تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 77

نام تاپيک: سمند LX یا تندر 90E2+LP

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

امروز فروش ویژه سمند EF7 پایه گاز سوز شروع شده.

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باتشکر ازهمه دوستانی که راهنمایی کردن
    من خودم ازقیافه تندرخیلی خوشم میاد پس این مشکل وجودنداره.......
    درموردامکانات وموتورهم به نظرم تندراز سمندسره
    البتهدرموردسمندtu5هنوز شک دارم امروزرفتم نمایندگی گفتنالان فقط lx سال فروش دارن که اونم توفیقی با lxمعمولی نمی کنه....................
    کسی نمیدونه کی ممکنه tu5 ثبت نام کنن؟؟؟
    دوست من سمند ال ایکس سال درواقع همون LX هستش !!! اون LX معمولی که شما میگی سری اول LX بودش که توی ترمز مشکل داشت !!! در ال ایکس سال سیستم ترمز ABS کلا عوض شد !!! در مورد امکانات هم بستگی داره شما به چی بگین امکانات ! به عنوان مثال تندر سنسور دنده عقب نداره ! اون سیستم سخنگو رو نداره و ...
    اما در عوض به جاش دوتا ایربگ داره و ...

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دوست من سمند ال ایکس سال درواقع همون LX هستش !!! اون LX معمولی که شما میگی سری اول LX بودش که توی ترمز مشکل داشت !!! در ال ایکس سال سیستم ترمز ABS کلا عوض شد !!! در مورد امکانات هم بستگی داره شما به چی بگین امکانات ! به عنوان مثال تندر سنسور دنده عقب نداره ! اون سیستم سخنگو رو نداره و ...
    اما در عوض به جاش دوتا ایربگ داره و ...
    سنسور دنده عقب که 70 تومن بیشتر خرج نداره و نصبش نیم ساعت هم طول نمیکشه . ولی گذاشتن ایربگ مگه به همین راحتی هاست! (مگه شما به همین راحتی میتونی ایربگ شاگرد به سمند اضافه کنی؟(مطمئننا نه!) ).
    به نظرم بین سمند و تندر E2LP ، از هر لحاظ E2LP سرتر از سمند LX هستش.
    اما بین سمند EF7 و E2LP قضیه کمی فرق میکنه و ایندفعه سمند میچربه (هرچند E2LP حدود 15 تومنه و سمند EF7 حدود 17 تومن که با درنظر گرفتن قیمت به نظر من باز هم تندر سرتر هست).

4. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سنسور دنده عقب که 70 تومن بیشتر خرج نداره و نصبش نیم ساعت هم طول نمیکشه . ولی گذاشتن ایربگ مگه به همین راحتی هاست! (مگه شما به همین راحتی میتونی ایربگ شاگرد به سمند اضافه کنی؟(مطمئننا نه!) ).
    به نظرم بین سمند و تندر E2LP ، از هر لحاظ E2LP سرتر از سمند LX هستش.
    اما بین سمند EF7 و E2LP قضیه کمی فرق میکنه و ایندفعه سمند میچربه (هرچند E2LP حدود 15 تومنه و سمند EF7 حدود 17 تومن که با درنظر گرفتن قیمت به نظر من باز هم تندر سرتر هست).
    دوست عزیز ببخشید ها !!! ولی چه ربطی داره !!! من دارم میگم این قابلیت به طور استاندارد روی این ماشین وجود داره !!! گفتم هزینه نصبش خیلی زیاده ؟!!؟!؟!؟!؟!
    - در ضمن تندر توی هندلینگ بر سمند برتری داره !؟!؟
    - توی آیرودینامیک چی ؟
    - گشتاور موتور چی ؟
    - پایداری در سرعت های بالاتر چی ؟!
    - دسترسی به سرعت های بالاتر چی ؟
    و ...
    بازم بگم ؟
    دیگه خوب نیست آدم چشمشو روی حقایق ببنده ! در ضمن قیمت EF7 16400 هستش نه 17 تومن !

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دوست عزیز ببخشید ها !!! ولی چه ربطی داره !!! من دارم میگم این قابلیت به طور استاندارد روی این ماشین وجود داره !!! گفتم هزینه نصبش خیلی زیاده ؟!!؟!؟!؟!؟!
    - در ضمن تندر توی هندلینگ بر سمند برتری داره !؟!؟
    - توی آیرودینامیک چی ؟
    - گشتاور موتور چی ؟
    - پایداری در سرعت های بالاتر چی ؟!
    - دسترسی به سرعت های بالاتر چی ؟
    و ...
    بازم بگم ؟
    دیگه خوب نیست آدم چشمشو روی حقایق ببنده ! در ضمن قیمت EF7 16400 هستش نه 17 تومن !
    خوب من منظورم این بود که سنسور دنده عقب قابلیت خاصی نیستش که بیای با کیسه هوای شاگرد تندر مقایسه کنی.
    مگه شما توی چندتا از آزاد راهها میتونی بیشتر از 130 تا بری ؟ در ضمن شتاب تندر از سمند LX بهتر هست.
    خوب اگر قیمت ثبت نامی رو شما میگی ، قیمت E2lp هم حدود 14200 هست و نه 15 (من در پست قبلی حدودی گفتم)

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

این 2 خودرو هر کدوم مشکلات خودشون رو دارن و هیچکدوم برتری قاطع بر دیگری نداره, مثلا تاپیک مربوط به سمند EF7 رو توی فروم همسایه دنبال میکردم که واقعا مشکلات زیادی داره که متاسفانه به خاطر تعصب بیجا اطلاع رسانی نمیشه, مهمترین مشکلاتش هم اینها هستن 1:عدم تناسب گیربکس با موتور + زوزه کشیدن گیربکس 2:صدا دادن دسته موتور 3: طراحی نامناسب مسیر اگزوز 4 : روغن ریزی گیربکس 5:تاخیر پدال گاز 6 : روشن شدن بی دلیل چراغ چک موتور و ....

کلا این مشکلات فقط مربوط به مجموعه موتور و گیربکس هست و مشکلات گذشته اتاق و ... سمند هم بیاد رو این مشکلات موتور میبینید که پر از عیب و ایراد هست و به نظرم با تعصب بیجا باعث گمراه شدن دوستان نشین.

و اما در مورد تندر که خودم هم الان 6 ماهی میشه که دارم و در کل ازش راضی هستم ولی خوب اینم مشکلات خودش رو داره و دیگه کیفیت مونتاژش مثل سابق نیست مثلا واسه من هنوز 1 هفته نشده بود از تحویل ماشین که منبع میانی اگزوز ریخت توش و گارانتی عوض کرد واسم و حتی به تازگی شیشه جلو از چسبش کنده شده !!! که با پیگیری که انجام دادم متوجه شدم تو اون مقطع زمانی که من ماشین رو تحویل گرفتم چسب ها فاسد بوده و البته الان شیشه همینجوری رو ماشین هست و احتمال داره با یه ترمز شدید شیشه پخش بشه وسط خیابون!!! البته به نکته در مورد مشکلات تندر بگم اونم اینه که اکثر مشکلاتش با خرج ناچیزی میتونه درست بشه مثل: عدم وجود صندوق پران که با 10 هزار تومن حل میشه. با تشکر

اون مشکلاتش رو کاربرایی که توی تیونینگ تالک مینویسند اصلا نمیدونند EF7 چیه! روغن ریزی ؟ خوب خراب تحویلش دادند بره پیگیری کنه پای موتور ننویسه !

بنده از برج 2 و چند نفر از دوستان خودم از پارسال EF7 دوگانه دارن بجز روغن موتور و فیلتر دست به موتور نزدند ! بعد گیربکس و روغن ریزی ؟ این تیونینگ تالک نصف بحث هاش چرنده !!! من خودم یه زمانی e2lp رو بهتر ماشین تو این رنج می دونستم ولی وقتی دیدم درش رو باز میکنی بوی گند پلاستیک کهنه اش خفه میکنه ادم رو ، توی اهواز باهاش کولر میزنی کم میاره تو سرعت پایین ، و با اون قیافش که جدا هر کاری اش کنی قوطیه! ، ابدا نتونستم کنار بیام ... EF7 Dual fuel خریدم و خیلی هم راضی هستم ... سمند که سمنده ، ولی موتورش رو عشقه ! حساب کن من از برج 2 تا حالا فقط 50 لیتر بنزین زدم و بقیه اش رو با گاز روندم تا ته سرعت ، کم هم نمیاره ابدا ... و موتورش برام بسیار به صرفه بوده ! و الا تا حالا برای سفر و گشت و گذارهام باید 500 هزار تومن به بالا پول بنزین آزاد میدادم !

بعد ببینید وقتی میگن امکانات رفاهی ماشین فابریک باشه ، هر کاری کنی صندوق پرانش روی سوییچ نمیاد ! و باید بری جداگانه بزاری و دست بردی توی ماشین ، به همین راحتی هم گارانتی میزنه زیرش ! چیزی که روی ماشینه با چیزی که بعدا اضافه میکنید مقایسه نکنید خواهشا!!!

من هر دوی این ماشین ها رو به دوستمون پیشنهاد میدم ، ولی فکر اینم بکن دوست عزیزی که میخوای بخری ، اگه بتونی EF7 Dual Fuel بخری اون طوری که منم شنیدم ثبت نامش محدود شروع شده ، از همه لحاظ بجز فاکتور ایمنی ، بهتر لوگان هست ، به فکر سوخت و مسافتی هم که می روی باش! من اگه تندر90 رو پایه گاز سوز میفروختند حتما میخریدمش!
    Last edited by REGISTERED-USER; 27-10-2010 at 21:57.

8. این کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب من منظورم این بود که سنسور دنده عقب قابلیت خاصی نیستش که بیای با کیسه هوای شاگرد تندر مقایسه کنی.
    مگه شما توی چندتا از آزاد راهها میتونی بیشتر از 130 تا بری ؟ در ضمن شتاب تندر از سمند LX بهتر هست.
    خوب اگر قیمت ثبت نامی رو شما میگی ، قیمت E2lp هم حدود 14200 هست و نه 15 (من در پست قبلی حدودی گفتم)
    دوست من درسته بیشتر از 130 تا نمیشه بری ! اما به هر حال سرعت نهاییش بیشتر هست یا نه ؟! شتاب که یه چیز واضحیه ! 5 اسب قویتره ، 100 کیلو هم وزنش کمتره بازم نمیخواد شتابش بهتر باشه ؟!
    شما میگین تندر از هر لحاظ بر سمند LX برتره ! منم دلیل آوردم که اینطور نیست ...
    موفق باشین !

10. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من خیلی تخصصی حرف نمیزنم روی این موضوع!

به نظر من که پشت جفتش نشستم تندر90 بهتره
    روون تره .نرمه. اگه قیافه اش واست مهم نباشه همه چیزش عالیه. حتی اگه متوجه شده باشین استاندارد امسال رو هم از طرف کمپانی گرفته.
    البته سمند رو هم که خودمون داریم. ماشین خوبی هست. فقط نمیدونم چرا به نظرم زیادی سنگینه!! و یکم گنده!!
    با توجه با GLX که قبلا میشستم پیشتش اصلا توی سمند احساس راحتی نمیکنم.
    ولی L90 یه چیز دیگه هستش. از نطر سرعت و قدرت کلا خیلی خوبه.

بازم تصمیم با خود طرفه!!

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اون مشکلاتش رو کاربرایی که توی تیونینگ تالک مینویسند اصلا نمیدونند EF7 چیه! روغن ریزی ؟ خوب خراب تحویلش دادند بره پیگیری کنه پای موتور ننویسه !

