خوب درکل خیلی قشنگه. همون که حوصله بخرج دادی خودش خیلیه. من که باید با توپ تو تانک بیان بالا سرم تا از اینکارها بکنمکلاً گفتم تا استاد نشدم پروژه زیاد انجام ندم
![]()
خوب درکل خیلی قشنگه. همون که حوصله بخرج دادی خودش خیلیه. من که باید با توپ تو تانک بیان بالا سرم تا از اینکارها بکنمکلاً گفتم تا استاد نشدم پروژه زیاد انجام ندم
![]()
دستت درست،كار خوشگل و تقريبا رئالي شده!!!
اگه تونستي يه وايري،مايري،تايري،لاستيكي ،چيزي ازش برامون بذار تا اندر كف بمانيم همچنان كه هستيم!!!
موفق باشي برادر%100%![]()
خوب معمولا برای گرفتن نیرو یه اطلاعیه ای یا چیزی میدن.بازم بستگی داره که کجا باشه.مثلا اگه از کمپانی های هالیوودی باشه که به این راحتی ها نمیشه رفت تو.البته برای کار توی شرکت های بزرگ بازی سازی یا فیلم سازیبایدخیلی حرفه ای باشی.دوستان اگر از نحوه استخدام شرکت های بزرگ بازی سازی یا فیلم سازی
در خصوص گرافیک کار اطلاعی دارند در این تاپیک بیان کنند![]()
تا یادم نرفته اینم بگم که این جور جاها مثل استودیو پیکسار میرن از تحصیل کرده هایی که تو بهترین مدرسه های انیمیشن تو امریکا تحصیل کردن ، نیرو میگیرن.چون اونا زیر نظر بهترین استادای این رشته اموزش میبینن.ولی اگه خیلللللللللللللیییییییییی ییی حرفه باشی میتونی یه رزومه ای چیزی بدی ، شایییییییییییییید قبول کردن.دوستان اگر از نحوه استخدام شرکت های بزرگ بازی سازی یا فیلم سازی
در خصوص گرافیک کار اطلاعی دارند در این تاپیک بیان کنند![]()
سلام
و با عرض پوزش به خاطر غیبت چند روزه
دوستان این کار من مال پارسال بود و فقط همین عکس را ازش داشتم
البته اگه خیلی مهمه دوباره می سازمش و براتون می گذارم
فقط یک سوال دیگه
اگه یگ گروه بازی سازی بازی بسازند در حد بازی ها مثل کلاف دیوتی یا مدال افتخار
ایا می توانند یک اسپانسر خارجی برای پخشش بگیرند یا برای اینکه ایرانی هستند و بخاطر تحریم ها
قبول نمی کنند؟
سلام دوست عزیز شما با شرکت فن افزار که بازی گرشاسپ رو ساخته ارتباط برقرار کن.
نقل قول از شرکت:
فن افزار علاقمند به جذب نیروهای متخصص در زمینه تولید بازی می باشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahammad_reza; 11-12-2010 at 02:41.
نه بابا چکار ملیت دارن، مگه میخوان زن بهت بدنهمین چشم بادمی ها مثل زنبور تو همه شرکت ها خودشون رو جا دادن
اگه حرفه ای باشی و مهمتر از همه شرایطت خودته. با این همه مسئله، تازه اینکه علاقه به جذب نیرو کنن هم خودش یه بحث دیگست. با این همه پارتی بازی و...
![]()
دوستان کسی نمی دونه حقوق یک max کار چقدره؟
یعنی ساعتی حقوق می گیره یا ماهانه و چقدر حقوق می گیره؟
خوب بستگی داره به اینکه کجا و چه کاری انجام بده
از 400 500 هست به بالا با توجه به شرکت و نوع کار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)