تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 46 از 46

نام تاپيک: نظر بدید ! لباس مناسب آقایان برای خواستگاری

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

ممنون از همــــــــــه
    یکم که سرچ کردم و با توجه به نظر دوستان چند نکته دستگیرم شد
    اول اینکه بهتره با تیپ و لباسی شیک و آراسته به خواستگاری بریم چون اینکار علاوه بر اینکه در طرز فکر (مثبت)طرف مقابل نسبت به ما تاثیر داره ، نوعی احترام به اونا (و مخصوصا" دختر خانوم)هست .مثلا" کت و شلواری تیره به همراه پیراهنی روشن گزینه ی خوبیه .
    از لباسهایی که توی زوق میزنن مثل جوراب سفید ، کفش اسپرت(مخصوصا" سفید) و ... باید حتما" اجتناب کنیم و در به کار گیری عطر یا ادکلن هم باید دقت کنیم که باید ملایم باشه .
    بهتره که دسته گلی ساده و در عین حال زیبا (مثلا" رنگ صورتی خیلی خوبه) و به تعداد اعضای خانواده دختر گرفته بشه .مثلا" اگه 4 نفر هستن یه دسته گل با 4 شاخه گل .
    حالت موها همونطور که به طور روزمره اصلاح میکنیم باشه اما به شکلی منظم و آراسته تر ، از ژل و موادی که زیادی مو رو براق و خیس نشون میده باید اجتناب کرد .
    بهترین زمان خواستگاری اول شب هست ، الآن که پاییزه و روز کوتاهه حدودا" ساعت 8 .

2. 3 کاربر از sasha_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

حالا ميشه از بحث لباس بيان بيرون و مقاديري هم در رابطه بارسم و سوم نويسيد

مدت زمان نامزدي عقد فاصله عقد تا عروسي و........._مثلا بعضي ها براي دختر نشونه ميبرن و...... مثلا انگشتر و..

از شما چه پنهون تو اين 26 ساله تنها مونس وهمدم كامپيوترم بوده و تو كل عمرم دروغ نگم تا حالا 3 تا عروسي رفتم و تا حلا دور هيچ دختري هم نچرخيد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    از اين رسم و رسوم ه اصلا سر نميارم

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

به نظرم یه بخش را بندازیم تو فروم به نام پایگاه مشاوره ی ازدواج!!!!!!!!!!!!!!

این بحث ها چیه بابا!!
    یکم اعتماد به نفس ادشته باشین!!!

5. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

به نظرم یه بخش را بندازیم تو فروم به نام پایگاه مشاوره ی ازدواج!!!!!!!!!!!!!!

این بحث ها چیه بابا!!
    یکم اعتماد به نفس ادشته باشین!!!
    اتفاقا به نظر من بد هم نیست یک تاپیک جامع وجود داشته باشه
    در یک سری کارها آدم از نظر خودش اعتماد به نفس داره ولی هنگامی که وارد میشه می بینه که اوضاع اونطور که به نظر می آمده نیست.
    به نظر من البته این سوالات رو باید کسانی جواب بدهند که تجربه ی خواستگاری رفتن رو دارند، چون از دور همه چیز خوش است
    البته به نظر من لباس و تیپ و اینها، نشانگر شخصیت هر فردی هست، ولی خوب شما باید بدون در نظر گرفتن خانواده ی دختر همان لباسی رو که فکر می کنید مناسب هست بپوشید، چون بالاخره صحبت از یک عمر زندگی هست و برداشت اشتباه از روز اول اشتباه.

و من با نظر دوستمون که با ازدواج سنتی مخالف بودند موافقم، اگر این سوال رو از خود دختر مورد علاقتون بپرسید خیلی از مشکلات حل میشه، به همین سادگی " به نظرت من روز خواستگاری چی بپوشم؟ "
    البته به قول آقا بابک اینجا مربوط به لباس هست ولی خوب چون بحثش شده، آدم در دنیای امروز با مشکلات امروز، باید و باید طرف مقابل رو کامل بشناسه، و شناخت کامل با 3-4 جلسه صحبت 1 یا 2 ساعته نمیشه، گرچه که دوران نامزدی به همین دلیل هست ولی خوب ازدواج های سنتی برای دورانی بودند که افراد یک محله از همه چیز هم با خبر بودند، و خوب حتی اگر پسر، دختر رو ندیده بود، با یک پرس و جو میشد همه چیز رو فهمید، نه دورانی که همسایه طبقه بالا اصلا نمی دونه طبقه ی پایینی دختر داره!!!
    به نظرم حداقل باید خانواده ها هم دیگر رو بشناسند، 4 نفر از دوستان خود من به دلایلی که در فکر دوستان هم نمی گنجد طلاق گرفتند، شاید یک شناخت قبلی در حد یک سال، از این اتفاقات جلوگیری کنه.

