تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 12 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 111

نام تاپيک: کلوپ ASUS N82JQ

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    نگران که هستم چون برای یه کانورت با jetaudio که خیلی cpu کار بالایی نداره دما به 85 هم می رسید
    دوستان مشکلی نیست و نگران نباشید
    دوباره یه سری چیز ها رو کانورت کردم
    فهمیدم اون کانورت قبلی که دما زده بود بالا واسه این بوده که داشتم full hd رو کانورت میکردم
    علی علی

2. این کاربر از seyyedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    خدارو شكر مثل اينكه اين تاپيك هم يواش يواش داره پا ميگيره و طرفدار پيدا مي كنه پيشاپيش از همه دوستاني كه در اين تاپيك شركت مي كنند و نظراتشون رو اعلان مي كنن تشكر مي كنم.
    و اما درمورد دما در حالتي كه هيچ برنامه ايي ران نباشد دما روي 37 - 38 مي چرخه، اگر برنامه ها يي مثل آفيس ران باشن دما روي 41 - 44 مي چرخه،حالا اگر همزمان يه موزيك هم پخش بشه دما ميشه 52، و در حالت گيم و لود بالاي پردازنده دما بالاتر از 84 درجه نميره. ( محيط استفاده : اتاق با دماي حدود 27 درجه )
    حالا ميريم سراغ كولپد منم با حامد جان موافقم منم يه كول پد گرفتم ولي روي دما تأثير خاصي نداشت عملاً براي من بي استفاده بود.
    موفق باشيد

4. 2 کاربر از Macplus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام!
    آقا سیدی این چیزایی که من گفتم بیشتر حالت شوخی داشت . خیالتون راحت باشه مشکلی نیست.گاها یه نرم افزار یا حتی گجت دما رو رسوند به۷۰!!
    منظور من اینه که به خیلی چیزابستگی داره و بهمین خاطر نمیشه مقایسه صحیحی داشت.ولی فاصله و تهویه مهم اند.این عکسی هم که من گذشتم برای مقایسه تو بهترین حالته !!نه اینکه حالت عادیش این باشه!(یه جورایی جوابی هست بر تنگ نظری ها)
    در مورد طرح :
    آقا علیرضا!!چند شب پیش بچه ها با قیچی و کارد افتادند به جونه "زد خشش" آخر هم یه ردی انداختند نامردا ولی روی همشونو کم کرد.
    بچه ها من میخوام ویندوزو بترکونم یه شسته رفتشو نصب کنم نظرتون چیه؟میگن سرعت لود خیلی بهتر میشه؟
    Last edited by lllhamedlll; 28-12-2010 at 14:31.

6. این کاربر از lllhamedlll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت springboard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به همگی من قصد خرید n82 رو دارم اما نه jq بلکه jv چون اون i5 هست و قاعدتا باید هم باطریش دوام بیشتری داشته باشه و هم کمتر داغ کنه اما شما میشه بگید که این تفاوت cpu میتونه تاثیر چندانی رو کارایی سیستم بذاره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    (البته من معمولا باهاش کارهای سنگین انجام نمیدم بازی هم که نمیکنم)
    البته اگر کسی اینجا هست کهn82jv داره بگه با چه گارانتی و چه قیمتی خریده ممنون میشم

8. این کاربر از springboard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    خدارو شكر مثل اينكه اين تاپيك هم يواش يواش داره پا ميگيره و طرفدار پيدا مي كنه پيشاپيش از همه دوستاني كه در اين تاپيك شركت مي كنند و نظراتشون رو اعلان مي كنن تشكر مي كنم.
    و اما درمورد دما در حالتي كه هيچ برنامه ايي ران نباشد دما روي 37 - 38 مي چرخه، اگر برنامه ها يي مثل آفيس ران باشن دما روي 41 - 44 مي چرخه،حالا اگر همزمان يه موزيك هم پخش بشه دما ميشه 52، و در حالت گيم و لود بالاي پردازنده دما بالاتر از 84 درجه نميره. ( محيط استفاده : اتاق با دماي حدود 27 درجه )
    حالا ميريم سراغ كولپد منم با حامد جان موافقم منم يه كول پد گرفتم ولي روي دما تأثير خاصي نداشت عملاً براي من بي استفاده بود.
    موفق باشيد
    من یه n61jq دارم که جز گرافیکش بقیه کانفیگش با این یکیه با این که لپ تاپ من سایزش 16ست و به طبع باید تهویه بهتری داشته باشه اما در حالت عادی دماش حدود 10 درجه از دمای لپ تاپ شما بیشتره اما در حالت full load هیچ وقت به بالای 82 درجه نمیرسه در ضمن فکر میکنم به خاطر شکافهای کم تهویه در زیر لپ تاپ و جنس پلاستیک کف اون کول پد اثری روی دمای کاری این دو تا مدل نداره

10. 2 کاربر از pro64jq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همگی من قصد خرید n82 رو دارم اما نه jq بلکه jv چون اون i5 هست و قاعدتا باید هم باطریش دوام بیشتری داشته باشه و هم کمتر داغ کنه اما شما میشه بگید که این تفاوت cpu میتونه تاثیر چندانی رو کارایی سیستم بذاره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    (البته من معمولا باهاش کارهای سنگین انجام نمیدم بازی هم که نمیکنم)
    البته اگر کسی اینجا هست کهn82jv داره بگه با چه گارانتی و چه قیمتی خریده ممنون میشم
    سلام!
    والا تا اونجایی که من پرس و جو کردم مثل اینکه این نسل ci های اینتل رو مثل همون کار های قبلیش بهش نگاه کرد.مثلا CI3 به نظر من یه کلک رشتیه مثل همون حرکت dual core که برای در دور رقابت ماندن بود.
    از نظر من فاصله ی ci7 از دو تای دیگه و کلا cpu ها بیشتر از فاصله اونها از خودشون هست یعنی من یه جهش نسبتا بزرگ میبینمش!!به همین خاطر هم هست که وقتی بودجمو جمع کردم تو لیست قیمت ها فقط دنبال CI7 بودم!می خواستم انتهاشو بخرم.هرچند به قول دوستان آخرین مدل بازی ها هم خیلی هنر کنن 4 هسته ای استفاده می کنن.و خیلی از کاربری های من در حد همون یه هسته هستش.نگاه من به آینده بود اما خوب ممکنه همین فردا یه کشفی چیزی صورت بگیره اینا از مد بیافتند کلا مثل فلاپی اصلا منقرض بشن دماغ ماها بسوزه .
    CI5 که رو لپ تاپ دوستام هست و مقایسه می کنم تو کاربری من که اهل نرم افزار های مهندسی هستم و نه بازی و نه تنها کم ندیدم ازش بلکه با دمای نسبتا کم و مصرف کمش به سالار من هم تنه زدند.ولی خوب ابهت Ci7 تو روزهای سختی مثل Crisys warhead , ... خودشو نشون میده!
    داداش اگه jv می خوای بخری توصیه می کنم یه نگاه به k42 , k52 هم بنداز !!بازم به ما سر بزنید
    این هم لینکی اصیل برای بحث تخصصی cpu ها.کافیه سرچ کنی!!!:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از lllhamedlll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    چه خبرا رفقا
    آقا علیرضا!!چند شب پیش بچه ها با قیچی و کارد افتادند به جونه "زد خشش" آخر هم یه ردی انداختند نامردا ولی روی همشونو کم کرد.
    حامد مگه بیکاری که کل میندازی؟!
    علی علی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    چه خبرا رفقا

حامد مگه بیکاری که کل میندازی؟!
    علی علی
    سلام!!!
    والا بیکار که نه ولی همچین سر کار هم نیستیم یه چند واحدی ور می داریم دور همی پاس می کنیم میره !!!
    ولی خوب بچه ها رو باید روشونو کم کردشوخی که نیست n82jq هست

15. این کاربر از lllhamedlll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام برو بچ !!
    نمی دونم شما هم مثل من وسط امتحانات گیر کردید یا دیگه این تاپیک داره لحظات پایانی عمرشو سپری می کنه!!!
    می خواستم بگم اگه از سرعت بالا اومدن ویندوز و دیر لود شدن بعضی برنامه ها شاکی هستید(تو یه کلمه ویندوزتون خسته است!!!!) و فعلا قصد نصب ویندوز جدیدی ندارید :
    به توصیه یکی از دوستان برنامه Tune up utilities رو نصب کردم و واقعا خوشم اومد از کارش یه مجموعه فعالیت هایی در زمینه بهینه سازی ویندوز انجام میده که شایان تقدیره!!! اگه وقت شد آپلودشم می کنم بهره ببرید.دیگه حرفی ندارم فردا و پس فردا دو تا امتحان دیگه هست که بعدش راحت می شم!!!حیفه با همین چرندیات هم زنده نگه دارید اینجارو!!!هرچند تا یه همه فن حریف سالار دار پیدا نشه اینجا جون نمیگیره.همین

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    حامد تون آپ رو خيلي وقته ميشناسم
    برنامه خيلي خوبيه
    ولي حيف كه من بلد نيستم خوب ازش استفاده كنم
    چيزاي حساس مساس زياد دارم مي ترسم بزنه از بين ببره

واسه سرعت بوت ويندوز من هميشه هايبرنت مي كنم
    چند ثاينه ديرتر خاموش ميشه اما عوضش 10 ثانيه نشده بالا مياد
    استارت آپ ويندوز هم ديگه ندارم و خالي
    با اين هايبرنت خيلي حال مي كنم

علي علي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •