خواهشا این بحث که فلان ماشین مثل گاریه،فلان ماشین مثل پژوئه،فلان ماشین ژیان پیشرفتس تموم کنین،واقعا بی حاصله،ارزشی هم نداره،فقط وقت حروم کردنه و در نهایت هم باعث قفل تاپیک میشه
خواهشا این بحث که فلان ماشین مثل گاریه،فلان ماشین مثل پژوئه،فلان ماشین ژیان پیشرفتس تموم کنین،واقعا بی حاصله،ارزشی هم نداره،فقط وقت حروم کردنه و در نهایت هم باعث قفل تاپیک میشه
اين تاپيك براي چي بازه ؟ قفل بشه ديگه
صاحب تاپيكم كه خبري ازش نيست ...
اينجا واقعا مزخرف شده ... 206 كه بوگاتي نيست نباشه
2 دقيقه برو پشت هركدوم خواستي بشين با هركدوم حال كردي اونو بخر .... با يك پرس و جو و سرچ پره مقايسه و مزيت هاي اين 2 تا ماشين يافت ميشه ...
12 تا پست اخر به درخواست دوستان پاک شد! فقط به خاطر اینکه بحث خیلی گره خورده بود!
ریو و 206 تیپ 2 هر دو زیاد ماشین پیچیده ای نیستن و ازمایش خودشون رو هم از هر نظر پس دادن!
از لحاز اقتصادی فکر کنی ریو بهتره واقعا نسبت به 206! چه 206 تیپ 5 باشه و چه تیپ 1 !
دلیل: به خاطر جادار بودن - کم استهلاک بودن - قیمت مناسب قطعات و تعمیر اسان تر نسبت به 206! قیمت منطقی نسبت به رقبا - قدرت و شتاب قابل قبول! مصرف خوب و کیفیت ساخت متوسط!
206 هم ماشین خوبیه اما خب کیفیتش افت کرده اما باز ماشین خوبیه!
بیشتر برای قشر جوانان خوبه!
به خاطر طراحیش و هاچ بک بودنش! اسپرت پذیری بیشتر! - لذت سواری بیشتر!
حالا اگه تیپ 2 و تیپ 3 یا حتی تیپ 5 رو مقایسه کنیم بستگی به این داره که از چه لحاز مقایسه کنیم!
کلا 100 % نمیشه گفت کدومش خوبه! اما اگه کسانی که اون نکاتی رو در مورد ریو بالا گفتم براش مهم نباشه پس 100% 206 رو انتخاب کنه!
پس میشه نتیجه گرفت که هرکس باید انتظارات خودشو رو کاغذ بنویسه و بعد ببینه کدوم یک از اینا براش بهتره! حالا چه ماشین باشه یاموبایل! کلا هرکس این کار رو بکنه انتخاب بهتر و موفق تری میتونه داشته باشه!
فکر کنم توضیحاتم منطقی و قابل درک بود!
Last edited by farshad bugatti; 01-12-2010 at 21:11.
تایید میشه !
در کل قیمت قطعات 206 گرون و زیاد منطقی نیست
خلاصه خرجش زیاده
ریو به نسبت قیمتش خودرو مناسبیه
هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن
هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
تعصب بکار نبرید خواهشا
جوری میگید ریو خوبه که آدمو به فکر میندازید....
در کل همونطور که گفتید ریو هم مزایا معایب خودشو داره
همه ماشینهای تولید داخل همینن بلا استثنا
ماشینی که ایران تولید کنه با انبوه مشکلات همراهه
ایشون به ریو متعصب نیستن!تعصب بکار نبرید خواهشا
جوری میگید ریو خوبه که آدمو به فکر میندازید....
در کل همونطور که گفتید ریو هم مزایا معایب خودشو داره
همه ماشینهای تولید داخل همینن بلا استثنا
ماشینی که ایران تولید کنه با انبوه مشکلات همراهه
شما بد متوجه شدید چون ایشون خودش 206 دارن و لزومی نداره که از ریو دفاع بکنن!
فکر کنم من تو صفحه قبلی همه چی رو گفتم!
مونتاژ با تولید فرق میکنه
ریو بیشتر مونتاژه
ساخت کره هم با چین فرق میکنه
ما خوب یا بد بودن یک ماشین رو بر اساس بودجه اون فرد ، قیمت قطعات خودرو مورد نظر ، انتظارات
شخص مورد نظر ، هندلینگ ، موتور ، مصرف ، ایمنی و در نهایت قیمت خودرو و مقایسه این قیمت با
خودروهای دیگه ای که این امکانات رو کم و بیش دارند اعلام می کنیم
پس خودرویی ممکنه برای شما بد اعلام کنیم و برای دیگری خوب![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)