مترو یوتوبوس که بست کی باز میشه ?
کرکم مال RELOADED هست و 110 مگ حجم داره و فکر نکنم مشکلی باشه.
سیستم عامل سون 64 بیتی هست اینم سیستمم
RAM=4GB DDR2
CPU=Q6600
VGA=5770 1GB
درایو کارتم هم آپدیت هست رزولیشنی هم که بازی میکنم 1280*1024 هست حتی تو پایین ترین گرافیک بازی هم افت فریم دارم![]()
آره کرک رو چک کردم همین بود.
منتها بازی اجرا نمیشه همون اولش ارور میده.
فکر کنم از open al باشه. میندوز 7 دارورش رو بلاک میکنه.
تو فروم خود بازی خوندم یه نفر همین مشکل رو داشت یه فایل .dll دانلود کرده درست شده . توضیح دیگه ای نبود
من تو کرک فایل .dll دارم ولی تو خود بازی بعد از نصب چنین فایلی نیست.
کسی راهنمایی داره؟
---------------
این پوشه کرک از دیسک بازی :
این هم محتوی پوشه Paks :
برای شما هم همینه؟
Last edited by Big-Boss; 11-06-2011 at 16:04.
سلام خدمت دوستان
منم این بازی رو 2 روزه گرفتم ولی برا منم یه مشکل وجود داره اونم اینه که من بازی رو روی لب تاپم می تونم بازی کنم ولی الان که روی پی سی نصبش کردم وقتی که میخوام برم به بازی این پیغام و میده :(
در ضمن سیستمم
q6600
vga 5850
ram 4g ddr2
خیلی سخته من کلی پیش رفتم جمعیتم زیاد شد اتو بوس زدم ور شکسته شدم نمیدونم چرا چکار کنم اتوبوس که نراری بد میشه که چه کار کنم............................................ ........................
تازه با اتوبوس و مترو که باز میشه و برای شهر میذاری بازم ترافیک میگه مشکله چرا
کسی میدون?
ببين سرويس پك ويندوز چي مال من XP SP3 هست مشكلي ندارهسلام خدمت دوستان
منم این بازی رو 2 روزه گرفتم ولی برا منم یه مشکل وجود داره اونم اینه که من بازی رو روی لب تاپم می تونم بازی کنم ولی الان که روی پی سی نصبش کردم وقتی که میخوام برم به بازی این پیغام و میده :(
در ضمن سیستمم
q6600
vga 5850
ram 4g ddr2
شما بايد از همون اول يه كاري رو بكنيد هنگامي كه خونه ميزاريد وقتي چپ كليك ميكنيد روي خونه ها دست نگه داريد و راست كليد كنيد حالا پنل خيابون رو ميينيد اون رو سه بانده يا چهار بانده كنيد و پيكره شهر اصليتون رو با خيابون هاي بزرگ بزاريدخیلی سخته من کلی پیش رفتم جمعیتم زیاد شد اتو بوس زدم ور شکسته شدم نمیدونم چرا چکار کنم اتوبوس که نراری بد میشه که چه کار کنم............................................ ........................
تازه با اتوبوس و مترو که باز میشه و برای شهر میذاری بازم ترافیک میگه مشکله چرا
کسی میدون?
اوكي
اینکارو کردم ولی بازم مشکل هست
برای شرکتا که پول ازدست میدن چیکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)