خیر 90 قسمت که هر پک میشه 3قسمت کلا میشه 30 پک 3 قسمتی
خیر 90 قسمت که هر پک میشه 3قسمت کلا میشه 30 پک 3 قسمتی
سلام
***لطفــــا" بحث هایی که کمکی به فروم نمیکنه رو ادامه ندید***
تـاپیک قفـل و با افـراد خاطـی برخـورد خـواهـد شـد
موفق باشید
اتفاقا بنده خیلی علاقمندم به اینکه بحث ها ادامه پیدا بکند. بر خلاف گقته دوستان در مورد اینکه لطفا تاپیک را ببندید ، تا زمانی که توهین یا بی احترامی به کسی نشده بگذارید ادامه بدهند ، شاید بتوانیم چیزی یاد بگیریم.
مهران مدیری بسیار هوشمندانه با یک بخش چند دقیقه ای بهترین قفل را روی سی دی های قهوه تلخ گذاشت. اگر چه این روند بعد از چند سری سیر نزولی داشته اما همچنان این بحث ها نمایان گر عمق نفوذ قرهنگ در استفاده قانونی از پدیدآورده های هنرمندان است. ما برنامه نویس ها هیچ وقت نفوذ بازیگران و هنرمندان سینما و تلویزیون را نداریم. من به این که استفاده از کپی یک دزدی مسلم است اعتقاد دارم. اما همیشه در برابر تولید کننده هم باید راهکاری برای جلوگیری از دزدی وجود داشته باشد.
کپی کننده ها بحث هایی را در توجیه کارشان مطرح می کنند که اگر چه قانع کننده برای عمل کپی نیست اما بخشی از دغدغه هایی است که باید به آن توجه شود. مثلا این که مدیری به کارش با شلنگ آب بسته را شک ندارم ، اما این موضوع از یک طرف دلیلی برای کپی کردن نیست و از طرف دیگر باید راهکاری برای آن پیدا کنیم . از نظر فنی ، امکان قفل گذاری روی سی دی و دی وی دی تصویری وجود ندارد ، اما از نظر روانی راهکارهای زیادی هست که مدیری یکی از آنها را بکار گرفته است .
در جواب persiankitty
حتما اون قفلش رو شما خیلی تاثیر داشته ولی رو من تاثیزش منفی بودمهران مدیری بسیار هوشمندانه با یک بخش چند دقیقه ای بهترین قفل را روی سی دی های قهوه تلخ گذاشت
اصلا از اعماق ته درون انتهای ژرفهمچنان این بحث ها نمایان گر عمق نفوذ قرهنگ در استفاده قانونی از پدیدآورده های هنرمندان است.مردم ما فرهنگ دارن ولی .. حتما فرهنگ پدید آورندگان یا کپی آورندگان یا کلیشه آورندگان از مردم بیشتره آخه تو تلوزیون ایران نشونشون میدن
حتما حتما دلیلش اینه
اینو قبول دارمما برنامه نویس ها هیچ وقت نفوذ بازیگران و هنرمندان سینما و تلویزیون را نداریم.
نفوذ = دستپاچه شدن مردم وقتیکه یکیو دیدن که تلویزیون نشونش میده زیاد و درخواست امضا
یعنی تو ایران مثل اون آمریکای به اصطلاح آزاد و با فرهنگمعروفیت محبوبیت میاره در چشم عام
منم از شما بدتر ولی توهین به شعور مخاطب نه یک بار بلکه چند بار و فکر کسب سود به هر روش با همراهی سازمانی که همون مخاطب که (شعورش دست کم گرفته میشه ) پولشو میده به نظرم اصلا و ابدا زیاد دزدی نیستمن به این که استفاده از کپی یک دزدی مسلم است اعتقاد دارم.
خصلت ما همینه مالتو سقت بچسب همسایه رو دزد نکن در مقابل در دیزی بازه حیای گربه کجا رفتهاما همیشه در برابر تولید کننده هم باید راهکاری برای جلوگیری از دزدی وجود داشته باشد.
من که دیگه کاراش رو ندیدم ولی اگه قراره به دغدغه من گوش کنن پس میگمکپی کننده ها بحث هایی را در توجیه کارشان مطرح می کنند که اگر چه قانع کننده برای عمل کپی نیست اما بخشی از دغدغه هایی است که باید به آن توجه شود. مثلا این که مدیری به کارش با شلنگ آب بسته را شک ندارم
آقا اون آبی که آخرین کارای تلویزیونیش با تانکر بسته بود بذار خالی شه بعد بره سراغ شیلنگ
هرچند باعث افتخارشه که از مقدار نشتی آب و نم دادن کلیشه و هجو و شر و ور به کاراش به گفته شما کم شده
درسته دلیل اصلی شاید انتقامه و تمسخرشاما این موضوع از یک طرف دلیلی برای کپی کردن نیست و از طرف دیگر باید راهکاری برای آن پیدا کنیم .
راهکار برای کرم درون(کرک کردن و کپی و ریپ و ...)
از نظر فنی باید اول قفل رو تعریف کرداز نظر فنی ، امکان قفل گذاری روی سی دی و دی وی دی تصویری وجود ندارد ، اما از نظر روانی راهکارهای زیادی هست که مدیری یکی از آنها را بکار گرفته است .
قفلی که راحت میشکنه یا سخت با تیزهوشی یا وقت پس فن میگه میشه قفل گذاشت ولی همین رو میگه که میشه شکستش
من که از نظر روانی مختل شدم یه مدتهمیگم نکنه مدیری روانشناسه؟ اگه کارش خوبه برم روان منو بشناسه (مطالعه و بررسی شده : آمار خودکشی توی جامعه روانشناسان از مردم عادی بیشتره)
قفل شد. تا رسیدگی مدیران.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)