می دونم به لباس مربوط نمیشد و از دوستان عذر می خوام ولی مناسب بود جاش، چون خودم دیدم در میان دوستان که به خاطر چه مسائلی (همچون همین تیپ طرف مقابل!!!) طلاق گرفتند، و باور کنید اگر در مرحله ی خواستگاری شکست بخورید خیلی راحت تر هست تا خدای ناکرده در ازدواج!
    اگر قرار هست، یک خانواده شما رو بخاطر لباس و یا مدل موتون رد کنند، بگزارید رد کنند!
    اگر خانه و ماشین (بحث تحصیلات جداست، چون می تونه آینده ساز باشه) ملاک طرف مقابل هست، بگزارید رد کنند!
    واقعیت این هست که شما الان رد شوید، فرصت دارید، ولی در آینده بخواهید با مشکل زندگی کنید ....

موفق باشید.

7. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Ali Mixer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

از پایین شروع می کنم
    کفش ها باید سیاه یا قهوه ای و شیک باشن.
    شلوار پارچه ای تمیز باشه ولی براق نباشه.
    پیراهن کدر نباشه و تر وتمیز باشه و تاحدی مایل به قرمز
    موهای سر باید فرخ وسط نباشن

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

میدونین. الان دوره زمونه فرق کرده . شاید هم من اینطوری احساس میکنم!

مثل مثل شما از ازدواج سنتی مخالفم. دلیلش هم اینه که این قضیه مربوط به زمانی بوده که دخترا ازخونه بیرون نمی اومدن تا زمانی که یکی بیاد خواستگاریشون و دختره قبول کنه که باهاش زندگی کنه!!
    الان قضیه فرق کرده. دخترها خیلی آزادترن. شما میتونین با دختر مورد علاقه تون یک هفته یک ماه حتی یک سال دوست باشین تااون رو بشناسین!!
    قرار نیست که کسی رو انتخاب کنین که یک بار هم ندیدین!!
    حالا شما کت سفید بپوش یا مشکی یا قرمز!! شما وقتی رو به روی کسی هستی که حتی 2 ساعت هم باهاش حرف نزدی؛ چه برسه از اخلاق و الایقش بدونی ؛ چیزی غیر این هست که ازش بپرسی ؟
    بپرسی شما چه رنگی رو دوس دارین!؟ سوالاتی که واقعا به جوابش نیاز داری!!
    -
    کلا باشما موفقم و من هم این جور آدمی نیستم و کلا بااین قضیه مخالفم .

تجربه!!!

من نتونستم یک نفر رو توی یک سال بشناسم چه برسه به دو سه روز !!! اونم واسه ی یک عمر زندگی!!!!!!

خیلی سخته!

به نظر من شناخت کاملا خیلی مهمه. حتی شده یک سال هم با طرف رفت و آمد داشته باشین باید سعی کنین اون رو بشناسین

دوست من 6 ماه نامزد بود با یه دختره! بعدش متوجه شد دختره (25 ساله ) یه شوهر متعاد 40 ساله داره و یه بچه که البته پیش خودش زندگی نمیکنن. خونه شون جداست!!!
    شناسنامه اش هم المثنی بود!!!
    البته این اتفاقها به ندرت می افته ولی تنها راه حلش شناخت کامله
    -
    لباس زیبا واقعا تاثیر گذاره!!! قبول دارم.

+

واسه اینکه حرفام بی ربط به تاپیک نشه به نظر من یه کت و شلوار مشکی البته با پیرهنی روشن و زیبا و صد البته یه کروات زیباتر از همه!!!!
    کروات هم توصیه میشه دو گره بسته بشه چون خوشگلتر به نظر میرسه!!
    توی موضوع لباس کاملا ولخرج باشید. چون اثاث اولیه هست!! حتی طرف هم اینطوری خواهد بود مثل شب عروسی!!!
    Last edited by Milad4171; 07-11-2010 at 11:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •