سلام
دوستان چه خبر از واردادت اين HD Player؟قيمت؟نمايندگي اصلي فروش؟گارانتي؟
من قيمت اين مدل رو ميخوام:ACR-PV76120
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان چه خبر از واردادت اين HD Player؟قيمت؟نمايندگي اصلي فروش؟گارانتي؟
من قيمت اين مدل رو ميخوام:ACR-PV76120
Last edited by hamidR15; 04-01-2011 at 12:14.
مثل اینکه هنوز وارد نشده
من مشکلم رو یه جور دیگه حل کردم
یه کارت گرافیک گرفتم با خروجی hdmi 1.4 با یه کابل 5 متری و انو وصل کردم به تلویزیون
تمام فرمتهای تصویری و صوتی موجود در جهان !!!! به راحتی پخش میشن
خب به سلامتي.مبارك باشه.چند گرفتيد؟
ولي من ميخوام با يه تير سه نشون بزنم البته اگه بتونم
1-هم ----T داشته باشم
2-هم پخش كننده فايلهاي فول اچ دي و ايميجهاي فيلمهاي بلوري كه ديگه نياز به پليرش نباشه.
3-استفاده از صداي 5.1HD رو سينماي خانگي
حالا كي موفق به زيارتش ميشم خدا داند![]()
بزودي عزيز
سلام
ممنون.به نظرت حدود قيمتش رو چند واي ميسه؟ راستي اسم شما چيه؟
سلام
من 320 خریدم (ati 6870 ) اما ارزون تر هم هست
خوبی نسل جدید کارت های کرافیگ hdmi دار اینه که صدا رو هم از pci میگیرن و کدک تبدیل کننده صدا هم همراه با درایور هست بر همین اساس فارغ از اینکه مادر بورد از نظر صوتی چه جوریه می تونند اخرین فرمتهای صدا ( dts-dtshd ) رو ساپورت کنند ( مسئله ای که در مورد اچ دی پلیر ها یه مقدار شک توش هست )
همچنین نقطه ضعف دیگه اچ دی پلیرها ( عدم ساپورت 25 فریم به بالا ) اینجه دیگه معنایی نداره
پی سی هرگز نمی تونه جای یک پلایرو بگیر
رو چه حسابی این حرف رو میزنید؟
چون پی سی پردازندهای به مراتب قویتر داره و محدودیتی در نصب کدکهای مختلف نداره؟!
شما درست می فرمایید پی سی پردازنده قوی و کدک های مختلفی داره اما مشکلاتی زیادی برای استفاده به عنوان یک مدیا پلایر خوب و بدون دردسر در محیط منزل رو داره از قبیل :
1- نداشتن کنترل مناسب حتی با وجود کنترل مخصوص مدیا سنتر و یندوز ... بنده با 3 مدل کنترل تست نموده ام
2- استیبل نبودن کدک ها و عدم سازگاری با برنامه های پخش ...برای مثال vlc کلا با فایل ها mkv مشکل داره و باید ...
3- مشکل هماهنگ کردن مونیتور دوم برای کارت گرافیک و اذیت های ریز و درشت تنظیمات ...
4- غیر عملی بودن و عدم سهولت استفاده برای تمامی افراد خانواده
5-قیمت بالا تجهیزات و آلودگی صوتی و مصرف بالای سیستم ((حداقل 350 وات برای کیس ))
6- مشکلات اتصال کابل های صوتی وتصویری .....
7-.....
اما به هر دلیل اگر کسی قصد استفاده از پی سی رو به عنوان مدیا پلایر یا وب تی وی رو داره پیشنهاد بنده استفاده از برنامه خوب و زیبای Boxee هستش :
موفق باشید
خوب بله، این در صورتیه که ما بخواهیم از پی سی معمولی به عنوان پلیر استفاده کنیم.
اما در سیستم های HTPC راه حلی برای مشکلات بالا از قبیل ریموت، توان مصرفی و صدا و ... در نظر گرفته شده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)