1090t الان فقط توی رندر امتیاز به حساب میاد ...AMD 1090T رو برای 930 داد بیرون ...
دوست عزیز تمامی حرف های من منطقی هست ... یعنی شما با این جمله مخالفید ؟من متعصب بازی در میارم یا شما ؟؟؟ اول Review های سایت های خارجی رو بخونید بعدا نظر بدید...
بعدا می گیید من متعصب هستم ؟ می شه این حرف بنده رو نقض بفرمایید ؟ ( بادلیل و مدرک )وستانی که خرید می کنند از این به بعد بدونند که اولویت خرید بین 1090t و 930 همیشه 930 هست . مگر رند گیری اون هم فقط با بودجه ی پایین .
(باز هم دارید ذهن افراد رو با تعصب خودتون مغشوش می کنید ... تو ی همه ی بنچج مارک ها به جز رندر گیری 930 امتیاز بالاتری داره و توی گیم هم حرف اول رو می زنه پس کاملا با هم فرق دارند و 930 اولویت داره ...که البته برای یک کاربر خانگی و حتی حرفه ای 930 و 1090T فرق چندانی نداره )
930>10905t<750نتیجه گیری هم این به نظر من درست تره : 930 ? 1090 > 750
حق باشما ست اما من این پست رو دادم برای جلوگیری از گمراه شدن دوستان ...این بحث به نظر من تمومه ... و ادامه دادنش باعث به اشتباه افتادن کاربرانی که قصد خرید دارن و خراب شدن دوستی ما میشه ...
عرفان جان بحث سر مقایسه دو cpu و حروم نشدن بودجه دوستان هست ... این بر دوستی ما هیچ تاثیری نداره...... امیدوارم رنجیده خاطر نشده باشی
موفق باشید .