سلام به همگی من قصد خرید n82 رو دارم اما نه jq بلکه jv چون اون i5 هست و قاعدتا باید هم باطریش دوام بیشتری داشته باشه و هم کمتر داغ کنه اما شما میشه بگید که این تفاوت cpu میتونه تاثیر چندانی رو کارایی سیستم بذاره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
(البته من معمولا باهاش کارهای سنگین انجام نمیدم بازی هم که نمیکنم)
البته اگر کسی اینجا هست کهn82jv داره بگه با چه گارانتی و چه قیمتی خریده ممنون میشم
.gif)
سلام!
والا تا اونجایی که من پرس و جو کردم مثل اینکه این نسل ci های اینتل رو مثل همون کار های قبلیش بهش نگاه کرد.مثلا CI3 به نظر من یه کلک رشتیه.gif)
مثل همون حرکت dual core که برای در دور رقابت ماندن بود.
از نظر من فاصله ی ci7 از دو تای دیگه و کلا cpu ها بیشتر از فاصله اونها از خودشون هست یعنی من یه جهش نسبتا بزرگ میبینمش!!به همین خاطر هم هست که وقتی بودجمو جمع کردم تو لیست قیمت ها فقط دنبال CI7 بودم!می خواستم انتهاشو بخرم.هرچند به قول دوستان آخرین مدل بازی ها هم خیلی هنر کنن 4 هسته ای استفاده می کنن.و خیلی از کاربری های من در حد همون یه هسته هستش.نگاه من به آینده بود اما خوب ممکنه همین فردا یه کشفی چیزی.gif)
صورت بگیره اینا از مد بیافتند کلا مثل فلاپی اصلا منقرض بشن دماغ ماها بسوزه ..gif)
CI5 که رو لپ تاپ دوستام هست و مقایسه می کنم تو کاربری من که اهل نرم افزار های مهندسی هستم و نه بازی و نه تنها کم ندیدم ازش بلکه با دمای نسبتا کم و مصرف کمش به سالار من هم تنه زدند.ولی خوب ابهت Ci7 تو روزهای سختی مثل Crisys warhead , ... خودشو نشون میده!
داداش اگه jv می خوای بخری توصیه می کنم یه نگاه به k42 , k52 هم بنداز !!بازم به ما سر بزنید.gif)
این هم لینکی اصیل برای بحث تخصصی cpu ها.کافیه سرچ کنی!!!:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید