می خواستم از کسایی که گوشی رو دارن بپرسم
این گوشی ای که همه دارن از سرعت کمش مینالن اگه یه مموری 8 یا 16 و کلی برنامه بریزی روش چی میشه؟
اونوقت حتما کیفیت تاچش هم تو این حالت پایینتر میاد دیگه؟؟!!!
می خواستم از کسایی که گوشی رو دارن بپرسم
این گوشی ای که همه دارن از سرعت کمش مینالن اگه یه مموری 8 یا 16 و کلی برنامه بریزی روش چی میشه؟
اونوقت حتما کیفیت تاچش هم تو این حالت پایینتر میاد دیگه؟؟!!!
چه کسی از سرعت کمش نالیده !؟سرعتش بالاست .
لطفا ابتدا پستهارو بخونید .
-------------------------
mp4 من پخش کردم مشکلی نداشت از این کلیپ های متدوال خواننده ها ... ولی محدودیت رزولوشن داره از یک حجم و بیت ریتی بیشتر نمیتونه بخونه ..مثلا فیلمبرداری 8300 رو نتونست پخش کنه !که البته ان 86 نتونست .
احتمالا ایشون منظورشون منه که گفتم سرعتش پایینه.البته ذکر این نکته لازمه که من یه 2ماهیه که گالاکسی دستمه و طبیعیه که هر گوشی دستم باشه هم از نظر سرعت و هم از نظر کیفیت صفحه برام غیر قابل قبول باشه.سرعتش نسبت به خودش خوبه و نسبت به گالاکسی افتضاح![]()
بچه ها نظرات رو که داشتم می خوندم گفته شده بود که این گوشی دایو ایکس رو پخش نمی کنه در حالی که اینطور نیست. این گوشی اونطوری که تو رویوها گفته شده دایو ایکس رو با 15 فریم در ثاینه پخش می کنه. باید در نظر داشته باشید که مثلن فیلم های روی اینترنت معمولن 25 تا 30 فریم در ثانیه هستن یا گوشی 8300، 30 فریم در ثانیه فیلم می گیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تو این رنج قیمت گوشی بدی به نظر نمی رسه، مخصون اینکه سیستم بادا سیستم نسبتن قشنگتری هست برای مشتری نسبت به حتی سیمبین.
سوال من اینهاست:
1- جی پی اس این گوشی تریال هست؟
2- سرعتش چه جوریاست آخر؟ کسی که چند وقته داره کار می کنه بهتر می تونه جواب بده. تو فیلم ها بد به نظر نمی رسید.
3- کسی فیلم تبدیل کرده بریزه توش ببینیم چطوری نشون می ده؟ بیت ریت چند رو اجرا می کنه منظورمه.
ممنون میشم اگه یکی از بچه ها که 5250 داره بگه که آیا گوشی Ebookهای فارسی رو راحت باز میکنه یا نه؟![]()
توی نظرات سایت gsm خوندم که باطریش حدود 14 ساعت دوام میاره.
درسته؟
با داشتن باطری 1200 بعید به نظر می رسه
نرم افزار، تم، بازی و ... برای بادا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
چندتا سوال
1-پیام های ضبط شده منشی تلفنی کجا ذخیره می شه ؟
2-بخش این باکس و اوت باکس که شماره های ورودی و خروجی رو نشون می ده کجاست ؟
بالاخره كسي اين قضيه 15 فريم به بالا رو تست نكرد ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)