راستی آیا این درسته که میگن AMD و ATI با هم بهتر جور هستند؟
راستی آیا این درسته که میگن AMD و ATI با هم بهتر جور هستند؟
در این مورد من هم شنیدم و خیلی ها تایید میکنن ولی پایه علمی نداره.
در مورد مادربرد بودجت چقدره؟
کمی درسته چون جفتشون برای AMD هستن و از سری 6000 حتی نام ATI برداشته شده ... البته به معنی این نیست که Nvidia با AMD ببندید جور نشه ... مثلا قابلیت SLI رو اکثر برد های AMD ندارن ...راستی آیا این درسته که میگن AMD و ATI با هم بهتر جور هستند؟
دقیقا ولی دیگه هر کسی دنبال amd وsli باشه محدودیتی نداره.مثلا قابلیت SLI رو اکثر برد های AMD ندارن
منظورتون رو متوجه نشدم ؟؟؟ الان مادربرد های AMD اکثرا از SLI پشتیبانی نمیکنن ...دقیقا ولی دیگه هر کسی دنبال amd وsli باشه محدودیتی نداره.
در حال حاضر دو تا مادربرد هستند که sli suport هستند.
SLI چیه رفقا.
-------------------
حداقل نصف هزینه گرافیک برای مین هزینه میکنم.
احساس خوبی ندارم وقتی قیمت مین 1/4 گرافیک باشه، ما قدیم سیستم جمع می کردیم مین رو از همه گرونتر و بهتر بر می داشتیمولی الان گرافیک از همه گرون تر بر می دارن.
اگه ATI با AMD بهتر جواب میده، گرافیک رو ATI بردارم؟
برا بازی نه کارهای گرافیکی ATI بهتره یا NVIDIA؟
تا حالا نه AMD داشتم نه ATI. همیشه تو چند تا سیستم قبلی اینتل بوده است، تجربه اوله با AMD.
sli = تقریبا یعنی استفاده از چند تا کارت گرافیک اویدیا معمولا دوتا (تعریف حدودیه فکر کنم کارتو راه بندازه)
ati برای بازی مناسبه ولی فیزیک نداره و فیزیک توی بعضی بازیا هست . فیزیک بخش شبیه سازی فیزیکی برخی خواص طبیعی هست توی بازی یا اونا رو از دست میدی و بازی اجرا نمیشه یا کلا بدون اونا اجرا میشه تعداد بازی هایی که این قابلیت رو استفاده میکنن خیلی کمه و انگشت شمار ولی توی نرم افزار ها یک قابلیت اساسی هست.
معمولا ati ارزون تره نسبت به انودیا.
برای ati معمولا استفاده چند گانه رو کراس فایر میگن و برای انودیا sli . مادربرد های amd ساپورت معمولا sli ندارن. ولی اکثرا کراس فایر دارن.
استفاده از دو تا گرافیک nvidia را sli میگویند.
فرق چندانی نمیکنه.
برای گرافیک بودجت چقدره؟
این نظرمو جلب کرده:
VGA: 640 GTX 768mb
راستی این گرافیک Shader 3 دارد؟
پورت HDMI چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)