به نظر من تا تحول درونی ایجاد نشه انگیزه های کاذب و زودگذر بیرونی هیچ فایده ای نداره پس یه جوری با عقلتون استدلال کنید که درس باید خوند.
به نظر من تا تحول درونی ایجاد نشه انگیزه های کاذب و زودگذر بیرونی هیچ فایده ای نداره پس یه جوری با عقلتون استدلال کنید که درس باید خوند.
100 درصد می شه
اگه بخوایی حتما
من به همه می گم که کلاس نرید بهتره
خودمم کلاس نرفتم
ولی تو آزمونها شرکت کنید
سال دومیا از الان شرکت نکنید!!!ولی تو آزمونها شرکت کنید
حداقل شرکت میکنید کارنامتونو نگیرید چون بچه های پیش چیزایی که شما خوندیدو نخوندن.
یه بالاتر بودن کاذب براتون پیش بیاد احتمال داره بگید بلدم رو خوندنتون تاثیر بذاره.
برای انگیزه پیدا کردن یه برگ کاغذ بردارید. اون جایی رو که دوست دارید قبول شید رو نقاشی کنید بعد بچسبونید جلوی میزتون. می گن خیلی جواب می ده .
راستش من نمی دونم.چون خودمم یه مدتیه اینجوری شدم.به هر حال هر جور حال می کنی درس بخون.اون چیزایی که بیشتر دوست داری رو اول شروع کن.من خودم تست زد رو دوست داشتم.اگه دوست داری اصلا با تست شروع کن یا هر چیزی که بهت انگیزه بده.هرچند با این وضع و اوضاع دل و دماقی واسه هیچ کی نمونده!به هر حال اگه درس بخونی یه چیزی گیرت می اد(مادی هم نباشه سوادت می ره بالا)ولی با کارای دیگه معمولا چیزی عاید ادم نمی شه جز حسرت بعدش که چرا از وقتم بهتر استفاده نکردم
موفق باشی
یک کلام بگم:
جگر شیر نداری سفر عشق مرو........///
انگیزه ؟
انگیزه رو باید تو این پیدا کنی که با یه دیپلم ، حقوقت از یه لیسانسه که پشمم بارش نیس کمتره
انگیزه رو باید تو این پیدا کنی که موقع آشنا شدن با جنس مخالف، ممکنه به خاطر پایینتر بودن سطح تحصیلاتت، احساس حقارت بهت دست بده
انگیزه رو باید تو این پیدا کنی که خونوادهت رو از خودت دلسرد میکنی
انگیزه رو باید تو این پیدا کنی که درسته با درس شاید پولدار نشی، ولی وجههی اجتماعی بهتری پیدا میکنی
انگیزه رو باید تو این پیدا کنی که میتونی یه لیسانسهی بیکار بشی![]()
ببین دوست عزیز منم خودم یک سال پشت کنکور موندم!
اینو باید بهت بگم پشت کنکور موندن واقعا سخته بستگی به افراد داره این که انتظار داشته باشی بتونی یک سال فقط درس بخونی رو نباید داشته باشی چون عموما مثل خودم میایم حساب میکنیم فلان قدر تو مدرسه بودیم معلما تکلیف تشریحی میدادن و الان هیچ کدوم از اینا پیش رو نیست پس بریم برای رتبه یک...!
نمیخوام نا امیدت کنم و نمیخوام هم امید واهی بهت بدم باید به خودت و تواناییات نگاه منطقی داشه باشی که همین تضمین میکنه بهترین نتیجه ها سراغت بیان!
من خودم با دوستام خیلی در ارتباط بودم از دانشگاشون می پرسیدم و با موفقیت و پیشرفتشون حال که چه عرض کنم زندگی میکردم اگه اینجوری نباشی و بخوای مقایسه کنی که رفیقام رفتن دانشگاه و من مانده ام و خودم! یه سال سخت رو پیش رو داری!
برای انگیزه باید اول هدف پیدا کنی...اصلا برای چی همین امسال نرفتی دانشگاه؟برای اینکه لیاقتت بهترین دانشگاها و رشته هاست! فکر کردن به این موضوعات میتونه به انگیزت کمک کنه فکر کردن به اینکه بهترین رتبو رو اووردی چیزی که شدنیه با تلاش امروزت و فکر کردن به اینکه همین اتفاقات امسال دوباره تکرار شه که تو با تلاشت نمیذاری تکرار شن!
وقتی هدف مشخص شد به دنبالش انگیزه هم میاد و به دنبال اون صبح زود بیدار شدنو.....اگه هدفتو رو واقعا باور کنی بدونی دنبال چی هستی برا چی موندی و یه سال دیگه هم داری وقت میذاری مطمین باش موفق میشی!
آرزو و خبال بافی نکن نشین هی تصور کن که تو دانشگاه تهرانی! تضمین موفقیت تو فقط تلاشته نه فکر و تصور!
هدف بلند مدتت میشه بهرتین رشته و دانشگاه و لزوم اون رسیدن به هدفهای کوتاه مدتته که تو این آزمونا برا خودت میذاری
اگر هم یک هفته طبق انتظارت نشد یعنی هدف کوتاهمدتت عملی نشد ناامید نشو و باز هم به هدف بلندت فکر کن و تلاشت رو بیشتر کن!
در آخر هم اینو بهت بگم آینده خودت رو خوت باید بسازی من با دیگران هم هر چقدر بگیم فایده نداره خودت باید تغییر بدی به روش فکرت و نگاهت به آینده و چیزی که از آینده میخوای.........روز ها و ماهها آینده به راحتی اون چیزی که ما میخوایم رو بهمون میدن ولی این ماییم که با کم کاریمون خودمون رو محروم میکنیم
هدف هدف هدف اینو مشخص کن بقیه پارامتر ها به دنبالش میاد
سلام.
دوست عزیز همیشه اینو یادت باشه که رتبه های برتر خودشون خودشونو کشیدن بالا!
اما خوب رتبه برتر شدن کار هر کسی نیست
به نظر من معلم خصوصی یا آموزشگاه لازمه...
اما اینا همه مکمل شما میشه!
در درجه اول خود شما و انگیزتون و توانایی ها و تلاشتون مهم هستید!
من فکر میکنم شما بیش از همه به یک مشاور تحصیلی خوب نیاز دارید!
ممنون/![]()
تقریبا موافقم
ببینید دوست عزیز اینا رو ول کن می گن نمیشه زیر 1000 آورد بدون کلاس و ...... خودت چی فکر میکنی مهم همین خودتی عزیز
ببین خودت باید فکر کنی باور کنی که میتونی اصلا مشکلی نیست دیگه
خب اصلا چرا نشه ؟ هان؟ مگه 90 درصد سوالاس کنکور از کتاب نیست ؟ خب ؟ تازه شما تو بازار اونقدر کتاب کمک درسی دارین که بعضی هاشون که واقعا می تونم بگم محشرن ،
ببین من اینجا کاری ندارم ملت میخوان چی بگن واسه من
من هم مثل تو یه سال موندم . ولی با خودم فکر کردم گفتم " ببین اگه بخوای خوب زندگی کنی اخرش هم که شده باید خودت باور کنی چه الان باشه چه بعدها باید سختی ها رو تحمل کنی چه الان باشه چه بعد ها باید زخم زبون ها رو تحمل کنی چه بهتر که الان باشه یه عمر راحت بشم
ولی فقط یه کلاس خصوصی رفتم اونم ریاضی بود که تو کنکور 31 ز دم به درد نخورد البته به شیمی هم رفتم ولی بعد عید حدودای یه ماه مونده به کنکور که فقط تست زدیم
حالا خودت بیا با خودت کنار بیا( عجب جمله ای)
اول از همه هم به خدا توکل کن
مطمئن باش که موفق میشی
ارادت
Last edited by ali reza majidi 14; 22-10-2010 at 11:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)