بنده از برج 2 و چند نفر از دوستان خودم از پارسال EF7 دوگانه دارن بجز روغن موتور و فیلتر دست به موتور نزدند ! بعد گیربکس و روغن ریزی ؟ این تیونینگ تالک نصف بحث هاش چرنده !!! من خودم یه زمانی e2lp رو بهتر ماشین تو این رنج می دونستم ولی وقتی دیدم درش رو باز میکنی بوی گند پلاستیک کهنه اش خفه میکنه ادم رو ، توی اهواز باهاش کولر میزنی کم میاره تو سرعت پایین ، و با اون قیافش که جدا هر کاری اش کنی قوطیه! ، ابدا نتونستم کنار بیام ... EF7 Dual fuel خریدم و خیلی هم راضی هستم ... سمند که سمنده ، ولی موتورش رو عشقه ! حساب کن من از برج 2 تا حالا فقط 50 لیتر بنزین زدم و بقیه اش رو با گاز روندم تا ته سرعت ، کم هم نمیاره ابدا ... و موتورش برام بسیار به صرفه بوده ! و الا تا حالا برای سفر و گشت و گذارهام باید 500 هزار تومن به بالا پول بنزین آزاد میدادم !

بعد ببینید وقتی میگن امکانات رفاهی ماشین فابریک باشه ، هر کاری کنی صندوق پرانش روی سوییچ نمیاد ! و باید بری جداگانه بزاری و دست بردی توی ماشین ، به همین راحتی هم گارانتی میزنه زیرش ! چیزی که روی ماشینه با چیزی که بعدا اضافه میکنید مقایسه نکنید خواهشا!!!

من هر دوی این ماشین ها رو به دوستمون پیشنهاد میدم ، ولی فکر اینم بکن دوست عزیزی که میخوای بخری ، اگه بتونی EF7 Dual Fuel بخری اون طوری که منم شنیدم ثبت نامش محدود شروع شده ، از همه لحاظ بجز فاکتور ایمنی ، بهتر لوگان هست ، به فکر سوخت و مسافتی هم که می روی باش! من اگه تندر90 رو پایه گاز سوز میفروختند حتما میخریدمش!
    شما هم که باز از همون کاربرهایی هستین که تعصب الکی دارن رو چیزی , ببینید دوست عزیز تو TT نگاه کنید نه 1 نفر بلکه 100 نفر این مشکلات رو گفتن در مورد ماشینهاشون این یعنی همه دروغ میگن ؟ نه عزیزم دروغ نمیگن در واقع دارن حقیقت رو میگن و امثال شما چشمتون رو روی این حقیقتها بستین و باعث میشه کسانی که میخوان این ماشین رو بگیرن گمراه بشن .

در ضمن کیفیت ساخت تندر هم هر چه بیاد پایین بازم یه سر و گردن از سمند بالاتره اینو همه هم میگن , و سمند به خاطر اضافه وزنی که داره خیلی زود اتاقش بندری میزنه و همینطور به خاطر طراحی غیر استانداردش توی شهر رانندگی کردن باهاش اصلا به راحتی تندر و ... نیست . ترمزهای سمند هم یه نقطه ضعف خیلی بزرگش هست ولی تندر ترمزش یکی از نکات قوتش هست . در مورد امکانات رفاهی هم خوب تندر کامپیوتر سفری داره که خیلی کاربردی هست و سمند هم یه چیزی داره به اسم سیستم هوشمند که بود و نبودش زیاد فرقی نمیکنه و همینطور محل قرارگیریش افتضاح هست .

خواهشن نگید که سمند از همه لحاظ به جز ایمنی سرتره چون لوگان یه ماشین استاندارد روز دنیا هست ولی سمند یه ماشینی هست که هر چیزیش رو از یه جایی گرفته .

البته اینو بگم من مثل شما رو ماشینم تعصب بیجا ندارم و میگم که تو ماشینهای زیر 20 میلیون تندر و سمند ef7 جز بهترینها هستن و سلیقه فرد هست که مشخص میکنه کدوم رو بخره . و به دلایل بالا نمیتونید بگید یه ماشین برتری قاطعی به ماشین دیگری داره . با تشکر
    Last edited by khalilpakbaz; 28-10-2010 at 00:29.

13. این کاربر از khalilpakbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iran-1389's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از دوستان کسی قیمت سمند tu5 راداره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •