تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 46 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 453

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه Console

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

بازي تموم شد.بازي خيلي خوبي بود.اصلا فكر نميكردم اينقدر خوب عمل كنه.توي بازي به جز AI(مخصوصا يارامون)نقص آن چناني نديدم.يه چيز مهم ديگه هم هست و اون مسئله ي افت فريم هست.حتي وسط بزرگ ترين مبارزه ها كه كلي انفجار و آدم و ... ريخته افت فريم آن چناني نداره بازي.گرافيك بازي بازي هم پيشرفت هايي نسبت به نسخه قبلي داشته.داستان بازي هم بين بازي هاي اين سبك خوبه.ولي بين اينكه اين بازي بهتره يا CoD:MW2 من نظر آن چناني ندارم.از يه طرف از شخصيت هاي MW2‌خيلي خوشم ميومد از يه طرف اين شماره يه سري پيشرفت داشته.به شخصه نظري ندارم.ولي بين اين بازي و MOH بدون شك اين بازي خيلي خيلي بهتره.همچنين اون باگ هاي ....(اينجا هر چيز فاجعه اي ميتوانيد يه دلخواه بگزاريد) رو نداره و ديگه AK47‌ هايي كه روي هوا معلق هستند به آدم تير اندازي نميكنند.در كل TreyArch بازي خيلي خوبي ساخته.

2. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای pc کی منتشر میشه؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان یه سوال ابتدایی دارم ...
    ببخشید ، بازی... منتشر ... شده ؟
    ّبله دوست من منتشر شده.البته برای x360

5. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حدود یک هفته ی دیگه

بازي تموم شد.بازي خيلي خوبي بود.اصلا فكر نميكردم اينقدر خوب عمل كنه.توي بازي به جز AI(مخصوصا يارامون)نقص آن چناني نديدم.يه چيز مهم ديگه هم هست و اون مسئله ي افت فريم هست.حتي وسط بزرگ ترين مبارزه ها كه كلي انفجار و آدم و ... ريخته افت فريم آن چناني نداره بازي.گرافيك بازي بازي هم پيشرفت هايي نسبت به نسخه قبلي داشته.داستان بازي هم بين بازي هاي اين سبك خوبه.ولي بين اينكه اين بازي بهتره يا CoD:MW2 من نظر آن چناني ندارم.از يه طرف از شخصيت هاي MW2‌خيلي خوشم ميومد از يه طرف اين شماره يه سري پيشرفت داشته.به شخصه نظري ندارم.ولي بين اين بازي و MOH بدون شك اين بازي خيلي خيلي بهتره.همچنين اون باگ هاي ....(اينجا هر چيز فاجعه اي ميتوانيد يه دلخواه بگزاريد) رو نداره و ديگه AK47‌ هايي كه روي هوا معلق هستند به آدم تير اندازي نميكنند.در كل TreyArch بازي خيلي خوبي ساخته.
    از مدال واقعا قشنگ تره اما به نظر من با mw2 قابل مقایسه نیست. به نظر من گرافیک mw2 بیشتر بود از این.تفنگ هاش هم خوش دست تر بود.این یکی تفنگ دستش می گیره انگار پتک دستش گرفته(نظر شخصیه)

7. 2 کاربر از Alex merccer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب بازی رو تموم کردم............نقد نوشتن اینا واسه این لازم نیس چون طرفدار زیاد داره یهو دیدی ریختن رو سرمون مسخره کردن ما رو ......فقط تو چند سطر نظرمو میگم:

داستان

میشه گفت تو کل کال او ها داستان این نسخه از همشون بهتره.......داستانش قشنگه و تا آخر شما رو میکشونه......

گرافیک
    تفاوت محسوسی با mw2 نداره.....البته بعضی جاهاش خیلی بالاتر هستش مثه گرافیک کاراکترها و بعضی لوکیشنها ولی بعضی مناظر هم کمی تا قسمتی ابری ضعیفه....... .راستی انفجاها هم خیلی ضعیف کار شده
    ولی افت فریم نداره و این اون ضعیف رو توجیه می کنه.......در کل گرافیکش مساوی با mw2 و شاید اندک مقداری بهتر باشه

گیم پلی
    مدرن وارفر با طعم تریرا..... .
    خیلی شبیه فیلم هستش ...شدیدا سینماتیک و جالب......ولی به نظر من یکم مردن دشمنا مصنوعی هستش و با اینکه هیجان بالایی داره ولی گیم پلیش خیلی چیز بالا و شاخی نیس...... .
    چیزی که اذیت می کنه آدمو هوش مصنوعی بازی هستش.........دشمنا به راحتی از کنار دوستاتون رد میشن یا می بینی کنار همدیگه وایسادن به سلامتی هر کدوم دارن یکی رو میزنن....... .اینجاش خیلی اذیت می کنه
    من شخصا از زامبی مدش خوشم نیومد.....نظر شخصی.... .
    تنوع اسلحه ها بالاس......."تیرکمون انفجاریش" هم جالب...دقیقا شبیه تیرکمون gears هستش.

صدا گذاری
    مثه همیشه فوق العاده

در نهایت من به شخصه mw2 رو به این ترجیح میدم.......بازی فوق العادس ولی چند تا ایراد داره که نمیذاره مثه mw2 کم نقص جلوه کنه..... .
    ایشالله شما عزیزان هم بازی کنین و لذت ببرین

.
    Last edited by halflife g; 04-11-2010 at 00:10.

9. 12 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

به نظر من واقعاعالیه
    ولی دشمنا یه جوری میوفتن روی زمین موقع مردن انگا ر اصلا وزنی ندارن! نمیدونم شایدم من توهم زدم

11. این کاربر از Special User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حدود یک هفته ی دیگه

از مدال واقعا قشنگ تره اما به نظر من با mw2 قابل مقایسه نیست. به نظر من گرافیک mw2 بیشتر بود از این.تفنگ هاش هم خوش دست تر بود.این یکی تفنگ دستش می گیره انگار پتک دستش گرفته(نظر شخصیه)
    خوب بازی رو تموم کردم............نقد نوشتن اینا واسه این لازم نیس چون طرفدار زیاد داره یهو دیدی ریختن رو سرمون مسخره کردن ما رو ......فقط تو چند سطر نظرمو میگم:

داستان

میشه گفت تو کل کال او ها داستان این نسخه از همشون بهتره.......داستانش قشنگه و تا آخر شما رو میکشونه......

گرافیک
    تفاوت محسوسی با mw2 نداره.....البته بعضی جاهاش خیلی بالاتر هستش مثه گرافیک کاراکترها و بعضی لوکیشنها ولی بعضی مناظر هم کمی تا قسمتی ابری ضعیفه....... .راستی انفجاها هم خیلی ضعیف کار شده
    ولی افت فریم نداره و این اون ضعیف رو توجیه می کنه.......در کل گرافیکش مساوی با mw2 و شاید اندک مقداری بهتر باشه

گیم پلی
    مدرن وارفر با طعم تریرا..... .
    خیلی شبیه فیلم هستش ...شدیدا سینماتیک و جالب......ولی به نظر من یکم مردن دشمنا مصنوعی هستش و با اینکه هیجان بالایی داره ولی گیم پلیش خیلی چیز بالا و شاخی نیس...... .

چیزی که اذیت می کنه آدمو هوش مصنوعی بازی هستش.........دشمنا به راحتی از کنار دوستاتون رد میشن یا می بینی کنار همدیگه وایسادن به سلامتی هر کدوم دارن یکی رو میزنن....... .اینجاش خیلی اذیت می کنه

من شخصا از زامبی مدش خوشم نیومد.....نظر شخصی.... .

تنوع اسلحه ها بالاس......."تیرکمون انفجاریش" هم جالب...دقیقا شبیه تیرکمون gears هستش.

صدا گذاری
    مثه همیشه فوق العاده

در نهایت من به شخصه mw2 رو به این ترجیح میدم.......بازی فوق العادس ولی چند تا ایراد داره که نمیذاره مثه mw2 کم نقص جلوه کنه..... .
    ایشالله شما عزیزان هم بازی کنین و لذت ببرین

.
    به نظر من واقعاعالیه
    ولی دشمنا یه جوری میوفتن روی زمین موقع مردن انگا ر اصلا وزنی ندارن! نمیدونم شایدم من توهم زدم
    همه ه پست های بالا یک جورایی تایید حرف من در نیم ساعته اول ه بازیه :

منم بازی رو تهیه کردم, نیم ساعتی بازی کردم و در یک کلمه میتونم بگم " نا امید کننده " !!! بازی اتمسفر نداره یعنی سنگینی اشیا و آدم ها احساس نمیشه, اکشن بازی فان شده و سینمایی نیست, هوش مصنوعی هم که خیطه و از MW2 خیلی پایین تره به نظر من.

تا الان که نظرات من در مورد بازی همینا بوده امیدوارم در آینده نظرم تغییر کنه !
    این بازی با تموم شدن کمپین دیگه میره جزو آرشیو ها چون دیگه مدی به نام Special Ops نداره مگر اینکه بری Live

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من mw2 رو روی pc بازی کردم میشه دقیق توضیح بدین که مود Special Ops چی هست ؟

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ّبله دوست من منتشر شده.البته برای x360
    آها ! ... خدا رو شکر
    چون یه دو هفته ای به دور از دنیای بازی بودم ،الان با کلی خبر تازه روبرو شدم ، گفتم شاید این بازیم تاریخ انتشارش افتاده باشه جلو و ما خبر نداریم
    فکر کنم دوشنبه هفته دیگست ، درسته ؟
    عالــــــــیـــــــه !

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

fسلام
    دوستان این جداسازی تاپیک های کنسول با PC تا کی ادامه داره...
    به نظر من که اصلا در روند کار تاثیری نداره و محیط رو شلوغتر می کنه
    و دسترسی به موضوعات رو هم سختتر....بهتره به شکل اولیه بایه خوبه..

16. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •