جالبی فوتبال همینه که اینقدر پارامتر توش زیاده که نمی شه یه دروازه بان رو بدون دعوا انتخاب کرد !!
می گی دروازه بان: می گن خط دفاعی - نوع گلی که خورده - تعداد گل - سال بازی - چه کسی گل زده از چه کسی تک به تک رو گرفته و ....
جالبی فوتبال همینه که اینقدر پارامتر توش زیاده که نمی شه یه دروازه بان رو بدون دعوا انتخاب کرد !!
می گی دروازه بان: می گن خط دفاعی - نوع گلی که خورده - تعداد گل - سال بازی - چه کسی گل زده از چه کسی تک به تک رو گرفته و ....
اون بازی یوونتوس و بایرن رو شما به عنوان معیار قرار میدی در حالی که بوفون در اون مقطع تازه از بند مصدومیت طولانی مدتش خلاص شده بود و با دوران اوجش خیلی فاصله داشت. (اصولا به نظرم هنوز هم که هنوزه دیگه بوفون، اون بوفون قبل از مصدومیتش نیست و نخواهد هم شد) تازه تو همون بازی هم گل ساده نخورد که بشه اسمش رو گذاشت اشتباه دروازه بان! یکیش که پنالتی بود. گل آخر هم که یادمه آناتولی تیموشچوک زد تقریبا از روی خط محوطه ی جریمه و روبروی دروازه شوت محکمی زد که حتی یه مدافع یوونتوس هم جلوی شوتش نبود.
بازی جام حذفی رو هم سالش رو بگین تا در موردش بسرچم.
در مورد بازی تیمهای ملی ایتالیا و آلمان هم حق با شماست. ینس لمان دروازه بان بوده. اشتباه از من بود. ولی انصافا ضایع ترین گلهای تاریخ ایتالیا بود اون 4 تا.
تو جام جهانی 2002 هم که اکثر حضرات طرفدار آلمان مدام از اون جام شاهد مثال میارن باید این نکته رو عرض کرد که اون جام با اون وضع اسفناک داوری ها که به راحتی هر چه تمام تر و تو روز روشن، سر تیمهای بزرگی چون ایتالیا و اسپانیا و پرتغال رو بریدن، عملا تیمهای قوی و مطرح آنچنانی به تور آلمان نخورد که بشه گفت دروازه ی آلمان به طور جدی محک خورده بوده. پس خواهشا هی نیاین بگین که الیور کان یه تنه ال کرد و بل کرد و ... قبول دارم که الیور کان عملکردش تو جام 2002 خوب بود، ولی تیمهای نسبتا ضعیفتری هم به آلمان خوردن تو اون جام.
در کل باز هم تکرار میکنم که به هیچ وجه منکر قابلیتها و مهارتهای الیورکان نمیشم ولی هرطور که بخواید حساب کنین، بوفون بهتر از کان هستش
حالا که فهمیدی![]()
Last edited by davy jones; 23-10-2010 at 20:52.
چرانه؟
این طوری:
هم خاطرات فوتبال رو مرور میکنیم.
هم اطلاعات فوتبالی رو محک میزنیم.
هم باهم یه بحث نسبتا مختصر میکنیم.
هم باعث میشه گاهی چیز جدید هم یاد بگیریم.
هم در کمال احترام به همدیگه دیدگاهامون رو بیان میکنیم.
قربون مرامتم داش یوسف![]()
اینطور برداشت میکنم که اون قسمتی که بوفون افتخاراتش کمتر از کان هست رو قبول دارید
متاسفانه تاریخ بازی یووه لاتزیو رو یادم نیست حتی توی جام حذفی بودنشم شک دارم
ولی یه نمونه بارزشو میتونم گل لوییس گارسیا رو مثال بزنم توی بازی یوونتوس لیورپول که یه شوت سرضرب و سرکش خیلی قشنگ زدش ولی توپش دقیقا به وسط دروازه جایی که بوفون حاضر بودش اومد که یه سوپر گل خیلی قشنگ خوردش
بعدشم منم با اون افتضاحات داوری هیچ مخالفتی ندارم و میدونم که سرایتالیا و اسپانیا عملا جلوی کره بریده شد
ولی همون دوره همون طور که گفتم شما بری تک به تکا و موقعیتایی که کان گرفت رو نگاه بکنی میبینی که خط دفاعی آلمان چه وضع خرابی داشتش
آلمان تو اون دوره 2ستاره داشت،بالاک تک گلای حذفی رو میزد اون جلو و کان هم اون عقب توپا رو میگرفت و مطمئنا اگه مصدوم نمیشد برای فینال آلمان 4ستاره بود ولی بوفون همیشه چه توی یوونتوس چه توی تیم ملی ایتالیا توی دوران اوجش یه خط دفاع خیلی خیلی مستحکم جلوش حاضر بود.
بعدشم من از بعد 2006 درخشش بوفون رو به یاد ندارم متاسفانه.بوفون خیلی وقته که افت کرده.
شمام هرطور بخوای حساب کنی کان از بوفون بهتره![]()
داداش 2006 هم ایتالیا به تیم های خیلی بزرگی نخورد تا نیمه نهایی تازه با ناداوری بالا اومد ! ببین ایتالیا اینقدر نفوذ داره که تونست تورستن فرینگز رو در آستانه بازی آلمان _ ایتالیا محروم کنه در حالی که آلمان میزبان بازی ها بود !
خلاصه آلمان های نگون بخت کم ترین نفوذ رو دارن که تو همچین مواردی هم بی تاثیر نیست .
جسارت هم یکی از فاکتورهای 1 دروازبان خوبه . شکا حرکات اولیور کان رو ببینین بدون هیچ ترسی برای تیم بازی میکنه با حرکاتی شجاعانه . میتونم فیلم هم نشونت بدم داداش![]()
آقا خواهشا بحث الکی نفوذ ایتالیا و مظلومیت آلمان و ... رو راه نندازین چون همه ی حرفا در این زمینه از روی تعصب و هواخواهانه است و هیچ منطق و مدرکی پشتش نیست (که دیگه اگه راه افتاد جمع شدنی نیست). فرینگز رو محروم کردن به ایتالیا چه؟ حالا مثلا تو بازی با آمریکا دانیله ده روسی رو هم 4 جلسه محروم کردن. خوبه بیام بگم این از نفوذ آلمان بود؟(ربطی نداشت)
بگذریم..... شما یه جوری از جسارت الیورکان حرف میزنی که انگار بقیه دروازهبان ها برای حفظ سلامتی خودشون از جلوی توپها جاخالی میدن!خب معلومه که همه ی دروازه بانهای مطرح و موفق همین خصلت رو دارن.
تو جام 2006، گروه ایتالیا به نظرم یکی از سخت ترین گروه ها بود. (ایتالیا، چک، غنا، آمریکا) همونطور که میبینین تو این گروه تیم زنگ تفریح واسه بقیه تیما وجود نداره. روی کاغذ تیم غنا از همه ی اینا ضعیفتر بود که اتفاقا صعود کرد. تکلیف صعود هیچکدوم از تیمهای این گروه تا بازی سوم گروهی مشخص نشده بود.
در مراحل بعدی هم اگه ایتالیا به تیمهای معروف آنچنانی نخورد، به خاطر این بود که به عنوان سرگروه صعود کرد (تا به برزیل نخوره) و با استرالیا بازی کرد (کرواسی تو اون گروه ضعیف بازی کرد و صعود نکرد و گرنه میتونست جای استرالیا بیاد بالا) و با اوکراین (فرانسه اگه تو گروه 7 دوم نمیشد، مجبور نبود اسپانیا رو حذف کنه و در عوض میومد به جای سویس یه بازی راحت رو جلوی اوکراین برگزار میکرد و در ادامه میخورد به ایتالیا. به ایتالیا چه مربوط که سویس از گروه 7 به عنوان سرگروه صعود کرد و به اوکراین، تیم دوم گروه 8 خورده) بازیهای نیمه نهایی و فینال هم که به هیچ وجه بازی های آسونی نبودن. (آلمان و فرانسه)
حالا چون اوکراین این وسط 3 تا از ایتالیا خورده همه مدعی میشن که تیم ضعیفی بوده. آخه دوستان من ... آلمان هم که فقط یکی کمتر از اوکراین خورد جلوی ایتالیا!
ولی به جای این حرفا، بازهم بنده معیار اصلیم رو دوباره میگم. رکوردی که بوفون در تاریخ جامهای جهانی از خود بر جای گذاشت رو هیچ دروازه بانی به این راحتی ها نمیتونه تکرار کنه. (2 گل خورده در کل جام!! بدون اینکه روی هیچکدوم از گلها مقصر باشه + قهرمانی در جام) به نظر من به خاطر همین یه رکورد گفته شده هم که باشه به نظرم باید عنوان بهترین دروازه بان جهان رو به بوفون داد.
خب خود شما داری میگی شوت سرضرب و روپا و قشنگ و سرکش و ...به این گل نمیگن گل مفت و ضایع، حتی اگه بره وسط دروازه و جایی که دروازه بان هم حضور داشته باشه. چون کات توپ و قدرت شوت به حدی در این ضربات بالاست که عکس العمل رو خیلی سخت میکنه. یه نمونه از همین مدل شوتها رو باستین شواین اشتایگر تو بازی رده بندی جام جهانی 2006 به پرتغال زد. با اینکه ریکاردو (دروازه بان پرتغال) انصافا دروازه بان خوب و شوت گیری بودش و شوت شواین اشتایگر هم دقیقا اومد روی دست دروازه بان، ولی به خاطر حرکات موجی شکل و نامنظم توپ، اون شوت تبدیل به گل شد در حالی که ریکاردو حتی جهت حرکت توپ رو هم اشتباه تشخیص داد.
منظور من از گل مفت و ضایع، مثلا گلیه که شوچنکو در بازی آث میلان و بایرن مونیخ دقایقی بعد از خراب شدن پنالتی زد (همون بازی 4 بر 1)
Last edited by davy jones; 24-10-2010 at 11:23.
داداش بوفون 2 تا خورده و قهرمان شده. الویر کان شده بهترین بازیکن جام
کدوم بهتره . حالا الیور کان 3 تا خورده![]()
میشه اونوقت ریطش رو توضیح بدین؟
با حذف ناعادلانه ی اونهمه تیم بزرگ، خوب معلومه که مهاجمان و هافبکهای مطرح دنیا در اون مقطع از لیست انتخاب بهترین بازیکن حذف میشن و قرعه نام به ناچار به کام الیور کان نوشته شد(آخرش یکم اغراق شد)
بوفون هم بهترین دروازه بان جام 2006 شد ولی عملکرد بازیکنان دیگه ای چون کاناوارو و زیدان هم خیره کننده بود. اتفاقا اگه بخوای بدونی تو جام 2006 بوفون سومین نامزد کسب بهترین بازیکن جام بود (بعد از کاناوارو و زیدان)
buffon >>> kahn
(شوخی بود. نریزید سرم)
آقا شما از ما آلمانی ها هم داری متعصبانه تر نظر میدیا
یه ایتالیا و اسپانیا که بیشتر حذف نشدن سال 2002 به خاطر ناداوری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)