سیستم با لپ تاپ(lenovo y560) قبل قیاس نیست دیگه؟
    100% یه شش هسته ایی هست دوست من!
    میدونید چرا می پرسم ، چون می بینم تقریبا کانفیگ سیستم های پیشنهادی شما و دوستان با لنوو در یه حده!؟!؟!
    هزار برابر فرق می کنه ... چی مشترک هست ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

100% یه شش هسته ایی هست دوست من!

هزار برابر فرق می کنه ... چی مشترک هست ؟
    خوب ، ممنون
    حالا چندتا سوال دارم
    در مورد cpu و vga یکم بالا پایین این موردا بهترینن دیگه؟نه؟(مخصوصا cpu)
    حالا این چیزی که فرمودین فکر کنم حدود 750 بشه، تو مایه های کمتر از این قیمت خیلی ضعیفتر میشن نسبت به این مورد؟(منظورم اینه که اگه خیلی فرق نداشته باشن خوب بودجه کمتری صرف کنم، درکل یعنی بهترین انتخاب باشه دیگه)

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این سیستم یه هیچ وجه شما رو تو گیم و اتوکد و... زمین نمی زاره ...(و100% بهتر از لب تاپ هست )
    m&k=15
    speak=15
    985
    این مادربرد biostar هست؟چون قیمتش حدود 70 هست نه 85
    a770e3

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سیستمی که بهتون پیشنهاد شده عالیه و هیچ عیبی نداره

m&k=15
    speak=15
    985
    به نظرم همینو تهیه کنید ...

تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

خوب ، ممنون
    حالا چندتا سوال دارم
    در مورد cpu و vga یکم بالا پایین این موردا بهترینن دیگه؟نه؟(مخصوصا cpu)
    حالا این چیزی که فرمودین فکر کنم حدود 750 بشه، تو مایه های کمتر از این قیمت خیلی ضعیفتر میشن نسبت به این مورد؟(منظورم اینه که اگه خیلی فرق نداشته باشن خوب بودجه کمتری صرف کنم، درکل یعنی بهترین انتخاب باشه دیگه)
    کلا برم سراغ cpu از amd یا intel ؟چرا؟
    راستی این x6 که گفتین 200 تومنه مثه اینکه x4 100 تومنه ، به نظرتون خیلی ضعیفتره نسبت به x6 ؟ارزش 100تومن زیادتر بودن رو داره؟

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

کلا برم سراغ cpu از amd یا intel ؟چرا؟
    AMD . چون برای کاربرد و بودجه شما بهتر جواب میده (مخصوصا 6X)

راستی این x6 که گفتین 200 تومنه مثه اینکه x4 100 تومنه ، به نظرتون خیلی ضعیفتره نسبت به x6 ؟ارزش 100تومن زیادتر بودن رو داره؟
    قوی ترین X4 توی ایران 965 هست که 180 قیمت داره ... X4 100 تومنی هم هست اما از سری Athlon ... به نظر من روی X6 مانور بدین نتیجه خیلی بهتری میگیرین ...

تاريخ عضويت
    Oct 2008

14

سلام دوستان گل.
    با عرض پوزش من میخام سوالم و در خواست راهنماییمو واسه خرید کیس دوباره خدمت شما مطرح کنم.
    قبلا که راهنمایی کرده بودید خیلی کمکم کرد و تا پای خرید رفتم ولی کلاسهای کارگاه کامپیوتر تشکیل نشد و من هم که میخاستم برم واسه کلاس تری دی مکس نرفتم چون بحث تحویلهای آخر ترم پیش اومد و سرم خیلی شلوغ بود،پس اول ازتون معذرت میخام که اونقدر کمک کردید ولی من الان دارم دوباره می پرسم ازتون!
    این روزا که به فکر خرید جدی افتادم یکی از آشنایان گفت تو که میخای کیس و مانیتور بخری بیا لپ تاپ بگیر چون قیمتاش خیلی اومده پایین،منم چون رو سیستم قاطع بودم گفتم هرجور هم که باشه کیفیت و سرعت و قدرت پردازش سیستم واسه کارهایی مثل مکس خیلی بهتر از نوت بوکه.نظر شما چیه که به جای 700 800 تومن پول دادن بخاطر کیس و مانیتور بیام این پولو یا کمی بیشتر رو بدم پای لپ تاپ؟(میدونم اینجا واسه مشاوره سیستمه ولی چون منظور مقایسه این دوتا بود هرکجا بین اینجا و بخش مشاوره خرید لپ تاپ مینوشتم بحث این بود که اینجا مکان این سوال نیست!)
    اگه فکر میکنید که هنوزم بهتره که رو کیس تمرکز کنم لطفا یه راهنمایی همه جانبه بکنید که مثلا با 700 800 تومن چه کیس و مانیتوری ببندم و بگیرم بهتر و به صرفه تره(کمتر از این قیمت هم بود که چه بهتر)؟و اون موردهایی که بالا فرمودید که حدود 1تومن میشد با مانیتور الان فرقی هم کرده؟
    و سوال آخرم هم اینه که الان که نزدیک عیده وقت خوبی واسه خرید هست یا بهتره که بعد از عید به فکرش باشم،چون می تونم تا بعد از عید صبر کنم.ولی اگه بعد عید قیمتها بهتره لطفا بفرمایید که تقریبا چه تاریخی بعد از عید؟

ببخشید که اینقدر اذیت کردم و سوال کردم
    متشکرم از لطفتون

تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

سلام دوستان گل.
    با عرض پوزش من میخام سوالم و در خواست راهنماییمو واسه خرید کیس دوباره خدمت شما مطرح کنم.
    قبلا که راهنمایی کرده بودید خیلی کمکم کرد و تا پای خرید رفتم ولی کلاسهای کارگاه کامپیوتر تشکیل نشد و من هم که میخاستم برم واسه کلاس تری دی مکس نرفتم چون بحث تحویلهای آخر ترم پیش اومد و سرم خیلی شلوغ بود،پس اول ازتون معذرت میخام که اونقدر کمک کردید ولی من الان دارم دوباره می پرسم ازتون!
    این روزا که به فکر خرید جدی افتادم یکی از آشنایان گفت تو که میخای کیس و مانیتور بخری بیا لپ تاپ بگیر چون قیمتاش خیلی اومده پایین،منم چون رو سیستم قاطع بودم گفتم هرجور هم که باشه کیفیت و سرعت و قدرت پردازش سیستم واسه کارهایی مثل مکس خیلی بهتر از نوت بوکه.نظر شما چیه که به جای 700 800 تومن پول دادن بخاطر کیس و مانیتور بیام این پولو یا کمی بیشتر رو بدم پای لپ تاپ؟(میدونم اینجا واسه مشاوره سیستمه ولی چون منظور مقایسه این دوتا بود هرکجا بین اینجا و بخش مشاوره خرید لپ تاپ مینوشتم بحث این بود که اینجا مکان این سوال نیست!)
    اگه فکر میکنید که هنوزم بهتره که رو کیس تمرکز کنم لطفا یه راهنمایی همه جانبه بکنید که مثلا با 700 800 تومن چه کیس و مانیتوری ببندم و بگیرم بهتر و به صرفه تره(کمتر از این قیمت هم بود که چه بهتر)؟و اون موردهایی که بالا فرمودید که حدود 1تومن میشد با مانیتور الان فرقی هم کرده؟
    و سوال آخرم هم اینه که الان که نزدیک عیده وقت خوبی واسه خرید هست یا بهتره که بعد از عید به فکرش باشم،چون می تونم تا بعد از عید صبر کنم.ولی اگه بعد عید قیمتها بهتره لطفا بفرمایید که تقریبا چه تاریخی بعد از عید؟

ببخشید که اینقدر اذیت کردم و سوال کردم
    متشکرم از لطفتون
    دوستان کسی نبود کمک کنه؟
    حالا ک به عید رسیدیم(عیدتون هم پیشاپیش مبارک)ولی واسه بعد عید چه کار کنم؟
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •